- 28 Kasım 2020
- 23
- 9
- 1
- Konu Sahibi birprofilhesabi
Annemin bana güzel şeyler söylediğini beni sevdiğini gelip bana sarıldığını öptüğünü doğru düzgün hatırlamam. Ben onu sevmeye çalışıncada beni geri iter hep. Yakın zamanda da evleneceğim bu virüs sürecinde genelde evdeyim dışarıda çıkmıyorum çıksam mı diye bir şey konuştuk ki ben çook dikkat ederim maskeye ve temizliğe. Ben kendimi düşünüyorum git kendi evin hazırlanıyor orda kalırsın dedi. Hiç mi üzülmez bir anne kızı evlenirken? Benimki beni erkenden göndermeye çalışıyor Kendime bir eşya alacağım yok alma evlenince sana alırlar zaten yapıyor. Çevreme bakıyorum arkadaşlarımın annelerine bakıyorum kızları için neler yapıyorlar. Bu şekilde büyümek ve bu muameleleri görmek çok zor gerçekten
Nişanlımın ailesi ara annemi hal hatır sorar annem numaralarını dahi kaydetmemiş hasta oldular o zaman bile arayıp bi geçmiş olsun demedi. Mahcup oluyorum nişanlımın ailesine karşı onlar bir şey demiyorlar tabi bu konuyla ilgili.
Nişanlımın ailesi ara annemi hal hatır sorar annem numaralarını dahi kaydetmemiş hasta oldular o zaman bile arayıp bi geçmiş olsun demedi. Mahcup oluyorum nişanlımın ailesine karşı onlar bir şey demiyorlar tabi bu konuyla ilgili.