Anne sütü problemi

kupkek

Alırım bi dal.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
1.794
1.793
208
Merhaba bebeğim ilk doğduğu günden beri memeyi kabul etmiyor ve bizde ona sütümü sağarak veriyoruz bununla alakalı her yolu denedik göğüs kalkanı ile denedik olmadı,şırınga ile azıcık ağızına damlatarak kandırmayı denedik olmadı hatta ilk doğduğunda ağzına parmaklarımla göğsümü sıkarak besliyordum artık göğüslerim mosmor olmuştu o zamanda çok kg verdi alması gerekirken o yüzden hep sağarak verdim şuan sürekli sağdığım için mi stressten mi bilmiyorum sütüm git gide azalıyor öyle ki doysun diye günün yarısını pompa başında artık göğüslerimi ciğer olana kadar sağarak geçiriyorum devam sütü alacağım ama onda da çok üzülüyorum anne sütü alsın istiyorum bu konuda ne yapabilirim aranızda hiç sağarak sütünü uzun zaman verebilen var mı bir yol bir çare verin lütfen

Emzirme üstüne bilgisi olan yardım edicek bi ebe veya doktordan destek alın. Sütünüzü arttırmak için takviyeler var onlardan almanızı tavsiye ederim. Solgar brewers yeast tavsiye ederim veya güvendiğiniz başka bi marka. Kolaylıklar diliyorum.

Hastahanenin emzirme danışmanlığı gibi bir bölümü vardı orada neredeyse iki saat uğraştık emme refleksine vs herşeye bakıldı herşey yolunda ama emmiyor kadın bile Allah Allah ilk defa böyle bir bebeğe rastlıyorum diye şaşırdı ya ağlıyor meme de ya uyuyor araştıracağım söylediğiniz markayı teşekkür ederim

Ben size bi emzirme uzmanı önereyim o zaman. İnstadan ulaşabilirsiniz. Doktor güliz onat. Bu şekilde çok kişiye yardımı dokunuyor bi şansınızı deneyin isterseniz.

Ben 6 ay sağarak verdim,sonrasında sağdığım sütleri içmeyince bıraktım. İki yaşına kadar sağarak üstelik hiç mama vermeden büyüten arkadaşım var. Düzenli sağarsanız azalacağını zannetmiyorum.
Yalnız bebek çok minikmiş, bence hala memeye dönme ihtimali var.
Profesyonel emzirme danışmanlarından yardım almayı düşünmez misiniz?

Buna karar vermek için iki saat çok kısa bir süre
Bebek iki aylık olmuş, haftalarca uğraşmanız gerekebilir ama şans bence yüksek.
Emzirmek istiyorsanız kesinlikle profesyonel destek alın.

Bir kere denedik fayda etmedi birde çok ağlatmadım hiç kıyamadım ağlata ağlata alıştıranlar varmış ne ağlatmaya ne de aç bırakmaya kıyamadım ondan oldu belki

Buna karar vermek için iki saat çok kısa bir süre
Bebek iki aylık olmuş, haftalarca uğraşmanız gerekebilir ama şans bence yüksek.
Emzirmek istiyorsanız kesinlikle profesyonel destek alın.
Anladım araştıracağım teşekkürler

Benim ilk bebeğim doğumdan sonra beni emmeyi reddetti.Bir hafta hiç emmedi,sagip vermeye çalışıyordum ,bir hafta sonra cocuk doktorundan yardim istedik...rahat bir ortama beni aldılar ve bebeği göğsüme uygun acıyla tuttular. Hafif müzik eşliğinde ilk kez emzirince ağladım orada.Dogumun ilk günleri sagdikca süt artsa da takip eden aylarda emmesi sütü arttırıyor.İki bebegimde de 4 .ay gene meme reddi yaşadım .Sağmak ve uykuda emzirmek bile sütü geri getirmedi.Sonra mama + ek gıdaya geçiş süreçleri.

Bebeğinizin dil altı bağını kontrol ettirdiniz mi? Benim bebeğimin dil altı bağı olmadığı için memeyi tutamamıştı, belki sizin bebeğiniz de öyledir.

Bebeğinizin dil altı bağını kontrol ettirdiniz mi? Benim bebeğimin dil altı bağı olmadığı için memeyi tutamamıştı, belki sizin bebeğiniz de öyledir.
Hayır bir sorun oluyor mu peki dil altı bağı olmazsa

Anladım emzirmek şart yani bir çözüm bulacağım peki hangi mamayı kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…