Anneanne ne olur gitme bizi brakma :(

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
anneannem gecen cumartesınden berı yogun bakımda hıc uyanmadan yatıyo doktorlar hıc umıt yok dıyorlar cok kotuyuz aılecek MELEK gıbı kadındı MELEK

anneanne bızı bırakma ne olur saglıkla gel tekrar aramıza bugun doktor kan ıstemız kan gundur sıstı hertarafı sogukmus butun vucudu ama bugun sıcakmıs sıslıklerı ınmıs kanda ısteyınce doktorlar bırazda olsa umıtlendık ne olur kızlar dua edın ne olur

:çok üzgünüm: dedemı yanlız bırakma o sensız yapamaz adamcagız cok kotu yanlızlık allaha mahsusmus yanlızlık kotu senın yerını kım dolduracak anneanne

acil şifalar dilerim canım inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur dedeni ve sizi yanlız bırakmaz inşallah:Saruboceq:

ınsallah cnm ınsallah cok uzuluyorum dedem onsuz yapamaz anneanne ve dede benım kendı dedem degıl esım anneannesı dedesı ama aynı benım gercek dedem anneannem gıbıler cok uzuluyorum kac gundur hıc ses seda yok sadece kotu dıyolar doktorlar bugun farklı olarak sadece kan ıstemısler ınsallah ıyı olur ınsallah

Canım çok çok geçmiş olsun..Allahtan ümit kesilmez.
Rabbim acil şifalar versin inşallah.
Dualarımıza senide ekleriz..
Bu arada kendi dedem ve anneannem değil demişsin..
Bunca sıkıntı yaşayan bunca sorun yaşayan ailelere nazaran ne de güzel sahiplenmişsin..
ınsanlığın gereğidir bu..
Tebrik ediyorum seni canı gönülden..
Rabbim Acil şifalar versin inşallah..

:sinifsinif: ya onları ıftara alacaktım cok sevınmıstı ondan bır kac gun oncede abımın nısanı gelmıstı eglenmıstık ama ertesı gun kotu oldu bırden ya bırden herkes aaaaaaaa ne kadar ıyısın dıolardı ertesı gun durduk yerde fenalastı nasıl oldu anlamadık ALLAHIM YARDIM ET IYI OLSUN COCUKLARINA TORUNLARINA BAGISLASIN DAHA 65 YASINDA MELEK GIBI KIMSEYE ZARARI OLMAAYAN NAMAZLI NIYAZLI KADIN

çok üzüldüm...inşallah en kısa zamanda aranıza döner....geçmişler olsun AMİNNNN.....:Saruboceq:

açil şifalar tatlım.allah büyüktür kaldıramayacağı yükü yüklemesin inşallah.çook gecmiş olsun

evet cnm duadan baska yapacak hıc bırseyımız yok doktorlar bıle artık bunu dıyo :sinifsinif:

Anneannem Öldu ve benı bırakıp gıttıııııı cok koydu bana cokkkkkkkkkkkkkkkkkk kendı annemın annesı 9 yasında olmus hıc anneanne sevgısı yasamamıstım takı esım anneannesını sevene kadar kendı oz olarak kabul edıyordum ama daha bır sene bıle dolmadan evlılıgımıze bırakıp gıttı benı ne zormus allahım ne zormussssssssss allahım kızlarına ogluna torunlarına en onemlısı kocasına dedeme sabır ver allahım o adama sabır ver allahım yanlızlık zor allahım yuzunu gordum morda benbeyaz meelek gıbıydı allahım ruhunu sad et mekanı cennet olsun allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…