Anne.

Elwing6

"Cok üret,az tüket,basit yaşa"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
4.874
8.221
Merhabalar herkese..biraz icimi dökmeye biraz farkli dusunceye,bildiklerinize,duyduklarinizi dinlemeye ihtiyacim var kizlar..

Annem hamileligimin 8.ayinda felc gecirdi ve suan yuruyemiyor konusamiyor.ilk donemler hayli zordu bagirmalar tuvalet ihtiyacini karsilayamamalar vs..bu surecte evli olmayan iki teyzem bakimi ustlendi Allah razi olsun.ben ayri sehirdeyim ve annemde baska kardesim yok..anneler ayri bir ablam var.
Dogumu yaptim daha sonra bir bakici ayarlayarak annemi baba evine yerlestirdik.bakici 9da geliyor 6da gidiyor ve 6dan sonra babam ilgileniyordu kadinda allah icin cok iyidi icimiz rahatti derken bu gelisimde babamin asiri toleransli davrandigini farkettim soyleki kadin izin gununde bir yere gidecekse dahii babam sofor gibi birakiyor..hastaneye gidiyor.en zoruma gidende cocugumun mamasi bitti dedim aliriz deyip gecistirilirken kadin ilacim bitti dediginde babamin gidip ilacini almasiydi..dedikodu yapiyor teyzemlere soylenme luksu var.vee son olarak gece 11de facebook msjni gorunce bende sarteller atti..baya sinirliydim o gun kadin anlamis olacakki neyin var senin bise varsa soyle gibi tepeden konustu bende sen neden ustune aliniyorsun diyerek sesimi yukselttim evden ciktim cocukla..son gunde yine annemin kanamasi oldu soylersin ona dememle babamin bana bagirmalari basladi..10 gundur buradayim evden cikmiyorum babam sıksık annemo birakip cikiyor cocuk bir yanda annem bir yanda bakiyorum sesim cikmiyor buna ragmen babam bana sana küs ölecegim dedi..neden baba bebekle anneme bakamadigim icinmo boylemi dusunuyodun beni dedim.basladi ben bittim tukendim demeye..sonrasi o bana soyledi ben ona..o bana evladim degilsin mezarima gomulme dedi ben ona sen babamisin sana kim bakacak gibi cok agir kelimeler kullandik..annemi ertesi gun bosayacagini soyledi..bende bu esnada toparladim esyalari anneminkileride ve teyzem geldi..ortalik sakinlesti yatisti ben sarildim ozur diledim agir konustm ama iyi degilim bende sende degilsin dedim..bu arada babam surekli bi senmi cocuk buyuttun herkes buyutuyo al anneni bak gibi sinirle bi cok sozde daha oncesinde soylemisti..

Esim her zaman annemizi alalim bakariz biz genciz dedi ve suan cok kararli ama kendimde o cesareti bulamiyorum cocugumu yalniz 11 aylik yaptim ama neler yasadgimi bir ben biliyorum yani herkes bir sinavdan gecti.evliligimiz cocukla bambaska hal aldi birde annemle ne hale geliriz bilemesemde esim yalvariyor suan ben insanligimi kaybetmedim henuz annenin orada morali bozuk alalim iyi olacak ben bakacam goreceksin diyor bi bakici ayarlicz gunduz diyor..bende annem babamin yetim cocuklarini buyutrugu ve yillardir hakki oldugu icin biraz babamda hakkini odesin modunda oldugumdan tukurdugumu yalamis modundayim suan..ama beni reddetmesini ve sonrasinda bise yok gibi konusmasinida unitmayacagm o da kirgin olecekmis zaten :) suan ne yone gitmem gerektigini bilmiyorum baba kapisini kapatmak istemem esim ben bayramda o adamin yuzuni gormem diyor.gece yarisi benim evladimi kapiya koydu diyor.simdi bir olayda oradan cikmasin diye esime yinede benim icin gel diyecegim ama eninde sonunda annemi alacagim..vee son olarak
Emboli atali tam 1 yil oldu.teyzemlerde bi ayagina basarken suan basamiyor ve epilepsi seyretti bu ilactanmi iyilesme surecimi bilmiyorum surekli uyuyor..kadin inanin hicbir sey yapmiyor ama babama kalsa anneme kimseler bakmazmis :) laf soyleedim diye evlatlikten redddilme boyutuna geldim duzenini bozmus oldum vs vs..
Yanii bu durumda olup sagligina kavusan var mi? Kac sene surer ? Biz Ankarada yasiyoruz varmi bildginiz yerler doktorlar ?
Fizik tedavi devlet suan vermiyor bir yarar saglamadi diyerek onuda ozel almak gerrkiyor annemde ellettirmiyor bile buraya geldikten sonra iyice yatar vaziyette...
Okuyan varsa kocaman sarildim 😊

