anne olmayi bekleyen meleklerim bakarmisiniz

benimde normalde agrir ama bu sefer agrinyok canim kotunolmus yaa ama umudumuzu kesmeyelim dha adet opmadii benim ilk defa bukadar gecikti ama gecen ay kist bar dye dogum kontrol hapinkullandim sadece bir ay kulkandim onun yuzundende gecikeblir amaninsallah hamileyimdir

Benim umudum şuan tamamen gitti vücut ısım 35.8 e düşmüş neyse kısmet artık :)

Ay akşamki gebelik testinde kıl gibi 2. Çizgi var acaba göremedimmi yada sonradan mı oldu bu ya ben sevinsemmi üzülse mi aptal oldum ama adet gelene kadar Allahtan umut kesilmez :)

Kızlar gidin bir hastaneye ya da polikliniğe yaptırın bir kan testi. 2 saat bekletirler maksimum.
Çat diye çıkar.
Stres yapmayın boşuna.

canim telefonum internet durduruldu diyo bi turli cvpnyazamadim sna.. bende hala adet olmadim belirtide yok belnagrisi ve cok az akinti var umidimi kesmeknistemiyorum umitlenmekte istemiyom hayirlisi yaaa

Kızlar gidin bir hastaneye ya da polikliniğe yaptırın bir kan testi. 2 saat bekletirler maksimumdüzeniiye çıkar.
Stres yapmayın boşuna.
yaaa cnk oylede ben korkuyorum ya negatifse.. yani negtifse oylede boylede zaten ogrenicemde iste... bi umut gunler geciyo eger adet olursam adet duzenim bozuldu demek hic bozulmadi amdiye kadar hep gununde olurdum ins. gecikme deildir

Kızlar benim de bugün adet günümdü olmadım. Bu ay test yapmadım hiç. İçimden gelmiyor. Hep test almaya gidiyorum vazgeçiyorum( hiç bir belirtim yok göğüslerim acıyordu o da bugün tamamen bitti sanırım yarın a

Erken test yapmak psikolojik olarak iyi deil zaten biraz beklemen daha iyi bence :) umarım kalbindekini verir Rabbim :)

ayyy mutlaka yaz insallah hamilesindir... insallaj bizde hamileyizdir benim kasik agrisi adet gnum gecibce oda kayboldu sadece cok belim agriyo

Smyy21 .!.:
Kendimi bilemem ama benim içime sanki sen hamilesin gibi doğuyo öyle geliyo :)
tam sna brnce sen hamilesin demek icin girdim sende ayni seyi bna demisin :)) benim hislerim kuvvetlidir ins. yanilmam beanda sen hamilesin ve yarin guzel haberi alicam dye icime doguyor canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…