Deneyeceğim tekrar tekrar çok fazla vitamin kullanamıyorum çünkü bıngıldağı erken kapanmaya başladıBakın bir akrabamın bebeği 3 aylıkken emmeye başladı birden bire.. bence pes etmeyin yinede devam edin emzirmeye çalışmaya.. sütünüz için galactago damla var onu alabilirsiniz. Birde solgar weatrs vitaminlerinden kullanabilirsiniz memnun kalan birçok insan var..
Benim çocuk doktorum bebelak i kullan dedi.Daha iyi oldugu icin degil,bir fark yok neden fazla para veresiniz dedi.İlkinde eşim Aptamilde ısrar etti,ikinci de Bebelac i kullandık.Anladım emzirmek şart yani bir çözüm bulacağım peki hangi mamayı kullandınız
Anladım, bizimki bir tavsiye tabiki yinede bir uzman doktora görünmenizde fayda var.. birde üzüntü stres yapmayın sadece mamayla büyüyen binlerce bebek var siz yinede anne sütü veriyorsunuz buda önemli.. inşallah en kısa zamanda sütünüz çoğalır bebeğiniz lıkır lıkır içer..Deneyeceğim tekrar tekrar çok fazla vitamin kullanamıyorum çünkü bıngıldağı erken kapanmaya başladı
Dil altı bağı olursa bebek memeyi tutamıyor, benim bebeğim de tutamamıştı ilk ay sağarak vermiştim, daha sonra avent in silikon göğüs ucuyla yedi ay kadar emzirebildim.Hayır bir sorun oluyor mu peki dil altı bağı olmazsa
Hastahanenin emzirme danışmanlığı gibi bir bölümü vardı orada neredeyse iki saat uğraştık emme refleksine vs herşeye bakıldı herşey yolunda ama emmiyor kadın bile Allah Allah ilk defa böyle bir bebeğe rastlıyorum diye şaşırdı ya ağlıyor meme de ya uyuyor araştıracağım söylediğiniz markayı teşekkür ederim
Benimde sütümü irmik tatlısı ve tahin helvası coğalttıDenemekten vazgecmeyin derim.
Sutu arttirmak icin taze soganin yesil yerleri marul ve dereotu cok etkili
Ayni seyleri yasadim oglum beni istemedi cok agladim her yolu denedim ama bi turlu emmedi bende sagdim 4 bucuk ay sagabildim sonra sutum kesildi.yemenize dikkat ederseniz artiyorHastahanenin emzirme danışmanlığı gibi bir bölümü vardı orada neredeyse iki saat uğraştık emme refleksine vs herşeye bakıldı herşey yolunda ama emmiyor kadın bile Allah Allah ilk defa böyle bir bebeğe rastlıyorum diye şaşırdı ya ağlıyor meme de ya uyuyor araştıracağım söylediğiniz markayı teşekkür ederim
Ben ilk ogluma 6ay sagarak verdm.dilinde dil bagı varmış ondan emememis .3aylıkken kestrdk ama öyle alıstıgı icin emziremedm 6.ayda ananemi kaybettim 2.gün sütúm kesildiMerhaba bebeğim ilk doğduğu günden beri memeyi kabul etmiyor ve bizde ona sütümü sağarak veriyoruz bununla alakalı her yolu denedik göğüs kalkanı ile denedik olmadı,şırınga ile azıcık ağızına damlatarak kandırmayı denedik olmadı hatta ilk doğduğunda ağzına parmaklarımla göğsümü sıkarak besliyordum artık göğüslerim mosmor olmuştu o zamanda çok kg verdi alması gerekirken o yüzden hep sağarak verdim şuan sürekli sağdığım için mi stressten mi bilmiyorum sütüm git gide azalıyor öyle ki doysun diye günün yarısını pompa başında artık göğüslerimi ciğer olana kadar sağarak geçiriyorum devam sütü alacağım ama onda da çok üzülüyorum anne sütü alsın istiyorum bu konuda ne yapabilirim aranızda hiç sağarak sütünü uzun zaman verebilen var mı bir yol bir çare verin lütfen
