- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
Ahhhh hayatim ahhhh necok var boyle densiz insanlar ....boylelerinin sozlerine bakipta umutsusluga kapilma olan sana olur onlarda soyledigi laflarla kalirlar, oncelikle doktora gittinmi? Gorunen bir probleminiz varmi? Eger varsa ona gore tedavi olursun/unuz onun disinda bugun baska bir tpoiktede yazdim dua et bol bol +alternatif tibbi mutlaka dene burada sogan suyuyla onla bunla hamile kalan cok biliyosun
Artık umutlanmak ıstemıyorum; her regli gunu yaklastıgında aynı telaş aynı ümit aynı umut aynı bekleyiş.Bır yere kadar tamam dıyorsunuz sabredıyorsunuz sabretmek zorundasınız çünkü elinizden gelen hıc bır sey yok.Neden kendımı bu kadar cok bu bebege bagladım bende ınanamıyorum artık.Her ay gozyaşı bu umutla yasamaktan bıktım.Reglınız gecıyor yatıyorsunuz yarına yenı bır umutla uyanmak var belkıde hamılesınız ,sabahın erken saatlerı uyanıyorsunuz yıne aynı terane kırmızılar gelmiş.umutlarınız hayellerınız suda yuzuyor ve esınız surekli sızı telkin edıyor olacak dıye.Utanıyorum kocamın yuzune bakmaya bızden sonra evlenen arkadaslarının facesınde bebıslerının fotolarını ızlerken ıcım kan aglıyor .Sureklı kendıme olucak dıye baskı kurmaktanda bıktım.Etraftakıler sınırınızı bozmak ıcın yokmu hala demelerı benı cıleden cıkarıyor,umursamamaya calısıyorum ama kendı evlatlarıyla gozume sokarcasına benı kıskandımaya calışmalarıda nedır?Hangı adalete gırıyor bu? ınsanların acılarıyla oynamak cok mu iç gıcıklayıcı? evlatlarını nasıl bır vıtrın malzemesı yapıyorlar? ya da onları kısknacagımımı sanıyorlar ? RABBIM ın verdıgı emanete hıyanet buna derım ben : (
Canım benim bende eltimden çekiyorum ama Seninki kadar değil. Benimki benim çocukisyediğimi duyar duymaz gitti kocasını kndırıp hamile kaldı. Bi de üstelik o dönemde bana yanlış teşhis konuldu. Çocuk sahibi olamazsın demişlerdi. Şimdi ilk torun verecek olmanın keyfini çıkarıyor
jeylom benimde miyomum var ama neden ameliyat dedi dr cokmu büyük miyomun
canım ne bılem ordakı kızcelerım daha bır umutlu gecen ay kı dusukten sonra bır karamsara bagladık topıge gelıpte kımseyı dertlerımle uzmek ıstemıyorum. neşeleri kacmasın kuzularımın.gel cnm gel buyur basımın ustunde yern var
canım cevremden cok cekıyorum bu konuda,sabırlıyım ama dırayetımı tuketıyorlar.ilk torun ya da son torun ben evladımı kendım ve esım ıcın aıle olalım evlat hasretım bısın dıye ıstıyorum.YUCE RABIMEede yalvarıyorum nasıp etsı bu caresız kullarına
kızlar bugun bogurtlen kokune baslıyorum ,vıtamınlerımıde alıyorum.vazgecmek yok yola devam karamsarlıkta ısteömıyorum artık sonucta olan bıze ve vucudumuza oluyor dahada cok hormonlar etkılenıyor.benımle bırlıkte hamıs kalmak ısteyen varsa gelın buyrun topıkıme,hep bırlıkte kurlen neyımle olacak ınsallahAynen öyle ama bazen o kada bunalıyorum ki önce sabah kalkınca olmadığını görüp bu ay da olmadı diyerek ağlıyorum sonra öğlen amaan olmadıysa olmadı napalım canım diyorum akşama gene ağlıyorum. artık benim de kafam kalmadı
günaydın bebekimmtopikçiğin hayırlı uğurlu bol sayfalı olsunnn
kuzum niye öyle söylüyosuntabıkı üzülcez yeri gelcek ağlıcaz bebekim böyle düşünmeyin nolur
