- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
aynı evdeyız zeynepcım altlı ustu merdıven ıcerden mutfakta ortak.ben astım hastasıyım tek kalamıyorum sık sık krız gecırdıgım den beraberız
aynı evdeyız zeynepcım altlı ustu merdıven ıcerden mutfakta ortak.ben astım hastasıyım tek kalamıyorum sık sık krız gecırdıgım den beraberız
bende ayni durumdayim her ay ayni üzüntü heray ayni umut ve ümitsizlik ...
su an birde miyom cikti alinmasi gerekiyormus derken benim is 3-5 ay daha gecikecek gibi görünüyor ve ben cok üzgünüm bunun icin
aynı evde olmanıza hem üzüldüm hem ne desem ki yaa.
Birde astımmı var canım sende çook geçmiş olsun
Artık umutlanmak ıstemıyorum; her regli gunu yaklastıgında aynı telaş aynı ümit aynı umut aynı bekleyiş.Bır yere kadar tamam dıyorsunuz sabredıyorsunuz sabretmek zorundasınız çünkü elinizden gelen hıc bır sey yok.Neden kendımı bu kadar cok bu bebege bagladım bende ınanamıyorum artık.Her ay gozyaşı bu umutla yasamaktan bıktım.Reglınız gecıyor yatıyorsunuz yarına yenı bır umutla uyanmak var belkıde hamılesınız ,sabahın erken saatlerı uyanıyorsunuz yıne aynı terane kırmızılar gelmiş.umutlarınız hayellerınız suda yuzuyor ve esınız surekli sızı telkin edıyor olacak dıye.Utanıyorum kocamın yuzune bakmaya bızden sonra evlenen arkadaslarının facesınde bebıslerının fotolarını ızlerken ıcım kan aglıyor .Sureklı kendıme olucak dıye baskı kurmaktanda bıktım.Etraftakıler sınırınızı bozmak ıcın yokmu hala demelerı benı cıleden cıkarıyor,umursamamaya calısıyorum ama kendı evlatlarıyla gozume sokarcasına benı kıskandımaya calışmalarıda nedır?Hangı adalete gırıyor bu? ınsanların acılarıyla oynamak cok mu iç gıcıklayıcı? evlatlarını nasıl bır vıtrın malzemesı yapıyorlar? ya da onları kısknacagımımı sanıyorlar ? RABBIM ın verdıgı emanete hıyanet buna derım ben : (
bende ayni durumdayim her ay ayni üzüntü heray ayni umut ve ümitsizlik ...
su an birde miyom cikti alinmasi gerekiyormus derken benim is 3-5 ay daha gecikecek gibi görünüyor ve ben cok üzgünüm bunun icin
Beklenen bebeğim (sana nasıl hitap etsem kız böyle zor oluyor)bu arada yarışma bayağı heycanlandı az kalsın götürecektim.Acaba sağa sola habermi versem
şaka bir yana tanıyan tanımayan diyeceğim ama kimseyi tanımıyorum sadece 1 arkadaşım var bildiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri.html
canım ben artık yatayım yarın ağır toplarım yani misafirlerim var.Hazırlıklarım tamam ama yorgun olmamam lazım.Öpüyorum sizi Allaha emanet olun.Rabbim hayırlı haberlerinizi tez zamanda almayı nasip etsin bize.Sizde stres yapmadan içinizde büyüttüğünüz bu ...(valla burayı dolduramadım ya)fazla büyütmeyin olurmu.Çünkü orda bebiş büyüyecek.Stres yaparak onun yerini daraltmayın.Sizi şikayet ederim onlara yoksa.
yasak hayalım saolasın kuzum bana burası ugur getırın ınşallah.topıge gelmıyorum cunku sızlerıde bu asırı ıstegımle uzuyorum cnm.sızlerı ozledım cnm kızcelererıme selam sole benden.
Beklenen bebeğim (sana nasıl hitap etsem kız böyle zor oluyor)bu arada yarışma bayağı heycanlandı az kalsın götürecektim.Acaba sağa sola habermi versem
şaka bir yana tanıyan tanımayan diyeceğim ama kimseyi tanımıyorum sadece 1 arkadaşım var bildiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri.html
canım ben artık yatayım yarın ağır toplarım yani misafirlerim var.Hazırlıklarım tamam ama yorgun olmamam lazım.Öpüyorum sizi Allaha emanet olun.Rabbim hayırlı haberlerinizi tez zamanda almayı nasip etsin bize.Sizde stres yaöpmadan içinizde büyüttüğünüz bu ...(valla burayı dolduramadım ya)fazla büyütmeyin olurmu.Çünkü orda bebiş büyüyecek.Stres yaparak onun yerini daraltmayın.Sizi şikayet ederim onlara yoksa.
bende eski topikte degilim zaten beklenenim
kuzucuk niye öyle diyosun hepimizin derdi amaci ayni kendini bizden ayirma ama her zaamn ben dinlerim seni eminim tüm kislar dinlerrama olsun kendi topigin olmasida iyi olmus hayirli olsun inslalahh sana bebek getirsinn burayada gelirim seninle sohbet etmek icinn su an baska sikintin yok demi
canım ne bılem ordakı kızcelerım daha bır umutlu gecen ay kı dusukten sonra bır karamsara bagladık topıge gelıpte kımseyı dertlerımle uzmek ıstemıyorum. neşeleri kacmasın kuzularımın.gel cnm gel buyur basımın ustunde yern var
ben burda ziyaret ederim senibirakmam artikin
beklenenimm iyi gecelerrrr yawrukusummm
Allaha emanettt ol
Artık umutlanmak ıstemıyorum; her regli gunu yaklastıgında aynı telaş aynı ümit aynı umut aynı bekleyiş.Bır yere kadar tamam dıyorsunuz sabredıyorsunuz sabretmek zorundasınız çünkü elinizden gelen hıc bır sey yok.Neden kendımı bu kadar cok bu bebege bagladım bende ınanamıyorum artık.Her ay gozyaşı bu umutla yasamaktan bıktım.Reglınız gecıyor yatıyorsunuz yarına yenı bır umutla uyanmak var belkıde hamılesınız ,sabahın erken saatlerı uyanıyorsunuz yıne aynı terane kırmızılar gelmiş.umutlarınız hayellerınız suda yuzuyor ve esınız surekli sızı telkin edıyor olacak dıye.Utanıyorum kocamın yuzune bakmaya bızden sonra evlenen arkadaslarının facesınde bebıslerının fotolarını ızlerken ıcım kan aglıyor .Sureklı kendıme olucak dıye baskı kurmaktanda bıktım.Etraftakıler sınırınızı bozmak ıcın yokmu hala demelerı benı cıleden cıkarıyor,umursamamaya calısıyorum ama kendı evlatlarıyla gozume sokarcasına benı kıskandımaya calışmalarıda nedır?Hangı adalete gırıyor bu? ınsanların acılarıyla oynamak cok mu iç gıcıklayıcı? evlatlarını nasıl bır vıtrın malzemesı yapıyorlar? ya da onları kısknacagımımı sanıyorlar ? RABBIM ın verdıgı emanete hıyanet buna derım ben : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?