canım sürekli mama değiştirme lütfen........hasta oldugu içindir .......bagırsakları bozulacak karamsarcım :)) devam et ona arttır mamayı bakalım hatta istersen illa değişcaksen bebelac kullan bak tadı güzel ........
bu arada ben mılupa aptamıl kullanıyorum bebegıme ama nedense onu ıctıgınde kakasını daha gec yapıyor bu arada ıkı aylıkken sadece anne sutuyle (maşallah) 6 kıloydu boy ıse 57,5 ıdı suan kac bılmıyorum
tam bir aydır mama veriyorum ve kızım 1200 gr almış emmiyor ama ben artık üzülmüyorum faydası yok çünkü ama benim kızım çok hareketli resmen artistik hareketler yapğıyor maaşaallah onda kilo zaten nasıl tutsun yine iyi almış valla canım kızım
bende doğduğundan beri az az veriyodum 1 aylıkken adamakıllı başladık mamaya kilo alması azdı.şimdi hem emiyo hem mama yiyiyo ama bazen istemiyo memeyi zaten bi göğsümü emmedi bi sire şimdi bi baktım ondan çok çok az süt geliyo ve küçülmüş göğsüm diğeriyle bayaa bi fark war aralarındainş bırakmaz memeyi emsin biraz daha.ben hala çok üzülüyorum niye sütüm az diye insanlar sorunca deliriyorum memeyi almayınca hüngür hüngür ağlıyorum sağlığı yerinde olsunda mama yesin nolcak aslında ama alışamadım daha.
bu arada kızım 3500 doğmuştu 2 aylıkken 5 kiloydu şimdi 5300 filan olmuş.bizim boyumuz uzun yaw 52cm di şimdi 62 olmuş
meyvelerin tadına baktırıyomusunuz kızlar ben haftada bir 1 çaykaşığı weriyorum bişeyler.şimdiye kadar yoğurt elma armut şeftali yedi kızım başta yüzünü bi ekşitiyo sonra yiyo hemen cadı hiç yemicem demiyo maşallah
milupa bnmkinide aynısını yaptı canım kabız oldu güzel kızım bu yuzden kullanmıyorum zaten dr bebelacı tavsiye etmişti
araştırma yaptım kızımmın iştahı az zaten mama alıyor ama gün içerisinde 24 saatte 350ml anca içiyor ama günde 5 öğün ve her seferde 150 ml almalıymış artık kızım ama nerde iştah ok ki.dün mamaları inceledim ve sma nın pulus diye maması var iştah açıcı bir özelliği varmış acaba ondan mı alsam..............................................................:uhm:
ben milumil kullandım ama kızım sevmedi onu da aptamilde kabız yaptı çocugumu kzılar çok sık mama değiştirmeyin bagırsakları alışana kadar zavallıların zorluk çekiyorlar bnde bebekler milumilş i çok seviyor diye aldım kızım hiç sevmedi resmen diliyle oyun oynuyoır delü şey :) hım bu arada bizde biraz elma ve şeftali tatırdık ama 4 cü aya girer girmez başlayacagım ek gıdalara inşaallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?