anne olmak

Ben de size katılıyorum. Arkadaş 9 aylık evli 2 aydır da sorun yaşamıyomuş ve acaba çocuk mu yapsam diye düşünüyo. 2 aydır sorun yaşamıyor diye evliliğim düzene girdi demek hiç mantıklı bir durum değil.
2 aydır sorun yaşamıyor değilim aslında toplasaniz 10 sefer sorun yasamisimdir evliligimde hep benzer olaylardan. Bunun çözümü için de ugrasan bi eşe sahibim. Eşime arada bir esiyordu sorun cikariyordu artık ne kadar yanlış yaptığını anladı. Ne dayak var ne de başka bişey asilmayacak sorun yok bizim evliliğimiz de. Benim karşımda 30 yaşını geçmiş küçükken annesi bırakmış gitmiş doğru dürüst sevgi görmemiş eski sevgilisi tarafından aldatilan hassas ince fikirli ve cok kırılgan bir adam vardı. Her şeyden nem kapabiliyordu kendine engel olamiyordu şimdi düzeltmeye başladı.

eşiniz 31 yaşında neden geç kaldığıı düşünüyorki. Onun için bile geç değil. Siz kendiniz dediniz eşim tedavi görüyo aşıyo diye. Bence oturmamış bir evlilikte çocuk yapmak mantıksız. Evliliğiniz iyice bir otursun. karşılıklı güven sağlamak öyle hemen olmazki evliliklerde. Ki siz daha bunu aşmaya çalışıyosunuz yeni yeni. Bence önce evliliğnizi sağlam temellere alın derin ben.
Eşimin güven problemi bana karşı değil herkese karsiydi. Artık çok şükür bunu hissettirmiyor en azından. Kocamı yaşadığı değişimi çok yakından görüyorum ve cok seviniyorum. Eğer bu konuda inancım olmasaydı bu evlilik çoktan biterdi

benim eşimde çok istiyor.
sokakta çocukları tutup seviyor.
gözleri ışıldıyor bebeklere bakarken ve nedense ben kendimi hazır hissedemiyorum..
yoğun çalışıyorum belki o yüzdendir diyorum ama sanırım biyolojik saatin gelmesi gerek.

benim eşimde çok istiyor.
sokakta çocukları tutup seviyor.
gözleri ışıldıyor bebeklere bakarken ve nedense ben kendimi hazır hissedemiyorum..
yoğun çalışıyorum belki o yüzdendir diyorum ama sanırım biyolojik saatin gelmesi gerek.
Icimdeki his anne ol diyor dinlemek istiyorum sanırım

9 aylik evlilik çocuk düşünmek icin bana göre erken.tabi herkes içi farklıdır bu durum.hakkınızda hayırlısı..ama konuşmalarınizdan gayet istediğinizi sadece fikirlerinize onay almak istiyomuşsunuz gibi geldi.

9 aylik evlilik çocuk düşünmek icin bana göre erken.tabi herkes içi farklıdır bu durum.hakkınızda hayırlısı..ama konuşmalarınizdan gayet istediğinizi sadece fikirlerinize onay almak istiyomuşsunuz gibi geldi.
Kendi içimde karmaşa yaşıyorum sadece bir yanım çok istiyor deli gibi istiyor bir yanım daha erken iş var bakamazsin evliliğe bile yani alıştın dur bekle diyor. Kendi içimde celisiyorum

Kendi içimde karmaşa yaşıyorum sadece bir yanım çok istiyor deli gibi istiyor bir yanım daha erken iş var bakamazsin evliliğe bile yani alıştın dur bekle diyor. Kendi içimde celisiyorum
Kendi içinde çelişki yaşıyorsan daha fazla üsteleme derim ben zaten yaşınızda bişey yok acele kararlar vermen gerekmiyor.

