Anne Olmak İstıyorum

konusuyorlar cnm ıste el olsa uzulmemde aile olunca koyuyor ınsana .Bunların bana yaptıgını el yapmadı resmen dıllerıyle sıddet uyguluyorlar.canım benım yogun enfeksıyon ıntihap sorunum var baskada sounumuz yok şükür.2 yıl tedavı gordum her ay baslıyor tekrardan.sogan kurunu ve bırcok sey denedım olmadı.gecen ay bebegımı kaybettım ustume gormusum bılmıyordım hamıle oldumu.onada nasıl neyle kaldım bılmıyorum

Canım benim bende eltimden çekiyorum ama Seninki kadar değil. Benimki benim çocukisyediğimi duyar duymaz gitti kocasını kndırıp hamile kaldı. Bi de üstelik o dönemde bana yanlış teşhis konuldu. Çocuk sahibi olamazsın demişlerdi. Şimdi ilk torun verecek olmanın keyfini çıkarıyor

canım cevremden cok cekıyorum bu konuda,sabırlıyım ama dırayetımı tuketıyorlar.ilk torun ya da son torun ben evladımı kendım ve esım ıcın aıle olalım evlat hasretım bısın dıye ıstıyorum.YUCE RABIMEede yalvarıyorum nasıp etsı bu caresız kullarına

jeylom benimde miyomum var ama neden ameliyat dedi dr cokmu büyük miyomun

Hayir büyük degil, 1 cm tam rahim duvarinda.
Aslinda ameliyat olmak benim icin sorun degil ama sürec ve umut ve acabalar yoruyor.

Tüplere baktir dedi ve rahim filmi cektir dedi, miyom engel olan bir yerdeyse ozaman alsinlar dedi.
Zaaten narkozu yedikden sonra onuda alsinlar ama....
isde o acabalar var

Senin kac tane miyom ? Büyüklügü ne ? Ve nezamandir var ?

annem iltihap nedeniyle 2,5 yıl sonra hamile kalabilmiş o zamana kadar kısır lafına kadar herşeyi işitmiş... önce abim doğmuş (baba tarafınfaki tek erkek torun) 2 yıl sonra beni ve ikizimi doğurmuşş..... herkes utanmış söylediğine.. daha önce hamile kalmışsın Rabbim biliyor zamanını dua et ve seni mutlu edecek şeylerle uğraş.... sen çok iyi bir anne olacaksın inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip edecek Allahım sadece çok az sabır lütfenn canımm

kızlar bende sizler gibi bekleyenlerdenim.. Rabbim hepimize vericek sadece doğru zaman için bizleri bekletiyor.. Dert yapmayın nasip.. Olmazsada hiç bişeyin sonu değil sonuçta.. Rabbim yazmamış demekten başka çaremizmi var?

günaydın bebekimm topikçiğin hayırlı uğurlu bol sayfalı olsunnn
kuzum niye öyle söylüyosun tabıkı üzülcez yeri gelcek ağlıcaz bebekim böyle düşünmeyin nolur
bak ben hiç gebelik bile yaşamadım daha sen yaşadın her nekadar düşükle sonuçlansada rabbım tekrarını vermesindemekki hamıle kalabılıyorsun kuzum.beterınde beterı vardır beklenen bebekimsenınde o bekledıgın meleğin elbet birgün kollarında olcek inşallahhhama şimdi ağlama zamanı değil dua ve inanma zamanı,savaşma zamanı oldumu bitanemelbetteki seni böyle görmek bizi üzüyor ama arkadaş değilmişiz hepimiz aynı yoldayız :2:eğerki sıkıntılarımızı ,dertlerımızı anlatmazsak bir yere varamayız bak bende dün dertlerimi anlattım kızçelerim gülerken benle ağlamaya başladı sonra noldu yine güldük böyle durumlarda akıl akıldan üstündür kuzum anlatcan ve bizlerde dinlicez ki bir çıkış kapısı bulabilelim değilmi?nolur ara sıra bile olsa yine topiğe uğra gelmek istemessen burda ziyaret te ederiz topiğinde sessizlik olmasıneni seviyorum dularım seninleee

Aynen öyle ama bazen o kada bunalıyorum ki önce sabah kalkınca olmadığını görüp bu ay da olmadı diyerek ağlıyorum sonra öğlen amaan olmadıysa olmadı napalım canım diyorum akşama gene ağlıyorum. artık benim de kafam kalmadı

kızlar bugun bogurtlen kokune baslıyorum ,vıtamınlerımıde alıyorum.vazgecmek yok yola devam karamsarlıkta ısteömıyorum artık sonucta olan bıze ve vucudumuza oluyor dahada cok hormonlar etkılenıyor.benımle bırlıkte hamıs kalmak ısteyen varsa gelın buyrun topıkıme,hep bırlıkte kurlen neyımle olacak ınsallah

canım senınle aynı kafadayız galıba canım dusundum tasındım artık hayıflanmak yok ,kararlı olmalıyız bu surecte ,bırırımızden destek almalıyız .ben kurlerle bu surece bıraz umut katmak ıstıyorum canım

birbirımıze dualarla yardımcı olalım canım.bızı bızden baskası anlamazrabbım ınsallh hepımızın cumlemızın gonlune gore olanı nasıp etsın hayırlısıyla

Peki birşey sorucam yumurta takibi yaptırdınız mı hiç. BEn demin sordum 1000-2000 $ falan dediler yok artık dedim ya aşılama mı bu?

Peki birşey sorucam yumurta takibi yaptırdınız mı hiç. BEn demin sordum 1000-2000 $ falan dediler yok artık dedim ya aşılama mı bu?
canım ben daha hiç asılama yaptırmadım .kendıme bır sure koydum 6 ay kadar bır sure bu ,bu surecte olmasssa asılama yaptırmayı dusunuyorum ozelde.yumurta takıbıde asılamadan once yapılıyıormus tabı tam bılmıyorum sanada yanlış bılgı vermeyımde benım doktorum yaptı ama asılama demedı hıc normal duzeyde cıktı.ve esımede uc ay boyunca sperm testı yaptırdık do​gru sonucu almak ıcın.canım bız ozelde yaptırıyoruz herseyımızı o yuzden bıraz tutuyor ama her hastaneye gore degısıyor fıyat cnm

Bende özelde yaptırıyorum ama yumurtlama takib bu kadar mı pahalıymış bilmiyordum. Bende aşılama falan hiç birşey yaptırmadım henüz. ama bu bile bu fiyataysa onlar kimbilir kaçadır

bebekimm benim herzaman bekleriz kuzumsadece unutma her halınle yanındayız senın ıstedıgın zamanpatavatsız cümlelerde nedemek kuzumn öyle şeymı olur hiç estagfurlahallaha emanet ol bıtanem napalım bellı bı muddet burda konusalım ama herzaman ugra topiğe yıne senı sevıyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…