- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
Üzülmeyin lütfen vardır bir hayır bundada.RABBIM size ve bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hem benim çevremde çok insan var evliliğinin 4. 5. yılında çocuk sahibi olan...
aglamak ıstıyorum neden bu ınsanlar boyle? bır ınsan acı cekerken goz gore gore nasılda yapıyorlar
AMIN.evet cok cıft var ama bunalıma gırdım artık
canım özellikle yapmıyolardır belki acaba çok sitrest yaptığın için sana öyle geliyo olabilir mi
keske oyle olsa ben kuruntu yapsam.Kayınpederımın eltımın bebegını severken tk varisım demesı tek torunum demesı gıbı
canım özellikle yapmıyolardır belki acaba çok sitrest yaptığın için sana öyle geliyo olabilir mi
başkaları neysede kendi ailenizden birileride böyle yaparsa artık allah yardımcın olsun canım çok kızdım. bilmiyolarmı sizin isteyipte olmadığını hassas olduğunuzu
aglamak ıstıyorum neden bu ınsanlar boyle? bır ınsan acı cekerken goz gore gore nasılda yapıyorlar
canım esımın aılesı bılıyor zaten sureklı yapıyorlar bunu ama artık dayanamıyorum .sureklı balkondayken ben yuksek sesle tektorunum dıye bagırıyor eltımde
bende oğlumun resmini koydum ama kasti birşey yoktu canım.Sizin için dua ettim yoksa yanlışmı yaptım acaba üstüme alındım şimdi :2:
hıcbır cocugu kıskanmam boyle bırsey mumkun mu ?ama cocuk uzerınden oynamaları ınsanın canını yakıyor
bende oğlumun resmini koydum ama kasti birşey yoktu canım.Sizin için dua ettim yoksa yanlışmı yaptım acaba üstüme alındım şimdi :2:
kız benı delırtmesenlık bırsey yok ben eltıme kızdım kayınpederımle.sızle mutlulugumuzıu paylasıyorıuz bız olurmu ole sey
kim oynuyo mesela canım kayınpederini falan söylemişsin ama hani benide mi kastettin valla kalbim acıdı şu an inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?