• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak, olabilmek

zeynepenes

umutla bekliyoruzz
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
29
0
86
İstanbul
anne olana kadar böylemi olcaz kızlar insan hiçmi çıkaramz kafasından nolurr burdan yardım edelim birbirimize :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim keşke herşey bizim istediğimiz zamanlarda olabilseydi ama malesef olmuyor işte insana bazen sabretmekten ve dua etmekten başka çare kalmıyor:Saruboceq:

arakadaşınla konuşsdan seni anlıyomuş gibi davranması daha çok üzüyor ailene anlatamıyosun onlar senden daha çok üzülüyor eşinle konuşsan ozman birbirini yıpartıyosn sonunda yine kendinle kalıp ağlamaktan başka bişi yapmıyosnn rabbim vereceği güne kadar sabırlar versin hepimize

arakadaşınla konuşsdan seni anlıyomuş gibi davranması daha çok üzüyor ailene anlatamıyosun onlar senden daha çok üzülüyor eşinle konuşsan ozman birbirini yıpartıyosn sonunda yine kendinle kalıp ağlamaktan başka bişi yapmıyosnn rabbim vereceği güne kadar sabırlar versin hepimize

Amin canım bende çook istiyorum ama beklemekten başka çaremiz yok tabiiki insanın aklından hiç çıkmıyor ,kimseyede anlatamıyorum ama hep içimde ne zaman nerde bir bebek görsem içim tuhaf olur,duygusallaşırım rabbime dua ediyorum tüm isteyenlere ve bana da gönül muradımızı versin diye. İnşallah dualarımızı kabul eder rabbim.Üzülmemizin maalesef bize hiç bir faydası yok zararından başka senağlamasenağlama

ewet cemremdekı ınsnalrın benı anlıyomuş gibi davranamlaır benı dahada sınır edıyor yaa :=))) gülüyorum çok guyzamn bu insnlara.

anliyomus gibi davrananlar yine iyi bide sorguya cekenler var bebek ne zaman, çok tembelsin tarzi sohbetlere ne demeli!!!
bizi kimse anlamiyo anladiklarini sananlarda sadece aciyolar!!!!

allahim sabir versin ve muradimiza tez zamanda kavusmayi nasip etsin.....

konunuz yanlış bir bölümde.
bu bölümü sadece yöneticiler konu açıyorlar. içerik de sitedeki yenilikler hakkında oluyor.

Back
X