Allah yardımcınız olsun inşallah anneniz bir an önce sifa bulur . Kondurmakta istemem ama babanızla bakıcı kadın arasında birşey olabilir mi orayı anlamadım tam .elbette babanızda çok yorulmuştur ama yapacak birşey yok herkes el birliği ile anneciginize bakmak zorunda . Bence su aşamada sizin evinize goturmenizde zor olur burda en azından teyzeler falanda destek

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun inşallah anneniz bir an önce sofa bulur . Kondurmakta istemem ama babanızla bakıcı kadın arasında birşey olabilir mi orayı anlamadım tam .elbette babanızda çok yorulmuştur ama yapacak birşey yok herkes el birliği ile anneciginize bakmak zorunda . Bence su aşamada sizin evinize goturmenizde zor olur burda en azından teyzeler falanda destek
Oyleki bir teyzem ay dolmadan migrostan mitak alisverisini yapiyor..her ay bakici parasini tamamliyor..adam hala para gondermekle olmuyor diyor..kendinden baska herkesi bakmakla sorumlu tutuyor teyzem 9 ay bakti babamda suan 4.ayi..bende suphelendgm icin ortaligi ayaga kaldirdim zaten kadin babamdan aldigi gucle beni facede fln silmis 😂 yani bakacagi kisi benim annem..bu arada annem ikisiininde canina okuyor gece hep uyudu ben varken ama babamda bir dk durmuyor cunku ofkeyle kaldirip indiriyor..kadoncagz zaten hep uykulu lavabosuna gidiyor bir kucuk tuvalt icin bezliyor yemek yapiyor ustune biz hizmet edecegiz nerdeyse 😂 magduru oynaya oynaya babama kendini acindirmis

Oyleki bir teyzem ay dolmadan migrostan mitak alisverisini yapiyor..her ay bakici parasini tamamliyor..adam hala para gondermekle olmuyor diyor..kendinden baska herkesi bakmakla sorumlu tutuyor teyzem 9 ay bakti babamda suan 4.ayi..bende suphelendgm icin ortaligi ayaga kaldirdim zaten kadin babamdan aldigi gucle beni facede fln silmis 😂 yani bakacagi kisi benim annem..bu arada annem ikisiininde canina okuyor gece hep uyudu ben varken ama babamda bir dk durmuyor cunku ofkeyle kaldirip indiriyor..kadoncagz zaten hep uykulu lavabosuna gidiyor bir kucuk tuvalt icin bezliyor yemek yapiyor ustune biz hizmet edecegiz nerdeyse 😂 magduru oynaya oynaya babama kendini acindirmis
Kadini cikarin kesinlikle isten baska birini bulun belliki tadı kacmis cunku . Onun disinda sizde babanızda üzerinize düşen sorumluluğu almak zorundasınız konuşup ortamı germeden uzlaşarak yaşamak en iyisi .hayırlısı olsun inşallah

Kadini cikarin kesinlikle isten baska birini bulun belliki tadı kacmis cunku . Onun disinda sizde babanızda üzerinize düşen sorumluluğu almak zorundasınız konuşup ortamı germeden uzlaşarak yaşamak en iyisi .hayırlısı olsun inşallah
Bir kez daha bu kadinla ilgili bir sey soylemeyecegim acikcasi ufak tefek soyledigim seylere bile toz kondurmadi..hemen al gotur bak diyor zaten geldigimden beride buna ugrasir gibi terslendim vs vs..sagolun ❣

Allah yardımcınız olsun..
Bakıcıyla babanızın arasında bi ilişkimi var
Olmasada kadinin niyeti var babamin huyu herkese asiri verici olmak kiracimizada aynisini yapiyordu..ama kadin o kdr magdur ve pasif duruyorki banada disini gosterebiliyor..mesela esime birgun ablasi ben bakamiyorum herhalde iyi birimi bulun demis esimede sokermi tabi :) babamada alttan alltan diyorsa vazgecilmez saniyor kendini..huzursuz bacak sendromu icin hap aliyrmus bitmis pazar gunu babam diyorki almanmi gerekiyor evet bacagm kasiliyo diyo ve babam ilaci parasiyla aliyor yani bariz kullaniyor sinsi.annemede cok ii davraniyorki babam minmet duysun haaa bu arada kiracilari cikartip babam onu alt kata oturtack boylece babamda istedgi gibi gezip tozacak kadininda hic sesi cikmiyo bana farketmez diyo neden farketmez ki? Yasayacagin ev..benim hayrimami bakiyorsun sanki.

