- 30 Eylül 2024
- 21
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi tambirkolik
-
Ayrı ayrı kalamayızherkes kendi anasının evinde kalsın.
En mantıklısı o galiba. Bazen bir bazen iki gece kalıyoruz ama onu da bi şekilde ayarlarızSıraya sokun. Bayram var tatil var yoksa önünü alamazsin
Bence ayrı kalınmamalı ama bi gidişte ilk senin ailene diğerinde onun ailesine şeklinde yapılabilir
Aynı şehirde değiliz, annem de kayınvalidem de aynı şehirde biz başka şehirdeyizAynı şehirde niye kalıyorsunuz ki? Ziyaret edin, yemeğinizi yiyin dönün.
Aynen, sadece söz geçirme derdindeBizde herkes kendi ailesinde kalıyor. Kv ne istediği de açıkçası umrumda değil. Zaten kvlerin gelin gelsin bende kalsın çok özledim derdinde olduğunu da sanmıyorum, sırf lafı geçsin diye istiyordur o da sizi ilgilendirmez. Bin senelik anneniz dururken 1 2 gün gittiğiniz yerde elin kadınında neden kalasiniz yani? Başka zaman uzun giderseniz biraz orda biraz burda bölüşür öyle kalırsınız.
Yanlış anlamışım, düzelttim. İkisinde de birer gece kalıp dönün ama ayrı ayrı olmasın.Aynı şehirde değiliz, annem de kayınvalidem de aynı şehirde biz başka şehirdeyiz
Normalde bir gece kalıcaktık, eşim kayınvalimde de kalalım diye bu defalık iki gecelik gidelim ilk annemlerde sonda sizde kalalım diyor ona sinir oldum ben. Ondan kafam karıştı. Usulü bu mu diye öğrenmek istedimYanlış anlamışım, düzelttim. İkisinde de birer gece kalıp dönün ama ayrı ayrı olmasın.
Aslınsa birinde vakit geçirmeye gidip, mesela akşam yemeği olur yiyip diğerinde de kalabilirsiniz. Malesef bazı kayınvalideler bunu rekabet haline getiriyor.Normalde bir gece kalıcaktık, eşim kayınvalimde de kalalım diye bu defalık iki gecelik gidelim ilk annemlerde sonda sizde kalalım diyor ona sinir oldum ben. Ondan kafam karıştı. Usulü bu mu diye öğrenmek istedim
Daha 3 ay evlisiniz iki kez mi gittiniz, neden? Bence daha az gidip kendi düzen ve dengenizi kurmanız, eşinizin de artık annesiyle olan göbek bağının kopması lazım.Merhabalar. Bir konuyu size danışmak istiyorum. 3 aydır evliyim, eşimle ailelerimiz aynı şehirde biz farklı şehirdeyiz. Sık sık gidip gelmiyoruz daha ikinci gidişimiz olucak ancak bu gittiğimizde ben kendi annemde kalmak istiyorum. Zaten tek günlüğüne gidiyoruz ancak eşim kendi ailesinde de kalmak için ilk gün gideriz bizimkilerde kalırız sonra size geçeriz diyor. Kayınvalidem laf yapar diye çekiniyor, kayınvalidem de bana bir şey demez ama kocamın bazen başının etini yer, her gün arasın ister vs. Kocam aramayınca sen nasıl bi evlat oldun da bir sürü şey söyler. Ben eşim üzülsün istemiyorum ama kayınvalidemin isteğine göre de hareket etmek istemiyorum. Bu kalma işleri nasıl olmalı. Nasıl hareket etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?