• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneanne

herşeye gereğinden fazla karışan
yersiz saçma yorumları olan
ama yinede benim çook sevdiğim pamuk ananemmm

daha uzun yıllar bizimle beraber olur inş

canım ananem...anane derdim ona.o benim ananemdi. annemin annesi.benim anaaaanem.hayalini çok öpüyorum...keşke sağlığında daha çok ziyaret etseydim .daha çok görseydim onu...annemden bile farklıydı o.o kadar sevgi dolu idi ki...çok çekti kızlarının bahtsızlığından.yeniyi hep özel günlere saklardı.en yeniyi kullanılmamışı sandıkta bekletirdi...neden kıymadın ananem neden.halbuki sen öyle güzel şeylere layıktın ki...niye kndine layık görmedin.
canım ananem... çok özlüyorum seni...ilkokulda iken okula gideken kapıdan çıkarken sırtımı sıvazlayışını Allah zihin açıklığı versin deyişini hiç unutmam anaaanem.seni çok özlüyorum...meğer ne çok seviyormuşum seni...
namaz kıldığım zamanlarda her duamdan sonra sana fatiha gönderiyorum...alıyormusun:43::43::43::43::43::43:

hay anaanesinin yavrusu diye severdin beni...hiç unutmuyorum anaanem....nurla yat....

sıcacık sevgii dolu pamuk tenşim elmas gözlümmm iylikle kalbi dolup taşan yavrularına torunlarına dışardaki hiç tanımadıgı insanlara bile kucak açan dua eden sultanım geçen yıl kaybetik her adın anışında bir fotograf karesinde burnumın diregi sızlar gözlerim dolup taşar nur içinde yat.:((

elinde büyüdüm..
80li yaşlarındayken "renkli civciv al bana" diye tuttururdu, gider ona renk renk civcivler alırdım:)
şehir dışında okurken final haftamda vefat ettiği için cenazeye çağırılmadım..
çok özlüyorum onu

Şu an hasta yatağında yatan, ameliyat için gün bekleyen ama her gün daha çok kan kaybeden canım ananem. Rabbim seni bize bağışlasın :14:

Candır o.
Bal kokar o.
Pamuktur o pamuk benim canım ananem ..

1 2 3 uyuma anane ben çok korkarım :14: Bu şarkı beni benden alır :14:

7 yasıma kadar bakan büyüten seven ANNEdir candır. Dünyanın en güzel yemeklerini yapan karşılıksız seven huzur deposu ve Nazar söktürücüdür :) Özlenendir..

anneanne:gızım ben hep gırış gırış oluvedim bak ayşaya bi dene gırışığı va mı?
ben:demek ki genetik yapısı iyi anneanne
anneanne:sus bakem ben biliyom onun gen şeysini
ben:nası yaaa
anneanne:sus bi.bene bak gari onun sürüp durduğu bi krem va.ondan ööle o bilip duruu musun sen?
ben:anneanne onu kırışmadan kullanman lazımdı
anneanne:aldın da sürmedik mi sıtratsız sıtratsız gonuşup durma.
ben:?
anneanne:bene de alıvesene ondan yaaaaa
ben:iyi alırım.
küçük kardeş:anneanne senin yüzünü ütülese ablam, o kırışıklar yine açılmaz:)
anneanne:o ütüyü kafana basmadan sus gariiiiiiii

Annanem benim parcam icim canim kalbim seni kaybedeli 5 sene olmus YALAN ben seni hic kaybetmedim belki aklimi kaybettim ama seni kaybetmedim. Sen heryerdesin benimlesin sen beni hic birakmazsin cünkü biliyorum ilk göz agrin sevilin seni icinde yasiyor. Ananemmmm hamileyim bebegim senin yanindan geliyor bana cennet kokusuyla gelcek. Senin sesini cook özlüyorum kokunu seni öpmeyi biliyor musun heryerde resimlerin var evimde yatagimin bas ucunda sabahlari kalkinca resmini öpüyorum telefonumda cantamda hep heryerde resimlerin var hep benimlesin seni özlüyorrum bebegime hep seni anlaticam seni cok seviyorum cok özlüyorum...ANNEM

O benim birtanem, sultanım. Kafadır, acayip eğlencelidir. Benim çocukluk arkadaşımdı diyebilirim. Çok seviyorum ananemi. Allah sağlıklı uzun ömür versin ona inşallah.

Kokusunu hiççç unutmadığım.13 senedir özlediğim pamuğum tontonum....beyaz saçlım..
Seni 10 yaşındayken kaybettim.seneler geçti.evlendim.çok kötü hastaydım.ateşden titrerken vücudum seni sayıklamışlm.demekki hiççç unutmamışım seni.seni çok seviyorum canımın içi....

Dünyanın en güzel sarmasını yapan harikulade bir kadın!

Hiç tanımaya fırsatım olmadı.daha 39 yaşındayken hayatını kaybeden dün ölümünün 25 yılı dolan annemin ağlayarak hatırladığı hep tanımak istediğim melek...

İlk göz ağrısı olduğum, doğduğumdan beri benle uğraşan tontoşum benim:29: :12: dedemin bile sözünden çıkamadığı, kalbinde bir pamuk yatan minnoşum benim :69:

beni büyüten, bir zamanlar cidden çok sevdiğim ama son zamanlarda içimdeki sevgisini yerle bir etmiş sadece annemin annesi vasfında ve akraba diye gördüğüm bir kadın kendisi.

Back