• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne ve babayi kaybetmenin acisina nasil dayanilir

benefsaneyimnarda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
3
0
1
A.B.D.
Merhaba arkadaslar yeni uyeyim forumdan yakin zamanda bazi arkadaslarimiz babalarini kaybetmisti ....Allah'tan rahmet diliyorum mekanlari cennet olsun insallah, arkadaslarimizin da baslari sagolsun

Benim su hayatta en buyuk korkum babamin benden once vefat etmesi ben ondan once olmek isterim bu bencillik mi bilemiyorum
Cogumuz gibi ben de babama çok bagliyim hatta annemden cok babami severim

Babam bir gun oldugunde benim yanimda kimse olmayacak cunku kardeslerim ablam abim vs yok kuzenler ve akrabalar nasil yardimci olabilirler ki?

Kendimi biliyorum eger babami kaybedersem aklimi da kaybederim dayanamam kardesleri olanlara cok imreniyorum kardesim olsaydi sarilir beraber atlatirdik

Kendimi de soyle teselli ediyorum olum hepimizin basinda . Bes dakika sonra ani kalp krizinden olmeyecegimizin garantisini kim verebilir ki? Babamin olumunu dusunmek bana biraz da tuhaf geliyor sanki onun benden once olecegi kesinmis gibi kim karar verdi buna?

Umarim beni anlamissinizdir arkadaslar inancli bir insan olarak babamin soyledigini de yerine getirmeye calisacagim (biz olursek her gun mezarimizda dua oku)

Icinizi kararttim ise ozur dilerim

Ama siz neden simdiden boyle seyler dusunuyosunuz ki :( Allah korusun canim benim. Boyle seyler dusunme lutfen. Kimin ne zaman olcegi belli olmaz. Belki bugun belki yarin.. ben babami 3 yasindayken kaybettim. Dogru duzgun hatirlamiyorum bile. Suan benimde sadece annem var. Senin dusunduklerin bazen benimde aklima geliyo hemen kafayi dagitmaya calisiyorum. Benim her zaman bi tesellim var. Allah sevdigi kullarini yanina erken alirmis. Insallah oda oyledir. Insallah huzurludur oldugu yerde. Sende oyle dusunme lutfen tamam mi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama siz neden simdiden boyle seyler dusunuyosunuz ki :( Allah korusun canim benim. Boyle seyler dusunme lutfen. Kimin ne zaman olcegi belli olmaz. Belki bugun belki yarin.. ben babami 3 yasindayken kaybettim. Dogru duzgun hatirlamiyorum bile. Suan benimde sadece annem var. Senin dusunduklerin bazen benimde aklima geliyo hemen kafayi dagitmaya calisiyorum. Benim her zaman bi tesellim var. Allah sevdigi kullarini yanina erken alirmis. Insallah oda oyledir. Insallah huzurludur oldugu yerde. Sende oyle dusunme lutfen tamam mi :)

Cok tesekkur ederim canim senin de basin sagolsun havadan dolayi da biraz melankolige bagladim sanirim :)

bıgun evlenir ve çocuk sahıbı olursun..ozaman dersınkı allahım kimseye evlat acısı vermesın..

ozaman anlarsınkı en kıymetlın kendı evladın olmuş..

allahım herkese sıralı ölüm versın..

bunları dusunupte içini karartma,git aşık ol..

Annemi kaybettim uc sene once.aci yillar icinde derin bir siziya donuyor. Bununla yasiyorsun bir sekilde.kimi gun yaran kaniyor.ama yasaniyor iste canim.simdi bu sekilde dusunerek uzme kendini.olumun bile hayirlisini dileyecegiz.topraktan geldik topraga gidecegiz.ancak sevgili millan a da katiliyorum.evlat acisi en agir imtihandir.ALlah siralisini nasip etsin ve gecinden versin.

seni o kadar iyi anlıyorum ki.konuyu okuyunca biran ben mi açtım bu konuyu dedim.
belki yaptığımız şeyler psikolojimizle ilgili sorunlar ama bunu hergün her saat düşünmeden edemiyorum.her defa düşününce gözlerim doluyor.kendimi çok kötü hisediyorum.geceler dua ediyorum "allahım benim ömrümden al onlara ver"diye.belkide bu söylediklerim doğru değil günah ama yapamıyorum işte.düşünmeden edemiyorum.belkide etrafımızda kimsenin olmadığından kaynaklı bir durum.annemize,babamıza birşey olursa kime sığınırız,kim teselli eder korkusu yaşadığımız.offf.:14:

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim forumdan yakin zamanda bazi arkadaslarimiz babalarini kaybetmisti ....Allah'tan rahmet diliyorum mekanlari cennet olsun insallah, arkadaslarimizin da baslari sagolsun

Benim su hayatta en buyuk korkum babamin benden once vefat etmesi ben ondan once olmek isterim bu bencillik mi bilemiyorum

Babam bir gun oldugunde benim yanimda kimse olmayacak cunku kardeslerim ablam abim vs yok kuzenler ve akrabalar nasil yardimci olabilirler ki?

Kendimi biliyorum eger babami kaybedersem aklimi da kaybederim dayanamam kardesleri olanlara cok imreniyorum kardesim olsaydi sarilir beraber atlatirdik

Kendimi de soyle teselli ediyorum olum hepimizin basinda . Bes dakika sonra ani kalp krizinden olmeyecegimizin garantisini kim verebilir ki? Babamin olumunu dusunmek bana biraz da tuhaf geliyor sanki onun benden once olecegi kesinmis gibi kim karar verdi buna?

Umarim beni anlamissinizdir arkadaslar inancli bir insan olarak babamin soyledigini de yerine getirmeye calisacagim (biz olursek her gun mezarimizda dua oku)

Ailenden birini kaybetmeden önce ona bir şey olursa cıldırırım ben naparım dayanamam ölürüm yasayamam diyorsun
Ama kaybedince bir bakıyorsun ki yasıyorsun onsuz
Başa gelen çekilir derler ya aynen öyle

Allah babanı basından eksik etmesin
Güzel, saglıklı, huzurlu ve uzun bir birliktelik nasip etsin size
Böyle şeyler düsünmeyi bırakmalısın

6 yıl oldu ben o forumda en çok korktuğunuz şey ne sorusuna annemi ve babamı kaybetmek diyeli :( kötü düşünme kötüyü de çağırma onun yerine annenle ve babanla geçireceğin her anın kıymetini değerini bil bunu keşkeleri olan biri olarak söylüyorum 18dim babam vefat ettiğinde üniyi kazandım bitirdim Allah sana öle bi sabır veriyor ki yaşıyorsun gülüyorsun eğleniyorsun zamanla hepsi oluyo onun için içindeki boşlukla yaşamayı öyle bi öğretiyor ki hayat sen bile anlamıyosun

Back
X