anne olmayi bekleyen meleklerim bakarmisiniz

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
kizlar s.a... benim adet gnum yarin kasiklarimda hafif ara ara agri oluyo ozellikle rahimde igne batmasi gbi segirme oluyor ama ara ara... tuvalete grip duruyom adet olucam dye korkuyorum.. bacagimla vajina arasinda apis arasi heralde orada bi kasilma agri var.. asiri bas donmesi var ama oructanda olablir.. bide yataga duz yatinca dayanamicaknderecede kuyruk sokumjm belim agriyor.. bide bobreklerimle kalca arasi agriyo bu ay boyle sizce belirtiler varmi

Benimde bu gün adet günüm ama 1 hafta geçmeden yapmicam direniyorum 2 ay önce 5 gün gecikip adet olmuştum. Bence bekle :)

benimde bir gun gecikir surekli.. cncm kac aydir istyosubuz belirtiler varmi sende nasil suan vucudun !:)

benimde bir gun gecikir surekli.. cncm kac aydir istyosubuz belirtiler varmi sende nasil suan vucudun !:)
Hamilelik belirtim varmı bilmiyorum ama adet belirtim yok :) yumurtlamadan itibaren adete kadar göğüs ağrım olur o yok Adetten önce koca bi sivilcem çıkar oda yok bide kasıklarda çok hafif iğne batması var ama arada oluyo birde vücut ısım 2 gündür normalden yüksek umut etmek istiyorum ama negatif olursa diye unutmaya çabalıyorum bu ay 3. Deneme oldu :) sen ne kadardır deniyosun :)

benik 10. ay canim benimde vucut isim yuksek ama havalardan dye tahmin ediyorum benim hafof ha adrim var adet oldum saniyom bseyler geliyor gbi ama yo

insallah okadar cok istyorumki canim :) bayramim coooook mutlu gecer yani test alicam evde dursun yarinda olmazsam test yaparim.. bayramda eczane bulamam smdi meraktan catlarim... ama tabinolmazsam.. boyle yatakta saga sola donerken aciyo rahim ici sizliyo bacaklarima flan vuruyo

İnşallah Rabbim gönlündekini verir inanırmısn az önce eşimle konuştum gelirken test al dedim bayramda nolur nolmaz hayırlısı ya ama benim öyle senin gibi belirtilerim çok yok sadece adet belirtim yok :) ikimiz içinde en iyisi olur inşallah :)

insallah canik hayirli zmanda saglikli cocuklarimiz olur Allah isteyen herkese versin annelik babalikla sinamasin canim

dun yaptim test cikmadi
. amaadette olmadim kizlar.. gecen ay kist yuzunden dogumkontrop hapi kullanmistim belkide bu yuzden gecikti daha bisey yok bakalim

Hadi hayırlısı bakalım bende daha olmadım Uğurlu gelmiş olsun bu bayram

canim adet oldunmu ben dha olmadim ystelik adet agrisida yok sadece bel agrim ve gunde bir iki damla beyaz kokusuz akintim var bide ara ara hafif sanci griyo
Hayır olmadım wcden gelemiyorum vücut bu kadar idrarı nasıl üretiyor :)) gaz sancısı ölümüne şişkinlik ve inanırmısn test yaptım 2. Çizgi önce belirdi 30 sn sonra kayboldu inanamadım

Hayır olmadım wcden gelemiyorum vücut bu kadar idrarı nasıl üretiyor :)) gaz sancısı ölümüne şişkinlik ve inanırmısn test yaptım 2. Çizgi önce belirdi 30 sn sonra kayboldu inanamadım
ah kuzum bende dun test yaptim iki cizgide cikmadi test bozuktu zaten boyle seyler beni bulur :) kuzum insallah hamileyizdir yaaa

ah kuzum bende dun test yaptim iki cizgide cikmadi test bozuktu zaten boyle seyler beni bulur :) kuzum insallah hamileyizdir yaaa
Ay inşallah :)) eşime gösterdim ay bi ağlamaklı oldu bi baktım dağıldı gitti afalladım aptal oldum gebelik maceram başlamadan bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…