- 19 Haziran 2019
- 473
- 272
- Konu Sahibi invictus34
Bugun ayva alıp deneyeceğimAnladim canim ayva cekirdegi diyolar denedinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun ayva alıp deneyeceğimAnladim canim ayva cekirdegi diyolar denedinmi
Amin çok tsk edermdoktorun dediği gibi yapınca bir haftada tamamen geçti hepsi.
hava alacak şekilde tutun. bol bol sabunla yıkayıp kurulayin. özellikle emzirmeden sonra yikamak gerekiyomus. bebegin ağzından geçen mikroplara karşı. ben atlet giydim o bi hafta on gün. günde on kez degistiriyodum en az. göğüs pedi de kullanmayin mümkün mertebe.
annelik zaten değişik bişey. insan hep kendini suçluyo. ama sizin bi suçunuz yok biliyosunuz Allah yardımcınız olsun:) bebisle güzel günleriniz olsun
Umarım gecer hayırlısıyla kısa zamanda. Desteginz için çok tsklerKakao yağı var ondan kullan gülüm gerçekten işe yarıyor bi de balmumu, bu ikisini ayrı ayrı sür geçiyor. Balmumunu bir tatlı kaşığının içine koyup ocaktaki ateşe birkaç saniye koyuyorsun eriyor biraz ılık olunca da göğüs ucuna sür çok sıcak olmasın yakmasın. Kakao yağını da eline aldığında eriyor onu da azar azar sür. Ağlama geçici bir süreç, bebeğe sadece ucunu vermekten oluyor kahve rengi bölümü tam almaya başlayınca tamamen düzeliyor 15 günün sonunda alışıyorlar ona da. Dediklerimi aktarlarda bulabilirsin. Bi de bir arkadaşım fito diye bir kremden bahsetmişti eczaneden al ondan da dene istersen o da fayda edermiş.
Darısı benim bu gunlerime ınsallahhh çok iyisiniz desteginiz için tesekkurlerçok süt varsa da ememiyolar.
önce sagip sonra verin. benim çok problem oldu emzirme dönemim. üç kez mastit oldum
süt yutamayacagi kadar çok akiyodu ağzına.
süt yapsın diye yiyip içtiğiniz ekstra şeyleri bi süre kesin sütünüz çoksa.
eşinizle de herşey çok güzel oluyo merak etmeyin
iki üç tane sabahlık alin. aksa da eşiniz görmez. biraz sabretmeniz lazım. benim parça oynuyodu emerken koptu kopacakti. kan emdi bı süre. ama geçti hepsi maşallah çok sağlıklı tam bir firlama su an:)
Ohhh bunuduymak rahatlattıı daha zorunu dusunemyiyorumBir de size bunlar daha iyi gunlerin diyenler olursa aldiris etmeyin, buyuyunce daha da zorlasacak derler ancak buyuyunce biraz daha kolaylasiyor. En zor gunleriniz bunlardi, atlatacaksiniz bitecek
Gececek yazısını okumak bile insana bi değişik hssettrylohusa kafası bambaskaymış cidden, tesekkur ederm yardımınız içinSuan hersey zor geliyor olabilir merak etmeyin geciyor Allahin izniyle. Moralinizi sakin bozmayin gunesli gunler gelecek, hep boyle kalmayacak:) gumus kapaktan memnun kaldim, silverette kullandim ancak diger markalar da ayni isi gorur saniyorum.
