• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri anneanne gelinlikleri

annemle olçulerimiz aynı olsaydı annemın gelinliğini giymek cok isterdim. hatta benım gelinliğimi almadan 1 gun önce cıkartıp gelinliğe bakmıstık ama... :(

çok güzel bir şey bence bir kadının annesinin gelinliğini giyebilmesi
ama şartlar elvermiyor bazen maalesef :50:

bence harika bir fikir hatta bana göre sıradışı.eğer ilerde böyle birşey yaparsanız ne kadar sevinir güzel anannemiz.
bizdede babannemin gelinliğinı duruyordu ama şimdi bu konuyu okuyunca hatırladım.sahi nerde o.off inşallah çöpe atılmamıştır yaa:14:
sabah ilk iş gelinliği aramak ve bulmak.:18: ama benim babanneminde gelinliği kırık beyaz tonlarında kısa sade bir elbise modeliydi.

benim annemin gelinliği köyde çürüyor :43: kaç kere dedim gönderme diye küçükken giyer giyer oynardım hey gidi günler :1: ama ben giymem annemin kıyafetini yaa kimin geliniğini giyersen evliliğin onunki gibi olur derler batıl inanç da olsa korkarım valla anneminki gibi bir evlilikten çok korkuyorum mazallahh:50:

batıl inançlarım yok, arkadaşımın gelinliğini hiç çekinmeden giydim düğünümde..

gelinlik bakmaya gideceğimiz gündü.. "ya bi denesene benimkini" diye başladı olay..

giydim.. o an öyle mutlu oldum ki başka 1 tane bile denemedim..

daha önce onun düğününe katılanlar bile aynı olduğunu anlamamışlardı:)

aynı gelinlik herkesin üzerinde farklı duruyor..

içinize sinen nasıl birşey ise onu giyin..

bakarak karar vermek iyi değil.. üzerinizde iken "işte bu" dediğinizi alın o gün geldiğinde..

annemin gelinliği olsaydı -maalesef giyememiş- giydiğimde beni mutlu etseydi hiç düşünmezdim başka bir gelinlik..

bence harika bir fikir hatta bana göre sıradışı.eğer ilerde böyle birşey yaparsanız ne kadar sevinir güzel anannemiz.
bizdede babannemin gelinliğinı duruyordu ama şimdi bu konuyu okuyunca hatırladım.sahi nerde o.off inşallah çöpe atılmamıştır yaa:14:
sabah ilk iş gelinliği aramak ve bulmak.:18: ama benim babanneminde gelinliği kırık beyaz tonlarında kısa sade bir elbise modeliydi.

bulmuşunuzdur umarım gelinliği :1:

Ben bu konuyu çok sevdim. Evet eski vintage gelinliklerde zerafet var şimdikiler biz nasıl 90ların gelinliklerine gülerek bakıyoruz (çoğuna diyelim) 20 yıl sonra öyle rüküş duracak çoüu tül kabarık taş vesaire ama bunlar çok zarif

tumblr_n1d7kz6bHs1s42zyno1_500.jpg

tumblr_n1cluvuTQv1s42zyno1_500.jpg

tumblr_n0l8w6Hpew1s42zyno1_500.jpg

tumblr_n01oafUi5M1s42zyno1_500.jpg

tumblr_n0sxzgmpqa1s42zyno1_500.jpg

tumblr_n0330bomfZ1s42zyno1_500.jpg

tumblr_mp6jwyfqNZ1s42zyno1_500.jpg

tumblr_mysznsK45z1s42zyno1_500.jpg

tumblr_myg190rb4X1s42zyno1_r1_500.jpg

tumblr_mynjtkNqjH1s42zyno1_r1_500.jpg

tumblr_mkyrj1Gfx21qczzlio1_500.jpg

tumblr_mvtd66IFCC1s42zyno1_500.jpg

tumblr_mzq1vyll6j1s42zyno1_500.jpg

tumblr_myfr3eeBmI1s42zyno1_500.jpg

tumblr_n0a4is8XZD1s42zyno1_500.jpg

tumblr_n01gsl313d1s42zyno1_500.jpg

Ben bu konuyu çok sevdim. Evet eski vintage gelinliklerde zerafet var şimdikiler biz nasıl 90ların gelinliklerine gülerek bakıyoruz (çoğuna diyelim) 20 yıl sonra öyle rüküş duracak çoüu tül kabarık taş vesaire ama bunlar çok zarif

aslında 60 lardaki gelinlikler süper bence hiçbir zaman modası geçmeyen onlar
90lar zaten günümüz gelinliklerinin evrilmemiş hali:1:
ama bilemeyiz belki 40 sene sonra da bugünkü gelinlikler hakkında bizim gibi konuşan insanlar çıkabilir :1:

batıl inançlarım yok, arkadaşımın gelinliğini hiç çekinmeden giydim düğünümde..

gelinlik bakmaya gideceğimiz gündü.. "ya bi denesene benimkini" diye başladı olay..

giydim.. o an öyle mutlu oldum ki başka 1 tane bile denemedim..

daha önce onun düğününe katılanlar bile aynı olduğunu anlamamışlardı:)

aynı gelinlik herkesin üzerinde farklı duruyor..

içinize sinen nasıl birşey ise onu giyin..

bakarak karar vermek iyi değil.. üzerinizde iken "işte bu" dediğinizi alın o gün geldiğinde..

annemin gelinliği olsaydı -maalesef giyememiş- giydiğimde beni mutlu etseydi hiç düşünmezdim başka bir gelinlik..

tabi ki önemli olan insanın içine sinmesi
mankenlerin üzerinde görerek ya da kataloglardan bakarak karar vermek hata zaten

gelinlik ortada yok ama nişanlığı bulduk
sandık lekesi her tarafı ama kuru temizlemeye verince hallolur inş.
bunlar da fotoları
sene 1963 :9:

Back