• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Anne olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SevdaSG

Zaman kısa Yol uzun🍃🍂
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
43
36
3
28
İyi akşamlar herkese ben yeni katıldım 22 yaşımyım iki senedir evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz iki senedir korumasız ilşkiye girmememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktora gidiyorum yumurtalar hazır bu ay kesin diyor ama olmuyor lütfen önerileriniz varsa paylaşır mısınız veya aynı durumu yaşayanınız

İyi akşamlar herkese ben yeni katıldım 22 yaşımyım iki senedir evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz iki senedir korumasız ilşkiye girmememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktora gidiyorum yumurtalar hazır bu ay kesin diyor ama olmuyor lütfen önerileriniz varsa paylaşır mısınız veya aynı durumu yaşayanınız
Belkide esinizde problem vardir esiniz muayene oldumu

Bence yaşın küçük diye doktorun seni oyalamış. 🤦🏻‍♀️ 2 yıldır özellikle reglden sonraki 10 gün gün aşırı düzenli iliski olduysa hala gebelik yolsa bir yerlerde sorun var demektir. 😔 Sen hormon testlerinin ve diger testleri hepsini yaptır. Amh tsh ne varsa bakılsın eşin de test yaptırsın rahim filmi de çektir. Sorun olmadığından emin ol. 🤗

Kan testi , adetin 2,3,4 gününden birinde hormon testi icinde kan verin, değerlerinize baksın doktor temiz çıkar ise eşiniz sperm testi yaptırsın oda temiz çıkar ise rahim filmi çektirdin, bu süreçte de keçiboynuzu pekmezi, çayı yapıp eşinize yedirip içerebilirsiniz. Hamilelik öncesi kadın ve erkek icin vitaminler var eczanem temin edebilirsiniz. Yumurtlama gunlerinizide ovulasyon testi ile takibini yapın derim.

Doktor bu ay olacak kesin nasıl diyebiliyor ?

Bu bebeği Allah veriyor haşa doktorlar değil

Tıpın bile açıklayamadığı şeyler var gebelikte Allah’ın mucizesidir bebek öyle doktorların demesiyle olmuyor

Eşinizde sorun olabilir bizim halkımızda direk kadına suç atmak işlerine geliyor çünkü erkek egemen bir ülkede erkekte problem olamaz

Size tek tavsiyem kafaya takmamanız ki zaten yaşınız küçük ne insanlar var 40 yaşında nasıl mücadele veriyor nasibiniz vaktiniz gelince Rabbim size de nasip eyler inşallah Allah isteyen dileyen herkese nasip eylesin sizi de içinden ayırmasın inşallah 🤲

Hormonlariniza bakildi mi? Onlar temizse rahim filmi cektirdiniz mi tupler tikali olabilir? Bunlarin hepsi normalse esiniz de sorun olabilir. Birde ikinizdede hersey guzel ona ragmen olmuyorsa ovulasyon testi ile yumurta takip edip oylede deneyebilirsin.

Doktor bu ay olacak kesin nasıl diyebiliyor ?

Bu bebeği Allah veriyor haşa doktorlar değil

Tıpın bile açıklayamadığı şeyler var gebelikte Allah’ın mucizesidir bebek öyle doktorların demesiyle olmuyor

Eşinizde sorun olabilir bizim halkımızda direk kadına suç atmak işlerine geliyor çünkü erkek egemen bir ülkede erkekte problem olamaz

Size tek tavsiyem kafaya takmamanız ki zaten yaşınız küçük ne insanlar var 40 yaşında nasıl mücadele veriyor nasibiniz vaktiniz gelince Rabbim size de nasip eyler inşallah Allah isteyen dileyen herkese nasip eylesin sizi de içinden ayırmasın inşallah 🤲
Haklısınız😌

Hormonlariniza bakildi mi? Onlar temizse rahim filmi cektirdiniz mi tupler tikali olabilir? Bunlarin hepsi normalse esiniz de sorun olabilir. Birde ikinizdede hersey guzel ona ragmen olmuyorsa ovulasyon testi ile yumurta takip edip oylede deneyebilirsin.
Rahim filmi çektirmedim🙂

Eşiniz sperm testi yaptırmadan suçu tamamen kendinize yükleyip rahim filmi vs çektirmeyin önce sperm testini görün sonra gereken şeyleri elbette yaparsınız
Eşim yaptıracak ama konuşabileceği bir doktor bulursa 😕 yurtdışında yaşıyoruz ve dil tecrübemiz biraz az🙁 ama inşallah yaptıracak

Ayaklarini dikerek 1 saat falan bekle bide oyle dene canim birde aklindan cikar ne zaman oluruna biraktin o zaman olacaktir insallah

Ayaklarini dikerek 1 saat falan bekle bide oyle dene canim birde aklindan cikar ne zaman oluruna biraktin o zaman olacaktir insallah
Teşekkür ederim canm, aklımdan çıkardım derken eşimin isteğini ve ailesinin baskısını görüyorum yine stres yapıyorum 😞

Valla ben bu işte master yapmiş biri olarak çocugun olsun istiyorsan ya korunacaksin ya da kesinlikle istemiyorum diyeceksin.

Cevremde kac hamile varsa böyle hamile kaldi. Şaka gibi ama gercek 🙄
Anne olnayı çok istiyorum evet daha 22 yaşındayım ama yurt dışındayım ve burda ailemden eşimden başka hiç kimsem yok çalışamıyorum iş tecrübem ve dil tecrübem yetersiz çoçuğumla burda daha iyi yapabilirim. Bana hayat olur😊

Back