3 gun dha bekliyeyim test yapcam canim :) yaa bsey dcem senin akintin varmi benik acik sari akintim gelmis ama kokusuz korktum adet mi olcSen ne yapmayı planlıyorsun tekrar test yapacakmsn yoksa kan mı vereceksin :)
Hani hep ıslağm ama gözle görünür bir akıntı yok3 gun dha bekliyeyim test yapcam canim :) yaa bsey dcem senin akintin varmi benik acik sari akintim gelmis ama kokusuz korktum adet mi olc
cnm sen kac aydir istyosun bebisAmin inşallaj sizde durum nedir. Kaç gün geçti.
cnm yani pozitifmi ne dedi doktorKızlar kan tahlili yaptırdım sonuç 10.28 niye bu kadar düşük ćktıki
Ya geç yumurtladm adetten 3 gün önce ondan heralde bekliyorum gircem şimdi dr'un yanınacnm yani pozitifmi ne dedi doktor
Çok yeni hamilesin canım sanırım.Ya geç yumurtladm adetten 3 gün önce ondan heralde bekliyorum gircem şimdi dr'un yanına
hadi insallah canim :))İki gün sora tekrar test yapcaz 2 kat artıyosa tamamdır dedi :)
cnm naptin gttinmi tekrar doktora kesin sonuc aldinmi hamilemisin :)hadi insallah canim :))
canik naptin kesin sonuc ogrendinmi hamilemisn :)İki gün sora tekrar test yapcaz 2 kat artıyosa tamamdır dedi :)
Evet canm çok şükür 2 gün sora tekrarladık 45 olmuştu :)canik naptin kesin sonuc ogrendinmi hamilemisn :)
bana bol bol dua edermisn canim brnde bunay klomene basladim.. Allah kucagina almayi gule gule buyutmeyi nasipnetsin insallah :)Evet canm çok şükür 2 gün sora tekrarladık 45 olmuştu :)
Amiiin Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah :)bana bol bol dua edermisn canim brnde bunay klomene basladim.. Allah kucagina almayi gule gule buyutmeyi nasipnetsin insallah :)