• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne sütü problemi

Biberonu devreden çıkardınız mı?
Problem o çünkü
Birçok kişi emzirme sanatı grubunu önermişti oraya üye oldunuz mu?
Sağım ne kadar arayla yapıyorsunuz?
Emzirme sanatı grubu facebookta olanmı? Ben 1 ay önce denedim üye oldum ama hala kabul etmediler. İnstagramdanda ulaşamamıştım? Teşekkürler

Biraz zaman geçti ama yazmak istedim yinedeişe yaramadı ne yazık ki. Süt iyice gitti. İşin körüsü bebeğim artık diliyle itiyor emmekte istemiyor. 19 unda 6 ay biticek. İlginiz için tekrar teşekkürler. Kader olmadı diyorum önemli olan sağlığı diyerek avutuyorum kendimi. Emziren sütü olan tüm annelerin sütü dahada bollaşsın , sütü artırmak isteyen annelerinde sütü cok cok artsın diye dua ediyorum cunku cok değerli.
Çok üzüldüm :( bende sadece 6 ay emzirebildim ve çok içimde kaldı :(
Dediğin gibi sağlıkları iyi olsun nasiple ri bukadarmis

Emzirme sanatı grubu facebookta olanmı? Ben 1 ay önce denedim üye oldum ama hala kabul etmediler. İnstagramdanda ulaşamamıştım? Teşekkürler
Evet o.
Üyelikler günlük onaylanıyormuş
Formu yanlış doldurmuşsunuzdur ya da eşinizle ortak hesap filandır
Admin Seda hanımın insta hesabı var
@izmiremzirmedanismani

Biraz zaman geçti ama yazmak istedim yinedeişe yaramadı ne yazık ki. Süt iyice gitti. İşin körüsü bebeğim artık diliyle itiyor emmekte istemiyor. 19 unda 6 ay biticek. İlginiz için tekrar teşekkürler. Kader olmadı diyorum önemli olan sağlığı diyerek avutuyorum kendimi. Emziren sütü olan tüm annelerin sütü dahada bollaşsın , sütü artırmak isteyen annelerinde sütü cok cok artsın diye dua ediyorum cunku cok değerli.
Düzenli sağım yapın
Saat başı 5-10 dk
Sağın mutlaka
Biberonu atın artık, alıştırma bardağı kullanabilir
Bol bol ten teması yapın

Çok üzüldüm :KK43: bende sadece 6 ay emzirebildim ve çok içimde kaldı :KK43:
Dediğin gibi sağlıkları iyi olsun nasiple ri bukadarmis
Aynen arkadaşım. İnsanın içinde kalıyor cok üzülüyor. Emziren annelere imrenerek bakıyor insan, allah onların sütünü daha da artırsın. Hala tekrar denesem mi diyorum ama gitgide kendimi yıpratır oldum. Gerçekten işe yarayacağını bildiğim birşey olsa tekrar başlarım ama herşeyide deniyo insan sonuç yok . Saolsun buradaki arkadaşlar cok yardımcı oldu birçok şey önerdiler, ama süt sanırım olmayınca olmuyor. Aynen dediğin gibi sağlıklı olsunlar o da yeter.

Düzenli sağım yapın
Saat başı 5-10 dk
Sağın mutlaka
Biberonu atın artık, alıştırma bardağı kullanabilir
Bol bol ten teması yapın
Cok saolın hemen şnstagramda ekliyim o zaman. Bir mesaj atarım belki geri dönüş olur. İlginiz içinde çok teşekkür ederim. ☺️ Burada birbirimizi tanımıyoruz ama gerçekten can yoldaşlarısınız :)

Ben uye oldum 1 aydır aralıksız deniyorum. Olmuyor bebek memeyi gorunce hala çığlığı basiyor. Duşta deniyorum emiyor gibi sadece suda emiyor.dustan çıkıyoruz hala cok ac. Belliki memeyi emzik gibi kullanıyor. Sagip veriyorum artik dayanamayıp biberona geri dönecem.

Ben uye oldum 1 aydır aralıksız deniyorum. Olmuyor bebek memeyi gorunce hala çığlığı basiyor. Duşta deniyorum emiyor gibi sadece suda emiyor.dustan çıkıyoruz hala cok ac. Belliki memeyi emzik gibi kullanıyor. Sagip veriyorum artik dayanamayıp biberona geri dönecem.
Sütünüz varsa sağıp vermeye devam edin bencede. Anne süt 10 cc bile alsa iyidir diyorlar. ☺️İnşallah canparçası en kısa sürede emer bol bol ☺️ Sağlıklı olaunlar canlarımız da artık napalım bunada şükür etmek lazım. ☺️

Bebekler memeyi emzik gibi kullanmaz emziği meme gibi kullanır adı üstünde yalancı meme

http://www.lllturkiye.org/2015/12/memeyi-emzik-gibi-kullanmak-ne-anlama.html?m=1

Kaç aylık? Büyükse alıştırma bardağı kullanın

67 günlük eds sistemi ile besliyorum. Ama artik yapamıyorum. Bu hafta zorlanıyorum. Sadece duşta emiyor. Dustan sonra yine cok ac oluyor. Sagdigim tum sutu yine iciyor. Bu yüzden emin olamıyorum gerçekten emiyor mu diye. Dus disindada hic bir sekilde agzina almiyor. Kiyameti kopartıyor

Sütünüz varsa sağıp vermeye devam edin bencede. Anne süt 10 cc bile alsa iyidir diyorlar. ☺️İnşallah canparçası en kısa sürede emer bol bol ☺️ Sağlıklı olaunlar canlarımız da artık napalım bunada şükür etmek lazım. ☺️[/QUOTE
Suan cok şükür yetiyor ama dr 4. Ayda kesilir sütün dedi emmezse yetmez dedi cok üzüldüm

Back