Ödevini yaparken yanında duruyorum 2. Sınıf velisi olarak. Muhtemelen seneye de dururum yönlendirme değil yanlış anlamayın ama yanında durdukça çabuk biter benceEstafurullah nedemek bende farklı bakış açıları için buraya yazıyorum zaten.Mükemmeliyetçi değilim ödevini yaparken başındada durmam sadece bitince kontrol ederim ama hatası varsa tekrar düzelttiriyorum kontrolden sonra.
Kimisi durmayın diyor ilk dönemi yanında geçirdim okumayı sökene kadar sonrasında kontrol amaçlı gittim geldim sadece durmakmı lazım acaba muallakta kaldımÖdevini yaparken yanında duruyorum 2. Sınıf velisi olarak. Muhtemelen seneye de dururum yönlendirme değil yanlış anlamayın ama yanında durdukça çabuk biter bence
Bilmiyorum ki ben de doğrusunu. Şimdilik böyle devam ediyorum durmayinca sallamıyor. 3 .sınıf velisi arkadaşım var o da ben de duruyorum diyorKimisi durmayın diyor ilk dönemi yanında geçirdim okumayı sökene kadar sonrasında kontrol amaçlı gittim geldim sadece durmakmı lazım acaba muallakta kaldım
Maşallah darısı başımızaBenim kardeşim de 7 yaşında deli dürtmüş gibi daha içeriye adımını atar atmaz öğretmenim ödevimi atmış mı diye soruyor.Hiç beklemiyor bakın çantasını koyar üstünü çıkarmadan ödevim de ödevim diye yer bizi.
Sonra baktık hızlı öğrendiği için her şeyi hızlı bitiriyormus cocuk bir an önce oyunlarına gecmek icin acele ediyormus, fazla zeki olmakta iyi değil yani.Babam sırf yavaş yavas yapsın diye aksam onunla ilgileniyor ödev zamanları.Bi onu dinliyor yer cücesi
Evet belkide dilimi konuşma şeklimi değiştirmeliyim bunuda denicem. Dikkat dağınıklığınıda hocasıyla bi görüşeceğim bikaç kişi daha dedi belkide öyle bi sorun vardırolumsuz değil olumlu konuşun
ödevin bitmezse parka gidemezsin değil de ödevin bitince parka gideceğiz gibi
dikkat dağınıklığı olabilir o kadar kopuksa kızımda da var ordan biliyorum
salondaki sandalyeyi istediğimde altı metrekarelik halıyı koltukların altından çıkarıp getirmişti
Valla ne masallah sormayın insan bi su içer soluklanır bu cocuk bozuk galiba hep aynı sey .Kızdıgımızı bildiği halde hemen yapmak istiyoMaşallah darısı başımıza
Ay demek herkesin derdi kendine büyük sizinkide değişik bi dertmişValla ne masallah sormayın insan bi su içer soluklanır bu cocuk bozuk galiba hep aynı sey .Kızdıgımızı bildiği halde hemen yapmak istiyo
hocayla konuşun psikoloğa da götürebilirsinizEvet belkide dilimi konuşma şeklimi değiştirmeliyim bunuda denicem. Dikkat dağınıklığınıda hocasıyla bi görüşeceğim bikaç kişi daha dedi belkide öyle bi sorun vardır
Tatlı anne, güzel anne sa-bır-lı olmak zorundasınız!Yani anlamıyorum bi çocuğa ödev yaptırmak neden bukadar zor olabilir (7 yaşında) resmen hayattan soğuyorum yapacağı bir sayfa fotokopi okadar sadece 1 sayfa. Otursa başlasa vallahi 30dk sürmeyecek ama tam 2 saattir gerçekten 2saattir ödevi başında ve mızırdanıyor. Bıktım artık mızırtı sesini duymak bile kulaklarımı tırmalıyor.
Bunlada bitmicek yemek saati gelcek şimdi bu seferde onun mızırtısı ‘ben bu yemeği yemem ben bunu beğenmedim ben bunu sevmedim’
Sakince söylediğimde hiçbirşeyi yapmıyor bağırmak istemiyorum ama çileden çıkıp bağırdığımda tıpış tıpış gıkı çıkmadan yapıyor. Ne yapayım ben ozaman en baştan bağırayımda hep böylemi yürüsün işimiz gücümüz yoruldum artık. Oturup açıklıyorum yok yine aynı sabah uyanıyoruz yarım saat üstünü giyincek mal mal aynaya odaya etrafa bakıyor yatakta bekliyor çıldırıcam artık
Okadar gerginimki stres hormonlarını resmen kanımda gezindiğimi hissediyorum banada yazık ya bunu yaşamak hissetmek zorunda değilim
Peki siz ve arkadaşınız çalışıyor musunuz? Çalışanlar için çocuğun ödev boyunca yanında oturmak imkansız gibi bir şeyBilmiyorum ki ben de doğrusunu. Şimdilik böyle devam ediyorum durmayinca sallamıyor. 3 .sınıf velisi arkadaşım var o da ben de duruyorum diyor
Ben çalışıyorum arkadaşım çalışmıyor zor tabi zor olmaz mi? Ama yapacak birsey yokPeki siz ve arkadaşınız çalışıyor musunuz? Çalışanlar için çocuğun ödev boyunca yanında oturmak imkansız gibi bir şey
Ben bunun çözümünü etüte vermekte buldum, 2 ay gitti şimdi etüte göndermesin 3 saat daha öyle bir ortamda kalmayım diye hhadi ödevini yap diyince koşa koşa gidiyorAh sormayın nasıl güzel tanımladınız gönlüm yoruldu artık. Ben bu stresi yaşamak zorunda değilim bunu haketmiyorum. Yapman gerekenleri yapmak zorundasın bunun için seninle cebelleşip strese girmek zorunda değilim. Çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?