anne olmalimiyim karar veremiyorum...

canım peki 3 yıl bekledin evini aldın bebeğin olmazsa ne olacak
belki yıllar süren tedavi gerekecek fallan filan
bazı şeyleri yoluna bırakın fazla düzen işi bozar
bizde kiradayız
düünümüzü kendimiz yaptık
bir sürü borcumuz vardı amam hamile olmayı çok istedim
ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim
inan çok üzüldüm
şimdi 4 aylık bir kızızm var
değeri poara pul ev mal mülk inan hiç birşeyle ölçülmüyor
onun bir gülüşüne insan can veriyor valla
kucağına almak sıcaklıuğını hissetmek inanılmaz bir duygu
bence eşini dinle
hamile kaldığın ilk anda sende bu duyguları paylaşacaksın

anne olmak dünyanın en güzel ve en zor işi.sonsuz sabır gerekiyor.benimde 8 aylık oğlum var ve evim yok.evim olmasını beklesem bu dünyanın en güzel şeyine sahip olamazdım ve istediğin zamanda olmadığını düşünürsek.benim sadece eşim çalışıyor. ve hamile kaldığım günden beri öyle parasal şanslar karşımıza çıktıki hamdolsun herkes kısmetiyle gelir rızkıyla gelir maddiyatsa sadece problem bence proplem değil allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.çok düşünürsen yapamazsın sevgiler

kesinlikle katılıyor.. Benim 26 aylık bir oğlum var ve bizimde evimiz yok ama dünyalar tatlısı oğlum herşeye bedel.. Şimdi 2.yi düşünüyoruz onun için evimiz bitsin sonra diyorum ama o konuda bile kararsızım :emir_bebek:

pazartesi kan testi yaptırcam geçen ay hamile kaldım ama oluşamadı bebeğim bu ayda sanırım hamileyim aynı belirtiler ve gecikme ama inş bu ay oluşabilir haberimi veririm

insallah canim...Rabbim gonlune gore versin...guzel haberlerini bekliyoruz...muhakkak yaz..zemuszemus

kesinlikle katılıyor.. Benim 26 aylık bir oğlum var ve bizimde evimiz yok ama dünyalar tatlısı oğlum herşeye bedel.. Şimdi 2.yi düşünüyoruz onun için evimiz bitsin sonra diyorum ama o konuda bile kararsızım :emir_bebek:

Demek ki esim daha hakliymis..galiba ben cok kafama taktigim icin bu ev meselesini bu kadar ince dusunmusum..hala da dusunmekten kendimi alikoyamiyorum ama eskisi gibi degilim artik sizlerin sayesinde..cok tesekkur ederim yorumlarininiz icin...opuyorumnanaktan

canım peki 3 yıl bekledin evini aldın bebeğin olmazsa ne olacak
belki yıllar süren tedavi gerekecek fallan filan
bazı şeyleri yoluna bırakın fazla düzen işi bozar
bizde kiradayız
düünümüzü kendimiz yaptık
bir sürü borcumuz vardı amam hamile olmayı çok istedim
ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim
inan çok üzüldüm
şimdi 4 aylık bir kızızm var
değeri poara pul ev mal mülk inan hiç birşeyle ölçülmüyor
onun bir gülüşüne insan can veriyor valla
kucağına almak sıcaklıuğını hissetmek inanılmaz bir duygu
bence eşini dinle
hamile kaldığın ilk anda sende bu duyguları paylaşacaksın
Allah yavrunuza uzun omurler versin...haklisiniz ne zaman Allahin bize bir bebek nasip edecegini bilemeyiz..en azindan simdi yasimiz genc,eger boyle birsey varsa tedavi icin yasin genc olmasi bir avantaj...bu ay korunmayi birakiyoruz...:tomato: bakalim ne olacak... hakkimizda hayirlisi olsun...

