Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi konu işkence geliyor? Sütünüz varken kesmek nasıl içinize sinecek ki?Selam arkadaşlar.
Ben 3 ay bebeğimi emzirdim ama ailemin baskısı yüzünden mamada verdim ve bebeğim biberona öyle alıştı ki memeyi emmekte zorlanıyor banada işkence artık.. süt nasıl kesilir yardımcı olurmusunuz ?
Kesme cnm ya oğlum 9 aylik hiç emmedi sütüm var ve sağarak besliyorum doğduğundan beri kıyamıyorum sende öyle yapSelam arkadaşlar.
Ben 3 ay bebeğimi emzirdim ama ailemin baskısı yüzünden mamada verdim ve bebeğim biberona öyle alıştı ki memeyi emmekte zorlanıyor banada işkence artık.. süt nasıl kesilir yardımcı olurmusunuz ?
Oyle deme margirit, ben de emzirmeyi hic sevmemistim ve gercekten mental olarak zorluyordu beni konu sahibi bunu demek istemis olabilirHangi konu işkence geliyor? Sütünüz varken kesmek nasıl içinize sinecek ki?
Her anne emzirmek zorunda değil zaten, annem de hiç emzirememiş mesela ama süt varken ve bebiş bu kadar küçükken göz göre göre kesmek de benim asla yapabileceğim bir şey değil. Konu sahibini bunaltan biraz da çevre faktörü olmuş sanırım.Oyle deme margirit, ben de emzirmeyi hic sevmemistim ve gercekten mental olarak zorluyordu beni konu sahibi bunu demek istemis olabilir
Cevresi onemli bir faktordur illa ki ama var olan sutu kesmeye calisiyorsa belki kendi de sevmemistir emzirmeyiHer anne emzirmek zorunda değil zaten, annem de hiç emzirememiş mesela ama süt varken ve bebiş bu kadar küçükken göz göre göre kesmek de benim asla yapabileceğim bir şey değil. Konu sahibini bunaltan biraz da çevre faktörü olmuş sanırım.
Anne emzirmeyi sevmedi diye bebegi anne sutunden mahrum etmeyi dogru bulmuyorum ben. Dunyaya bir bebek getirdiyse ona gore yasamali ebeveynler. Ya da hazir degillerse dogurmamalilar.Cevresi onemli bir faktordur illa ki ama var olan sutu kesmeye calisiyorsa belki kendi de sevmemistir emzirmeyi
Sizin fikriniz, siz emzirin bol bolAnne emzirmeyi sevmedi diye bebegi anne sutunden mahrum etmeyi dogru bulmuyorum ben. Dunyaya bir bebek getirdiyse ona gore yasamali ebeveynler. Ya da hazir degillerse dogurmamalilar.
Bebegin en buyuk hakki anne sutudur. Annenin sutu varsa 3 aylik bebegi ayirmak dogru gelmiyor asla.
Bu nasil bir uslup boyle ya, okurken sok oldum gercekten. Emzirmek istemek nasil normalse istememek de bir o kadar normaldir hanimefendi. Kimseye emzir baskinizi dayatamazsiniz kusura bakmayin.Her anne bebeyini emzirmeli benim bebeyim 3 günlükken hastalandı ozuntuden sütüm kesildi mama verdim baktım olmadı zorla emzirmeye başladım pekemz sürdüm bir yandanda ağzına mama veriyordum çok şükür sağ göğsümu tuttu ama sol göğsümu tutmadı ben onu 4 ay boyunca sagarak verdim şimdi 7 aylık oldu yine emek istemiyor ben yinede kesilmesin diye sagarak veriyorum bir anne bebeyini kendi sütünü nasıl vermek istemez anlamıyorum Kuran'da yazıyor bebeyinizi 2 yıl emzirsin diye mama boştur salak olmasını istiyorsanız verin benim ilk oğlum emedi bende vermedim mama ve inek sütü verdim şu an on yasinda çok salak ve geri zekalı 2 ncı oğlumu emzirdim maşallah çok akılı bı 3ncusunude ilki gibi olmasın diye sagarak veriyorum
O zaman sanırım sizde pek anne sütü almamışsınız.!Her anne bebeyini emzirmeli benim bebeyim 3 günlükken hastalandı ozuntuden sütüm kesildi mama verdim baktım olmadı zorla emzirmeye başladım pekemz sürdüm bir yandanda ağzına mama veriyordum çok şükür sağ göğsümu tuttu ama sol göğsümu tutmadı ben onu 4 ay boyunca sagarak verdim şimdi 7 aylık oldu yine emek istemiyor ben yinede kesilmesin diye sagarak veriyorum bir anne bebeyini kendi sütünü nasıl vermek istemez anlamıyorum Kuran'da yazıyor bebeyinizi 2 yıl emzirsin diye mama boştur salak olmasını istiyorsanız verin benim ilk oğlum emedi bende vermedim mama ve inek sütü verdim şu an on yasinda çok salak ve geri zekalı 2 ncı oğlumu emzirdim maşallah çok akılı bı 3ncusunude ilki gibi olmasın diye sagarak veriyorum