Darısı benim bu gunlerime ınsallahhh çok iyisiniz desteginiz için tesekkurler
Evet canım daha az da aciyor..Kabuk bağlayıp dökülünce daha çabuk iyileşiyor değil mi haklısınız deneyeceğim mutlaka şuan havalandırmaya başladm bile
Anneliğiniz hayırlı olsun bu emzirme sürecinde zorlanmayan çok az insan var gibi.. bebeğin meme çatlağınızdaki kanı almış olması sağlığı açısından problem değil o konuda endişe etmeyin. Ama meme yaralarının düzelmesi için bebeğin memeyi doğru tutması ezmemesi lazım ve sağım yaptığınız pompa yaptıysa da başlığı size uygun olmayabilir. Anne olmak emzirmek değildir ayrıca.. Bebeğin ihtiyaçlarına duyarlı olmak ulaşılabilir, sıcak ve kabullenici kapsayıcı olmaktır annelik. Emzirme sorununuz da aşılır bir problem ama uygun destek Almanız lazım. Emzirme sanatı diye bir Facebook grubu var oraya üye olup yaşadıklarınızı anlatın. Duruma göre bazılarını Facebook üzerinden bazılarını da bulunduğu şehirdeki emzirme danışmanlarının ismini vererek yönlendiriyorlar. Bu zamanlar çok hızlı geçiyor emzirme sorunuyla zihninizi boğup geri gelmeyecek bu günleri kaçırmayın. Tam olarak bu sorunla uğraşıp o günlerin tadını çıkaramamış bir anne olarak yazıyorum bunlarıMerhaba yeni anneyim. Göğüs ucum ufak ve çıkıntısız (küçük çocuk göğsü gibi) olduğu için ilk dönem (1 hafta kadar) meme ucu çıkartıcıyla göğsümün ucunu iyice vakumla çıkartıp o şekilde emzirdim, göğsüm parçalanınca silikon göğüs koruyucular ile emzirmeyi denedim, bebeğim bu sefer o iğrenç plastikten emmeye alıştı. Bu arada yine göğsüm çok yara tabi, dün bebeğimin kusmuğunda kan parçaları çıktı, korkudan kalp krizi geçirecektim. Dr aradım meğer göğsümdeki çatlak ve yaralardan sebep kan emmiş, onu kusmuş. O kadar kötüyüm ki, gögüslerim zonkluyor, lansinoh hiçbir etki etmedi garmastan diye bir merhem kullanıyorum o da etkietmedi. Bir süre emzirmeyip sağdıklarımdan vereyim göğsüme de garmastanla bakım yapayım meme ucum İyileşsin öyle emzireyim yine dedim o zaman da göğsüm dolduğu ve sütü boşaltamadığı için sıtmalandım yatak döşek yattım. Bebeğim açlıktan ağlıyor göğüslerim zonkluyor ben diğer yanda ağlıyorum. Anne olmayı beceremedim gbi geliyor bunalımdayım resmen. Allah rızası için yardım edin ben ne yapayım...
Silverette kullandım, boş yere de işkence çekmişim yok kremlee doğal bişeyler. Herkes bir şey tavsiye etti ama hiçbiri işe yaramadıHangi marka kullandınız acaba
Yeni anne olan hemen hemen herkesin yasadigi seyi yasamissin kendini sıkma okadar hemetan die yanik kremi var gogus ucuma iyi gelen tek kremdi bir poset dolusu gogus ucu yara kremim vardi ama bi bu etki etmisti bende benimde gogus ucum icerdeydi 1 ay boyunca silikon baslik kullandim bence boyle yapmaya devam etMerhaba yeni anneyim. Göğüs ucum ufak ve çıkıntısız (küçük çocuk göğsü gibi) olduğu için ilk dönem (1 hafta kadar) meme ucu çıkartıcıyla göğsümün ucunu iyice vakumla çıkartıp o şekilde emzirdim, göğsüm parçalanınca silikon göğüs koruyucular ile emzirmeyi denedim, bebeğim bu sefer o iğrenç plastikten emmeye alıştı. Bu arada yine göğsüm çok yara tabi, dün bebeğimin kusmuğunda kan parçaları çıktı, korkudan kalp krizi geçirecektim. Dr aradım meğer göğsümdeki çatlak ve yaralardan sebep kan emmiş, onu kusmuş. O kadar kötüyüm ki, gögüslerim zonkluyor, lansinoh hiçbir etki etmedi garmastan diye bir merhem kullanıyorum o da etkietmedi. Bir süre emzirmeyip sağdıklarımdan vereyim göğsüme de garmastanla bakım yapayım meme ucum İyileşsin öyle emzireyim yine dedim o zaman da göğsüm dolduğu ve sütü boşaltamadığı için sıtmalandım yatak döşek yattım. Bebeğim açlıktan ağlıyor göğüslerim zonkluyor ben diğer yanda ağlıyorum. Anne olmayı beceremedim gbi geliyor bunalımdayım resmen. Allah rızası için yardım edin ben ne yapayım...