Babanız ne vicdansızmış yahu, kusura bakmayın ama öyle.
Senelerce kahrını çeken, hayatını paylaşan kadına ‘bakıcıyla’ bakmak bile yük gelmiş.
Neler soyledim bende bir bilseniz bana anneniz alin bakin dedi bende hakki varsa sende daha cok var yetim cocuklarini buyuttu bir gun uvey annelik yapmadi dedim.ama annemi sevmedinki beni sevesin dedim..hemen basladi benim icin bittin mezarima gomulme vasiyet edecegim falan :) yinede ozur dileyen ben oldum..asiri bencil ve nankorce geliyor..esim bile hastalikta saglikta dedik basimiza geldi bakariz derken..sozde teyzemlerden bunaldiginda omrunu adar bakardi 😂6dan 12ye kdr ya da kirk yilda bir uykusuz kaldi diye hayati bitmis olmus :) benden beklentisi olmasi beni inanilmaz sasirtti

Olmasada kadinin niyeti var babamin huyu herkese asiri verici olmak kiracimizada aynisini yapiyordu..ama kadin o kdr magdur ve pasif duruyorki banada disini gosterebiliyor..mesela esime birgun ablasi ben bakamiyorum herhalde iyi birimi bulun demis esimede sokermi tabi :) babamada alttan alltan diyorsa vazgecilmez saniyor kendini..huzursuz bacak sendromu icin hap aliyrmus bitmis pazar gunu babam diyorki almanmi gerekiyor evet bacagm kasiliyo diyo ve babam ilaci parasiyla aliyor yani bariz kullaniyor sinsi.annemede cok ii davraniyorki babam minmet duysun haaa bu arada kiracilari cikartip babam onu alt kata oturtack boylece babamda istedgi gibi gezip tozacak kadininda hic sesi cikmiyo bana farketmez diyo neden farketmez ki? Yasayacagin ev..benim hayrimami bakiyorsun sanki.
Kadın bekar mi kaç yaşlarında? Babanız kaç yaşında, Allah korusun böyle sinsilerden

Kadın bekar mi kaç yaşlarında? Babanız kaç yaşında, Allah korusun böyle sinsilerden
Kocasi kayninin karisiyle kacmis yengesiyle yani.. bi oglu var..hic boyle olacagini dusunmedim bize gelirkrn inanirmsn yol pram uok fln dedi acidik resmen annemede bi sariliyo opuyo seviyoki dedikki isini severek yapio ama resmen suan farkli seyler duusnuyorum.babam 65 yasinda ya yaslilar yani ama kadin 1970 dogunmlu

Babanız, siz resti çekin 'annemi alırım sana kalmadı' deyin diye uğraşıyor.
Annenizin gördüğü vefasızlığa çok üzüldüm.

Hastalanan erkek olunca kadınlar nasıl özveriyle bakıyor yıllarca. Ama erkekler hemen yeni bir hayat kurma peşinde.
Cok dogu tespit.bende hayli sabrettim bunu dememk icin ama insan en sonunda patliyor agzima geleni soyledim ama sonunda yine sinirle soyledim dedim cunku dedigim gibi birazda o bedel odeyecek ben oyle yada annemi alacagim ama cocugmda cok kucuk bakiciyla belki isim rahatlar ama o da bakmakla gorevli..bana bir sey olsa esim birinemi verecek ? Kaldiki annem konusmasada bilinci yerinde bu adami hala seviyor o aksam beni oturttu hrp agladi gitmem diye baktim babamda yuzunu seviyor.yap yap sonra vicdaninla yuzles !

Bence eşiniz hakli annenizi orda bırakıp dönemezsiniz.Yazik o kadina
Ona bakmayan söylenen bir kocayi ve bakiciyı haketmiyor.Yaniniza alin eve bakıcı tutun bakici annenize sizde çocuğunuza bakın evlat olarak görevinizi yerine getirin.Ilerde pişman olmayın keşke getirseydim demek zorunda kalmayın.Allah yardımcınız olsun

X