İki aylıkBebeğiniz ne kadarlık?
Hastahanenin emzirme danışmanlığı gibi bir bölümü vardı orada neredeyse iki saat uğraştık emme refleksine vs herşeye bakıldı herşey yolunda ama emmiyor kadın bile Allah Allah ilk defa böyle bir bebeğe rastlıyorum diye şaşırdı ya ağlıyor meme de ya uyuyor araştıracağım söylediğiniz markayı teşekkür ederimEmzirme üstüne bilgisi olan yardım edicek bi ebe veya doktordan destek alın. Sütünüzü arttırmak için takviyeler var onlardan almanızı tavsiye ederim. Solgar brewers yeast tavsiye ederim veya güvendiğiniz başka bi marka. Kolaylıklar diliyorum.
Evet genelde ya hipp yada sma tavsiye ediliyor bir kere aptamil verdim bütün gece kustu yine öyle olacak diye korkuyorumHipp tavsiye ederim
Ben 6 ay sağarak verdim,sonrasında sağdığım sütleri içmeyince bıraktım. İki yaşına kadar sağarak üstelik hiç mama vermeden büyüten arkadaşım var. Düzenli sağarsanız azalacağını zannetmiyorum.İki aylık
Buna karar vermek için iki saat çok kısa bir süreHastahanenin emzirme danışmanlığı gibi bir bölümü vardı orada neredeyse iki saat uğraştık emme refleksine vs herşeye bakıldı herşey yolunda ama emmiyor kadın bile Allah Allah ilk defa böyle bir bebeğe rastlıyorum diye şaşırdı ya ağlıyor meme de ya uyuyor araştıracağım söylediğiniz markayı teşekkür ederim
Bir kere denedik fayda etmedi birde çok ağlatmadım hiç kıyamadım ağlata ağlata alıştıranlar varmış ne ağlatmaya ne de aç bırakmaya kıyamadım ondan oldu belkiBen 6 ay sağarak verdim,sonrasında sağdığım sütleri içmeyince bıraktım. İki yaşına kadar sağarak üstelik hiç mama vermeden büyüten arkadaşım var. Düzenli sağarsanız azalacağını zannetmiyorum.
Yalnız bebek çok minikmiş, bence hala memeye dönme ihtimali var.
Profesyonel emzirme danışmanlarından yardım almayı düşünmez misiniz?
Anladım araştıracağım teşekkürlerBuna karar vermek için iki saat çok kısa bir süre
Bebek iki aylık olmuş, haftalarca uğraşmanız gerekebilir ama şans bence yüksek.
Emzirmek istiyorsanız kesinlikle profesyonel destek alın.
Bakıyorum hemen teşekkürlerFacebook ta emzirme sanatı grubuna mutlaka üye ol. Ancak onlar sana çok güzel. Yardım. Edebilir
Hayır bir sorun oluyor mu peki dil altı bağı olmazsaBebeğinizin dil altı bağını kontrol ettirdiniz mi? Benim bebeğimin dil altı bağı olmadığı için memeyi tutamamıştı, belki sizin bebeğiniz de öyledir.
Anladım emzirmek şart yani bir çözüm bulacağım peki hangi mamayı kullandınızBenim ilk bebeğim doğumdan sonra beni emmeyi reddetti.Bir hafta hiç emmedi,sagip vermeye çalışıyordum ,bir hafta sonra cocuk doktorundan yardim istedik...rahat bir ortama beni aldılar ve bebeği göğsüme uygun acıyla tuttular. Hafif müzik eşliğinde ilk kez emzirince ağladım orada.Dogumun ilk günleri sagdikca süt artsa da takip eden aylarda emmesi sütü arttırıyor.İki bebegimde de 4 .ay gene meme reddi yaşadım .Sağmak ve uykuda emzirmek bile sütü geri getirmedi.Sonra mama + ek gıdaya geçiş süreçleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?