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Eğer emmiyorsa sütünün azalması ve bitmesi çok normal. Tekrar artması için tek çare emmesi. Ama olmuyorsa bu kadar yıpratma kendini. İlla herkes iki yaşına kadar emzirecek diye bir kural yok. Benim bebeğim de 8,5 ay emdi, sonra kendi kendine bıraktı. Ben de üzüldüm, inat ettim ama emmek istemedi artık. Devam sütü veriyorum. Çok şükür 4,5 ay senin sütünü almış. Hiç anne sütü almayan bebekler var. Sen elinden geleni yapmışsın. Eğer inatla emmiyorsa içine sinen bir devam sütüyle devam etmeni öneririm. Bu kadar stres sana zarar, dolayısıyla bebeğine zarar.Benşm sorunuma çare buşabilecek var mı? Uzun uzun anlatıcam belki aynı şeyi yaşayanlar olmuş olabilir. Preeklampsi nedeniyle 35 haftada doğum yaptım. Bebeğim 9 gün yoğun bakımda kaldı. Ben 9 gün boyunca 2 saatte bir süt sağdım. İşk 3-4 gün süt gelmedi sonra geşmeye başldı. Hatta 70-80 cc cıkardım her sağışta. Sonra kızım eve geldi ememedi 1 hafta boyumca geceleri açlıktan ağladı. Sağmaya devam ettim ama süt azaldı . (Kötü ve yorucu bir lohsalık yaşadım ne yazıkki). Doktor hemen mamaya geçirdi bizde cahillik geçtik. Emzirdim ama mamada verdim. Ama sütüm daha ilk ayda 30 cc ye düştü. Doktor değiştirdik. Doktor keske mamaya geçmeseydiniz önce bana gelseydiniz relaktasyon tontemi denersik dedi. Tinede deneyelim dedi ama bebeğim o ince boru ağzına değince anlayıp memeyi bıraktı deneyemesik bile. Aklınıza gelebilecek herşeyi yedim, var olan tüm malt içeceklerini içtim, bira mayası tabletlerinden çemen pruna kadar tüm kompostoları denedim, hatta en son motilium bile denemek zorunda kaldım(doktor önerisi ile) ama fayda etmesi (içimde rahat etmesiği için zaten 1 hafta ıyguladım. Suan bebeğim 4.5 aylık hala bir inat sağıyorum emzirmeye calısıorum ama süt olmadıgı için memeyi istemiyor sağsamda iki göğüsten anca 10 cc cıkıyor. Buna benzer durum yaşayıp yinede sütünü artırabilen var mo? Yada çnerisi olan?
Canım bende kızımı bi süre bunla emzirdim ama sonra bıraktı istemedi ama ben geç kalmistimBenşm sorunuma çare buşabilecek var mı? Uzun uzun anlatıcam belki aynı şeyi yaşayanlar olmuş olabilir. Preeklampsi nedeniyle 35 haftada doğum yaptım. Bebeğim 9 gün yoğun bakımda kaldı. Ben 9 gün boyunca 2 saatte bir süt sağdım. İşk 3-4 gün süt gelmedi sonra geşmeye başldı. Hatta 70-80 cc cıkardım her sağışta. Sonra kızım eve geldi ememedi 1 hafta boyumca geceleri açlıktan ağladı. Sağmaya devam ettim ama süt azaldı . (Kötü ve yorucu bir lohsalık yaşadım ne yazıkki). Doktor hemen mamaya geçirdi bizde cahillik geçtik. Emzirdim ama mamada verdim. Ama sütüm daha ilk ayda 30 cc ye düştü. Doktor değiştirdik. Doktor keske mamaya geçmeseydiniz önce bana gelseydiniz relaktasyon tontemi denersik dedi. Tinede deneyelim dedi ama bebeğim o ince boru ağzına değince anlayıp memeyi bıraktı deneyemesik bile. Aklınıza gelebilecek herşeyi yedim, var olan tüm malt içeceklerini içtim, bira mayası tabletlerinden çemen pruna kadar tüm kompostoları denedim, hatta en son motilium bile denemek zorunda kaldım(doktor önerisi ile) ama fayda etmesi (içimde rahat etmesiği için zaten 1 hafta ıyguladım. Suan bebeğim 4.5 aylık hala bir inat sağıyorum emzirmeye calısıorum ama süt olmadıgı için memeyi istemiyor sağsamda iki göğüsten anca 10 cc cıkıyor. Buna benzer durum yaşayıp yinede sütünü artırabilen var mo? Yada çnerisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?