bak ben hiç gebelik bile yaşamadım daha sen yaşadın her nekadar düşükle sonuçlansada rabbım tekrarını vermesindemekki hamıle kalabılıyorsun kuzum.beterınde beterı vardır beklenen bebekim senınde o bekledıgın meleğin elbet birgün kollarında olcek inşallahhh ama şimdi ağlama zamanı değil dua ve inanma zamanı,savaşma zamanı oldumu bitanem elbetteki seni böyle görmek bizi üzüyor ama arkadaş değilmişiz hepimiz aynı yoldayız :2:eğerki sıkıntılarımızı ,dertlerımızı anlatmazsak bir yere varamayız bak bende dün dertlerimi anlattım kızçelerim gülerken benle ağlamaya başladı sonra noldu yine güldük böyle durumlarda akıl akıldan üstündür kuzum anlatcan ve bizlerde dinlicez ki bir çıkış kapısı bulabilelim değilmi? nolur ara sıra bile olsa yine topiğe uğra gelmek istemessen burda ziyaret te ederiz topiğinde sessizlik olmasın eni seviyorum dularım seninleee [/QUOTEhayaolotum ılk once hosgeldın canım her zaman gel basımın ustunde yerınız var hepınızın.canım bu aralar cok zor gunler gecırıyorum .oradakı arkadaslarımızda zaman gelıyor uzuluyor zamanı gelıyor gülüyorlar ama benım bıtmek bılmeyen bu ıstegımle ben kımseyı uzmek ıstemıyorum ki cunki hıc gulemıyorum bu aralar canım.azcık bır umutları var kırmak ıstemıyorum patavatsız cumlelerımle canım.ama sızler gelın beklerım buraya.bende ugrarım canım , unutmus degılım yoldaşlarımı
canım senınle aynı kafadayız galıba canım dusundum tasındım artık hayıflanmak yok ,kararlı olmalıyız bu surecte ,bırırımızden destek almalıyız .ben kurlerle bu surece bıraz umut katmak ıstıyorum canımAynen öyle ama bazen o kada bunalıyorum ki önce sabah kalkınca olmadığını görüp bu ay da olmadı diyerek ağlıyorum sonra öğlen amaan olmadıysa olmadı napalım canım diyorum akşama gene ağlıyorum. artık benim de kafam kalmadı
birbirımıze dualarla yardımcı olalım canım.bızı bızden baskası anlamazrabbım ınsallh hepımızın cumlemızın gonlune gore olanı nasıp etsın hayırlısıylakızlar bende sizler gibi bekleyenlerdenim.. Rabbim hepimize vericek sadece doğru zaman için bizleri bekletiyor..Dert yapmayın nasip.. Olmazsada hiç bişeyin sonu değil sonuçta.. Rabbim yazmamış demekten başka çaremizmi var?
canım ben daha hiç asılama yaptırmadım .kendıme bır sure koydum 6 ay kadar bır sure bu ,bu surecte olmasssa asılama yaptırmayı dusunuyorum ozelde.yumurta takıbıde asılamadan once yapılıyıormus tabı tam bılmıyorum sanada yanlış bılgı vermeyımde benım doktorum yaptı ama asılama demedı hıc normal duzeyde cıktı.ve esımede uc ay boyunca sperm testı yaptırdık do​gru sonucu almak ıcın.canım bız ozelde yaptırıyoruz herseyımızı o yuzden bıraz tutuyor ama her hastaneye gore degısıyor fıyat cnmPeki birşey sorucam yumurta takibi yaptırdınız mı hiç. BEn demin sordum 1000-2000 $ falan dediler yok artık dedim ya aşılama mı bu?
canım ben daha hiç asılama yaptırmadım .kendıme bır sure koydum 6 ay kadar bır sure bu ,bu surecte olmasssa asılama yaptırmayı dusunuyorum ozelde.yumurta takıbıde asılamadan once yapılıyıormus tabı tam bılmıyorum sanada yanlış bılgı vermeyımde benım doktorum yaptı ama asılama demedı hıc normal duzeyde cıktı.ve esımede uc ay boyunca sperm testı yaptırdık do​gru sonucu almak ıcın.canım bız ozelde yaptırıyoruz herseyımızı o yuzden bıraz tutuyor ama her hastaneye gore degısıyor fıyat cnm
[/QUOTEhayaolotum ılk once hosgeldın canım her zaman gel basımın ustunde yerınız var hepınızın.canım bu aralar cok zor gunler gecırıyorum .oradakı arkadaslarımızda zaman gelıyor uzuluyor zamanı gelıyor gülüyorlar ama benım bıtmek bılmeyen bu ıstegımle ben kımseyı uzmek ıstemıyorum ki cunki hıc gulemıyorum bu aralar canım.azcık bır umutları var kırmak ıstemıyorum patavatsız cumlelerımle canım.ama sızler gelın beklerım buraya.bende ugrarım canım , unutmus degılım yoldaşlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?