- 10 Aralık 2010
- 714
- 1.003
- 303
Facebook emzirme sanati grubuna uye olup sorabilirsin faydali olurlar.Benşm sorunuma çare buşabilecek var mı? Uzun uzun anlatıcam belki aynı şeyi yaşayanlar olmuş olabilir. Preeklampsi nedeniyle 35 haftada doğum yaptım. Bebeğim 9 gün yoğun bakımda kaldı. Ben 9 gün boyunca 2 saatte bir süt sağdım. İşk 3-4 gün süt gelmedi sonra geşmeye başldı. Hatta 70-80 cc cıkardım her sağışta. Sonra kızım eve geldi ememedi 1 hafta boyumca geceleri açlıktan ağladı. Sağmaya devam ettim ama süt azaldı . (Kötü ve yorucu bir lohsalık yaşadım ne yazıkki). Doktor hemen mamaya geçirdi bizde cahillik geçtik. Emzirdim ama mamada verdim. Ama sütüm daha ilk ayda 30 cc ye düştü. Doktor değiştirdik. Doktor keske mamaya geçmeseydiniz önce bana gelseydiniz relaktasyon tontemi denersik dedi. Tinede deneyelim dedi ama bebeğim o ince boru ağzına değince anlayıp memeyi bıraktı deneyemesik bile. Aklınıza gelebilecek herşeyi yedim, var olan tüm malt içeceklerini içtim, bira mayası tabletlerinden çemen pruna kadar tüm kompostoları denedim, hatta en son motilium bile denemek zorunda kaldım(doktor önerisi ile) ama fayda etmesi (içimde rahat etmesiği için zaten 1 hafta ıyguladım. Suan bebeğim 4.5 aylık hala bir inat sağıyorum emzirmeye calısıorum ama süt olmadıgı için memeyi istemiyor sağsamda iki göğüsten anca 10 cc cıkıyor. Buna benzer durum yaşayıp yinede sütünü artırabilen var mo? Yada çnerisi olan?