insallah canim...Rabbim gonlune gore versin...guzel haberlerini bekliyoruz...muhakkak yaz..zemuszemus

saol canım evet yaptırdım testimi veeeeee hamiiiiiiileyiiiiiiiimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok mutluyum inş sağlıkla kavuşurum inş Rabbim kimseyi bu yolda eylemez darısı hepinizin başına dualarım hep sizinle:Saruboceq:

saol canım evet yaptırdım testimi veeeeee hamiiiiiiileyiiiiiiiimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok mutluyum inş sağlıkla kavuşurum inş Rabbim kimseyi bu yolda eylemez darısı hepinizin başına dualarım hep sizinle:Saruboceq:

tubacim cok sevindim.tebrik ederim.Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah...

hakkinizda hayirlisi olsun.bence bukadar derin dusunmeyin..zaman zaman bende de bu tarz dusunceler oluyor ama cok sukur genciz saglikliyiz elimiz ayagimiz tutuyor ..maddiyati bu kadar sorun etmeyin..bende 24 yasinda ve bir bucuk yillik evliyim..biz artik bi bebegimiz olsun istiyoruz..Hakkimizda hayirlisi olsun... umarim sizde biran once karar verir bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz...

arkadaslar biz bir bucuk yillik evliyiz.esim artk bir bebegimizin olmasini istiyor.ben ise karar veremiyorum.cunku henuz bir ev sahibi degiliz.kirada oturuyorz.bir ev almamiz 3 yili bulur Allah izin verirse.esim okadar beklemek istemiyor.bu yuzden tartisma yasiyoruz sik sik.beni dusunduren sey maddiyat.cok sukur borcumuz yok ama birikim yapmaya yeni yeni basladik daha.sizce neyapmaliyim?? anne olabilmek icin evimizin olmasi sartmi? yoksa ben mi ince dusunuyorum?

Canım bizimde evimiz yok ve evlenmeden önce bile ev alma planları yapıyorduk... Ayrıca borçlarımızda var.Hem düğün borcu hemde eşim kendi işyerini işlettiği için borç hiç bitmiyor.Eğer hayatını ev almak için bağlarsan ileride çok üzülürsün.Tabiiki bir ev sahibi olmak güzel birşey ama daha yaşlarımız çok genç ve ev almak için bu kadar acele etmek ve hayatı ertelemek gereksiz.
İleride çocuk sahibi olmaya karar verdiğinde eğer birşeyler ters gider ve çocuğun olamazsa,yaşında tedaviler için gecikmiş olursa bence daha büyük bir üzüntü olur.
Hayatı hiçbir şekilde erteleme bence. Bırak akışına,O akış içerisinde zaten gerekli tasarrufları yine yaparsın.

Canım bizimde evimiz yok ve evlenmeden önce bile ev alma planları yapıyorduk... Ayrıca borçlarımızda var.Hem düğün borcu hemde eşim kendi işyerini işlettiği için borç hiç bitmiyor.Eğer hayatını ev almak için bağlarsan ileride çok üzülürsün.Tabiiki bir ev sahibi olmak güzel birşey ama daha yaşlarımız çok genç ve ev almak için bu kadar acele etmek ve hayatı ertelemek gereksiz.
İleride çocuk sahibi olmaya karar verdiğinde eğer birşeyler ters gider ve çocuğun olamazsa,yaşında tedaviler için gecikmiş olursa bence daha büyük bir üzüntü olur.
Hayatı hiçbir şekilde erteleme bence. Bırak akışına,O akış içerisinde zaten gerekli tasarrufları yine yaparsın.

kesinlikle katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım sen kendini psikolojik olarak hazır hissettiğinde bebek yap... çünküü istekler hiçç bitmiyoo ev alırsın sonra bi arabam olsun dersinn sonra kenarda biraz param olsun.. bunun sonu yokk bilmiyorum ama bide insan plan program yapınca aksilikler çıkıp süreç uzayabiliyoo 3 yıl dersin 5-6 yılı bulur ... sana tek tavsiyem kesinliklee kendini hazır hissetmeden bebiş yapmaa... hamilelik sürecii uzun yorucuu bebiş için hazır olmak istemek şart mutlu anne mutlu bi bebek demek huzurlu mutlu bi bebek için senin kendini iyi mutlu hissetmen lazım... inş. sana Allah hayırlı zamanda sağlıklı sıhatli bi bebek nasip eder....

X