Kendi içinde çelişki yaşıyorsan daha fazla üsteleme derim ben zaten yaşınızda bişey yok acele kararlar vermen gerekmiyor.
Aslında bi nevi karar vermem gerekiyor hap kullanıyorum çünkü eğer karar verirsem bırakıp 3 ay sonra denemelere baslamam lazım. Doktor Sağlığım açısından hapı bıraktıktan sonra 3 ay içinde hamile kalmamam gerektiğini söyledi

19 yasindayum. Bende snin gibi istemedigimi dusunuyordum.ve cikolata kistim vardi olmuyorduda. ber test yapip negatc ciktiktan sonra cookk üzülürdüm. Ama Bir gun supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim doktordan . evime gidene kadar millet deli diye bNa bakardi o kadar gulurdum ki . ondan sonra Karnım buyudukce benim heyecanim artti. Ama nasil bakarim bakabilirmiyim anneliği becerebilirmiyim korkusu vardı. Suan 15 gunluk bir bebegim var . ve herkes cok iyi annelik yaptigimi cok sabirlu oldugumu soyluyor . vee anne olmak evlat muthis birsey . sakin korkma Ve kendine güven

Son düzenleme:
2 aydır sorun yaşamıyor değilim aslında toplasaniz 10 sefer sorun yasamisimdir evliligimde hep benzer olaylardan. Bunun çözümü için de ugrasan bi eşe sahibim. Eşime arada bir esiyordu sorun cikariyordu artık ne kadar yanlış yaptığını anladı. Ne dayak var ne de başka bişey asilmayacak sorun yok bizim evliliğimiz de. Benim karşımda 30 yaşını geçmiş küçükken annesi bırakmış gitmiş doğru dürüst sevgi görmemiş eski sevgilisi tarafından aldatilan hassas ince fikirli ve cok kırılgan bir adam vardı. Her şeyden nem kapabiliyordu kendine engel olamiyordu şimdi düzeltmeye başladı.

Siz kendiniz dediniz toplasanız 10 sefer sorun yaşamışımdır diye. Zaten 9 aylık evlisiniz. Bu demektirki şimdiye kadar her ay bir sorun yaşamışsınız. Eşinizizn olumlu gelişimi çok güzel bir şey ama daha tam aşmış değilsiniz bazı şeyleri. Bakın düzeldi demiyorsunuz, düzelmeye başladı diyorsunuz. Bu iki durum arasında çok fark var. Bence eşinizizn psikolojisini iyice düzelmesini bekleyin. Yoksa çok erken karar vermiş olacaksınız. Bebek istemeniz çok normal. Çoğu kadın zaten evlenince bebek ister. İstisnalar olsa da bu çok normal. Ama çocuk istemekle çocuk yapmaya karar vermek arasında dünyalar kadar fark var. Daha sonra içinden çıkılmaz sorunlarla başbaşa kalabilirsiniz. Eğer siz evlilikteki ve eşinizle ilgili durumları düzeltttiğiniz zaman ondan sonra düşünmelisiniz. Kimse ileriyi göremez, ama bebek istemek kadar bebeğe sağlam temeller hazırlamak da çok önemli. Siz bunu unutuyorsunuz.Sizin daha evlilğiniz yeni yei oturuyo. Daha eşiniz tam olarak iyileşmiş değil. Sonrasında bir kadın olarak siz çekersiniz bütün sıkıntıyı. Hamilelelik çok farklı bir dönem, psikoojisi bambaşka, akdınlar kadar babaların da psikolojileri çok değişiyor. Bunu unutmayın. Siz yeni evlisiniz ve daha tam oturmayan bazı şeyler var sizde. Bu nedenle mantıklı kararlar alın bence. Sonuçta kimse size 3-5 yıl bekleyin demiyor.

Bu kadar kısa sürede tam olarak iyileştiğine nasıl bu kadar eminsin?

10 konundan 5 i güven sorunu

bu kadar eminsen kendin bilirsin tabi ki sen karınını vermişsin bile ama ilerde buraya öncekilerden bes beter konular açma ihtimalini de bir düşün

istersen
kesinlikle..
kimin ne olacagi belli olmaz tabiki.. sonradan da sorunlar olabiliyo Allah korusun.. ama boyle ayan beyan hersey ortadayken, cocuk dusunmek, bilemiyorum..

X