- 15 Temmuz 2013
- 4.362
- 5.595
O vakumlu sut toplayici bende de var istersen gonderebilirimYaa araştırayım bakayım nasıl oluyor onlar, benim paşa cok sık emiyor bide cok sütüm yok senin gibi yapamam muhtemelen ama o emdikten sonra sagarim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O vakumlu sut toplayici bende de var istersen gonderebilirimYaa araştırayım bakayım nasıl oluyor onlar, benim paşa cok sık emiyor bide cok sütüm yok senin gibi yapamam muhtemelen ama o emdikten sonra sagarim bende
Faydası oluyor mu peki? Teşekkür ederim düşünmen yeterO vakumlu sut toplayici bende de var istersen gonderebilirim
Ben vakumlayarak kullanmadim acikcasi. Bir askisi var onunla boynuma asip akan sütü biriktirdim. Sut toplayici olarak kullandim.vakumlayarak kullanmak icin video izlesem de beceremedim. Sagmak icin elektirikli sut pompasi kullandim.Faydası oluyor mu peki? Teşekkür ederim düşünmen yeter
Bende de var elektrikli ama buda faydalıysa alayım diyorum, o zaman önce videoya bakayım benBen vakumlayarak kullanmadim acikcasi. Bir askisi var onunla boynuma asip akan sütü biriktirdim. Sut toplayici olarak kullandim.vakumlayarak kullanmak icin video izlesem de beceremedim. Sagmak icin elektirikli sut pompasi kullandim.
Ben beceremedim gercekten ve benim cok sütüm vardi ona ragmen onunla sagamadim şöyle düşün altina bardak tutmus gibi sut akip gitmiyor, biriktirebiliyorsun.Bende de var elektrikli ama buda faydalıysa alayım diyorum, o zaman önce videoya bakayım ben
Yaa benim sütüm öyle akmıyor hiç o zaman gerek yok benim içinBen beceremedim gercekten ve benim cok sütüm vardi ona ragmen onunla sagamadim şöyle düşün altina bardak tutmus gibi sut akip gitmiyor, biriktirebiliyorsun.
Merhaba benim de sütüm çok değildi 3saatte bir emzirdikten sonra sağıyordum bazen 20 bazen 50-60 bazen bir iki damla hepsinisi aynı sıcaklığa geldikten sorna birleştirip buzluğa atıyordum. Şöyle avantajım oldu, sabah kalktığımda göğüslerim çok dolu oluyordu tek göğsümle doyuyordu, ikisini de sağınca 80-150 arası süt oluyordu gün içinde sağdıklarımla 180-200 cc . Sabah dışında o kadar çok gelmiyordu maalesef, sonra sadece sabahları sağmaya başladım100-150cc günlük yeter diye düşündüm çünkü çok yoruluyorum sürekli sağmaktan. Sonuç atamam eylüle kaldı işe çıkmadım ve sütlerimin tarihi geçmek üzere .Bence biraz buzluğa atın, işte de sağmanız gerekiyor sonuçta, işte de 3-4 saatte bir sağar dolaba koyarsınız ertesi gün onu ısıtıp verirler, dolapta 3-4gün durabiliyor zaten.Malesef cok değil sütüm, bi gun olsa daha iyi olur haklısınız ama hemşire 6 saat dedi
Merhaba ben d bununla ilgili konu açmıştım şimdi sizin yorumunuzu gördüm. Buzluktaki sütlerim 3 ayı doldurmak üzere hepsini hemen bitiremeyiz, 3 ayı biraz geçse ne olur? Ya da buzluktan çıkan süt bozulmuşsa anlayabilir miyim?Olur hic jisey olmaz ben 1 sene beklettim sütleri buzlukta. Steril saklayabildikten bisey olacagini sanmiyorum. Yine de tavsiyem emzirmeden sagmaniz. Sütünüz artar, endiselenmeyin
Bozulmussa kesilir. Anlarsınız. Ben 1 yil sakladim hic bir sey olmadiMerhaba ben d bununla ilgili konu açmıştım şimdi sizin yorumunuzu gördüm. Buzluktaki sütlerim 3 ayı doldurmak üzere hepsini hemen bitiremeyiz, 3 ayı biraz geçse ne olur? Ya da buzluktan çıkan süt bozulmuşsa anlayabilir miyim?
Teşekkür ederim rahatladım ek gıdaya başlıycaz olmadı mamalar yaparım, ziyan olmasınBozulmussa kesilir. Anlarsınız. Ben 1 yil sakladim hic bir sey olmadi
Teşekkür ederim okul dan gelince sagdim 2 gün uykusuna yetişemiyorum sadece,Merhaba benim de sütüm çok değildi 3saatte bir emzirdikten sonra sağıyordum bazen 20 bazen 50-60 bazen bir iki damla hepsinisi aynı sıcaklığa geldikten sorna birleştirip buzluğa atıyordum. Şöyle avantajım oldu, sabah kalktığımda göğüslerim çok dolu oluyordu tek göğsümle doyuyordu, ikisini de sağınca 80-150 arası süt oluyordu gün içinde sağdıklarımla 180-200 cc . Sabah dışında o kadar çok gelmiyordu maalesef, sonra sadece sabahları sağmaya başladım100-150cc günlük yeter diye düşündüm çünkü çok yoruluyorum sürekli sağmaktan. Sonuç atamam eylüle kaldı işe çıkmadım ve sütlerimin tarihi geçmek üzere .Bence biraz buzluğa atın, işte de sağmanız gerekiyor sonuçta, işte de 3-4 saatte bir sağar dolaba koyarsınız ertesi gün onu ısıtıp verirler, dolapta 3-4gün durabiliyor zaten.
Ben 1.5 yasina kadar gecmedim ek gidaya. Sutunuz varsa devam edin. Siz yokken de buzluktakiler verilir oh misTeşekkür ederim rahatladım ek gıdaya başlıycaz olmadı mamalar yaparım, ziyan olmasın