Anne sütü problemi

Facebook emzirme sanati grubuna uye olup sorabilirsin faydali olurlar.

Doğru haklısınız yine azcıkta olsa aldı anne sütükader diyorum artıl. İlginiz in cok tesekküler

Aynen borunun değdığını gemen anlıyor. Belki 1-2 aylıkken olsaydı anlamazdı ama şimdi hissediyor. Şırıngayıda deniyim. İnsan debemedim demek istemiyorolmasa bile elimden geleni yapmıştım diyim. Gerisi kader. Tesekkürler

Canım ama şırınganın ucuna yine hortum takacaksın
5 numara serum hortumu

Siringayida dene dememdeki sebep benim kızımda hortm değince istemiyordu ama ağzına hortumu sokunca hemen mama sıkıyordum yavas yavas öyle olunca emiyodu

Hımmm yama
mmm şimdi anladım. Dediğiniz gibi deniyim. Mamayı aldığı gibi belki farketmez

Hımmm yama

mmm şimdi anladım. Dediğiniz gibi deniyim. Mamayı aldığı gibi belki farketmez
Evet canm mutlaka dene
InşaAllah emer yavrun ve öylece sütünde artar

Medikal marketlerde
Beslenme şırıngası50 - 60 ml
Ve 5 numara serum katateri (hortumu )

Bir çözüm buldunuz mu 38 günlük memeyi hic agzina almiyor var gucu ile itip cigligi basıyor. Morarana kadar agliyor. Lutfen bir çözüm önerin

Bir çözüm buldunuz mu 38 günlük memeyi hic agzina almiyor var gucu ile itip cigligi basıyor. Morarana kadar agliyor. Lutfen bir çözüm önerin
Hala sağıyorum sütüm azaldığı içinde devam sütüne başladık :)

Hala sağıyorum sütüm azaldığı içinde devam sütüne başladık :)
Biberonu devreden çıkardınız mı?
Problem o çünkü
Birçok kişi emzirme sanatı grubunu önermişti oraya üye oldunuz mu?
Sağım ne kadar arayla yapıyorsunuz?

Biberonu devreden çıkardınız mı?
Problem o çünkü
Birçok kişi emzirme sanatı grubunu önermişti oraya üye oldunuz mu?
Sağım ne kadar arayla yapıyorsunuz?
Hayır biberonla veriyorum zamanında biberona alışmasın diye kaşıkla verdim ama almadı memeyi almayınca almıyor iki saatte bir sağıyorum

Biberon emzik kullanıyor musunuz?
Kullanıyorsanız ilk olarak onları çöpe atın
Bebegim agzina ne girse emiyor ama memeyi görünce ciglik cigliga morarana kadar agliyor kesinlikle agzina almiyor.biberonla vermiyorum.umrunda olmadi biberonun gitmesi hala emmiyor. Hic şansım yok mu emzirmek için agzina almiyor memeyi.

Emzik var mı? Bol bol ten teması yapın mutlaka
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun yardımcı oluyorlar

Emziksiz uyumuyor. Biberon vardi kestik. Farkina bile varmadı. Memeden mi korkuyor. Uyku önünde memeyi vermeye calisiyorum agzini acmiyor.emzigi veriyorum aciyor. Tekrar mememi denedigimde kapiyor agzini. Daha 38 günlük emmesini cok istiyorum. Yapabikecek biseyler olmalı.

Ne kadar surede azaldi. Azalmasın diye hep sağıyorum. Cok korkuyorum cekilecek diye. Bir yolu olsada emzirsem. Memeyi hic agzina almadi almiyor.
Benim üçüncü ayda doymayacağı kıvama geldi ama benim boşanma sürecim olduğu için stresstende azalmış olabilir,anasağlıklarda devlet hastahanelerinde emZirme danışmanlığı yapılıyor gidin ısrarla benim kuzenim sonradan aldırdı göğsünü

Rica ederim canım benim :)
Deneyince yaz merak ettim öyle emecekmi bakalim :)
Biraz zaman geçti ama yazmak istedim yinedeişe yaramadı ne yazık ki. Süt iyice gitti. İşin körüsü bebeğim artık diliyle itiyor emmekte istemiyor. 19 unda 6 ay biticek. İlginiz için tekrar teşekkürler. Kader olmadı diyorum önemli olan sağlığı diyerek avutuyorum kendimi. Emziren sütü olan tüm annelerin sütü dahada bollaşsın , sütü artırmak isteyen annelerinde sütü cok cok artsın diye dua ediyorum cunku cok değerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…