Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
22 yaşında 2 yıllık evliyim sorun yok ama çocuk da yok en son beta HCG 4.34 çıktı adete 6 gün vardı ilk defa böyle bi sayı görüyorum defalarca test yaptırdım yarın tekrarlıcam testi inşAllah yükselir ne zor işler bunlar Allah kimseye yaşatmasın
Beklersen daha iyi degern dusuk olnca bir suru sey kafani kurcalar bekle reglin gecsin ver kanini bu degeri dr direk negatg gorur uzulursn bekle yukselirse cok iyi yukselmesse allah kerim
Gerçekten kafam çok karışık ister istemez umutlanıyorum o yüzden biran önce öğrenmek istiyorum kararsızım yarın yapsam mı beklesem mi
[ beklenen adet tarihiniz ne
Gerçekten kafam çok karışık ister istemez umutlanıyorum o yüzden biran önce öğrenmek istiyorum kararsızım yarın yapsam mı beklesem mi
[ beklenen adet tarihiniz ne
Beklersen daha iyi degern dusuk olnca bir suru sey kafani kurcalar bekle reglin gecsin ver kanini bu degeri dr direk negatg gorur uzulursn bekle yukselirse cok iyi yukselmesse allah kerim