Hamilelik belirtim varmı bilmiyorum ama adet belirtim yok :) yumurtlamadan itibaren adete kadar göğüs ağrım olur o yok Adetten önce koca bi sivilcem çıkar oda yok bide kasıklarda çok hafif iğne batması var ama arada oluyo birde vücut ısım 2 gündür normalden yüksek umut etmek istiyorum ama negatif olursa diye unutmaya çabalıyorum bu ay 3. Deneme oldu :) sen ne kadardır deniyosun :)benimde bir gun gecikir surekli.. cncm kac aydir istyosubuz belirtiler varmi sende nasil suan vucudun !:)
benik 10. ay canim benimde vucut isim yuksek ama havalardan dye tahmin ediyorum benim hafof ha adrim var adet oldum saniyom bseyler geliyor gbi ama yoHamilelik belirtim varmı bilmiyorum ama adet belirtim yok :) yumurtlamadan itibaren adete kadar göğüs ağrım olur o yok Adetten önce koca bi sivilcem çıkar oda yok bide kasıklarda çok hafif iğne batması var ama arada oluyo birde vücut ısım 2 gündür normalden yüksek umut etmek istiyorum ama negatif olursa diye unutmaya çabalıyorum bu ay 3. Deneme oldu :) sen ne kadardır deniyosun :)
Aman gelmesinler zaten hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım inşallah :)benik 10. ay canim benimde vucut isim yuksek ama havalardan dye tahmin ediyorum benim hafof ha adrim var adet oldum saniyom bseyler geliyor gbi ama yo
Cikar :) Insallah hamilesinizdir :)kizlaar bgun adet gnum test yapsam ckarmi
canim adet oldunmu ben dha olmadim ystelik adet agrisida yok sadece bel agrim ve gunde bir iki damla beyaz kokusuz akintim var bide ara ara hafif sanci griyoHadi hayırlısı bakalım bende daha olmadım Uğurlu gelmiş olsun bu bayram
Hayır olmadım wcden gelemiyorum vücut bu kadar idrarı nasıl üretiyor :)) gaz sancısı ölümüne şişkinlik ve inanırmısn test yaptım 2. Çizgi önce belirdi 30 sn sonra kayboldu inanamadımcanim adet oldunmu ben dha olmadim ystelik adet agrisida yok sadece bel agrim ve gunde bir iki damla beyaz kokusuz akintim var bide ara ara hafif sanci griyo
ah kuzum bende dun test yaptim iki cizgide cikmadi test bozuktu zaten boyle seyler beni bulur :) kuzum insallah hamileyizdir yaaaHayır olmadım wcden gelemiyorum vücut bu kadar idrarı nasıl üretiyor :)) gaz sancısı ölümüne şişkinlik ve inanırmısn test yaptım 2. Çizgi önce belirdi 30 sn sonra kayboldu inanamadım
goguslerin nasil benim sis gergin ama acimiyoah kuzum bende dun test yaptim iki cizgide cikmadi test bozuktu zaten boyle seyler beni bulur :) kuzum insallah hamileyizdir yaaa
Ay inşallah :)) eşime gösterdim ay bi ağlamaklı oldu bi baktım dağıldı gitti afalladım aptal oldumah kuzum bende dun test yaptim iki cizgide cikmadi test bozuktu zaten boyle seyler beni bulur :) kuzum insallah hamileyizdir yaaa