arkadaşlar az önce bi programda süt artırıcı bi yöntemden bahsetti çocuk doktoru.sabah saat 5 de emzirmek sütü büyük ölçüde artırıyormuş.sebebi ise sabah 5 gibi vücudumuzda salgılanan bi hormon.benim oğlum sabah 5-6 gibi uyanıyor ve emiyor.gerçektende sütüm bol. birde gece düzenli uyuması için emzirip uyuttuktan sonra sabah 5e kadar uyandırmamalı,eğer uyanıyorsada emzirmeden tekrar uyutmaya çalışmak gerekirmiş.böylece bebek gece yemek yemek için değil uyumak içindir fikrine alışıyormuş.uykusu da düzene giriyormuş.
tam bir aydır mama veriyorum ve kızım 1200 gr almış emmiyor ama ben artık üzülmüyorum faydası yok çünkü ama benim kızım çok hareketli resmen artistik hareketler yapğıyor maaşaallah onda kilo zaten nasıl tutsun yine iyi almış valla canım kızım[/Q
IYI GUNLER SARANUR.KAC GUNDU SENLE KONUSMAQ ISTIYORDUM BIR TURLU ALINMIYOR.IYISINDIR INSALLAH.BEN 21 HAFTAMDAYIM BEBIS HEP ASAQIDA DIR DOKTORUMA SORDUM VICUD YAPIN OYLEDIR DEDI.BEBIS BUYUDUKCE ISIM ZORLASIRMI ACABA .VE GOBEKDE CATLAKLAR KACINCI HAFTADAN ITIBAREN BASLAR.SIMMDIDEN TESSEKURLER
arkadaşlar az önce bi programda süt artırıcı bi yöntemden bahsetti çocuk doktoru.sabah saat 5 de emzirmek sütü büyük ölçüde artırıyormuş.sebebi ise sabah 5 gibi vücudumuzda salgılanan bi hormon.benim oğlum sabah 5-6 gibi uyanıyor ve emiyor.gerçektende sütüm bol. birde gece düzenli uyuması için emzirip uyuttuktan sonra sabah 5e kadar uyandırmamalı,eğer uyanıyorsada emzirmeden tekrar uyutmaya çalışmak gerekirmiş.böylece bebek gece yemek yemek için değil uyumak içindir fikrine alışıyormuş.uykusu da düzene giriyormuş.
tam bir aydır mama veriyorum ve kızım 1200 gr almış emmiyor ama ben artık üzülmüyorum faydası yok çünkü ama benim kızım çok hareketli resmen artistik hareketler yapğıyor maaşaallah onda kilo zaten nasıl tutsun yine iyi almış valla canım kızım
tam bir aydır mama veriyorum ve kızım 1200 gr almış emmiyor ama ben artık üzülmüyorum faydası yok çünkü ama benim kızım çok hareketli resmen artistik hareketler yapğıyor maaşaallah onda kilo zaten nasıl tutsun yine iyi almış valla canım kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?