Anne olmak istiyorum

aynen canim akısina birakmak gerek acaba olucak mi olmiycak mi diye düsünüp strese girmekten olmuyo belli de Allah nasip ederse insaAllah olacak en doğrusunu o bilir biz bol bol dua edelim
Valla kizlar nasibimizde varsa er yada gec allah verir benim teyzemin kizi 25 sene sonra bir tane cocuk sahibi oldu hersey nasip her şerde vardir bir hayir

aynen canim akısina birakmak gerek acaba olucak mi olmiycak mi diye düsünüp strese girmekten olmuyo belli de Allah nasip ederse insaAllah olacak en doğrusunu o bilir biz bol bol dua edelim
Aynen hersey Rabbimden ol emrini bekliycez ama ben gdip rahim filmi falan cektircem

Valla kizlar nasibimizde varsa er yada gec allah verir benim teyzemin kizi 25 sene sonra bir tane cocuk sahibi oldu hersey nasip her şerde vardir bir hayir
25 sene mi

Oyyy masallah. Rabbim bizede nasip etsin insallah :)

Sen ne diyosun valla oyle bisey olsun hepinize ayri bile mesaj atarim yeter ki olsun :)
Sen yap dediklermi görürsün faydasını İnşAllah ♡sıkma canını bide eşinde sende sıcak suyla yıkanmayın ilişkiden önce duş olmaz sperm sayı düşüyor yoksa

Cnm aynı durumdayız 2 yıllık evliyim 9 aydır deniyoruz bende bu ay gittim doktora yumurta takibi için yumurtalarım var ama büyümüyolarmış hsg istedi doktorum bu ay benden onun sonucu ile tekrar gideceğim doktora hs nin sonucu temizse tüplerde sorun yoksa ilaç tedavisi ile hallederiz dem işti doktor yumurta için umarım herşey güzel olur herkes için allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip eder inşallah.

Sen yap dediklermi görürsün faydasını İnşAllah ♡sıkma canını bide eşinde sende sıcak suyla yıkanmayın ilişkiden önce duş olmaz sperm sayı düşüyor yoksa
bunu duymuystum biliyorum ama nasilsa bende sperm yok diye banyo yapiyorum ama bundan sonra yapmiycam bakalim ne olucak

Sende yapma eşinde bide ilişkiden sonra ayagını yukarı kaldır hemen kalkma

bunu duymuystum biliyorum ama nasilsa bende sperm yok diye banyo yapiyorum ama bundan sonra yapmiycam bakalim ne olucak
Oyle yapiyorum canim belimin altina tam belime degilde kalçamla belimin birlestigi yere yastik koyuyorum ayaklarimida yuksek yere 15 20 dakika bazen 30 dakika oyle kaliyorum birde iliskiden hemen sonra vajinal banyo yapma yani orayi yikama enfeksiyon kapma riskini arttiriyomus

İlişkiyi sırt üstü degilde yüz üstü yaşarsanız 1 milim bile dırasıra sperm cıkmıyor :)

Ben doktorla bu konuyu konustum sen naparsan yap gene cikar disari sadece hemen kalkma hangi turlu yaparsan yap dedi

Ben doktorla bu konuyu konustum sen naparsan yap gene cikar disari sadece hemen kalkma hangi turlu yaparsan yap dedi
Aynen eskiden nenelerimiz boyle yok ters yok duz yok hemen kalkma gibi seyler mi biliyomus hepsi de en az 7 8 evlat dogurmus allah verdi mi oluyo be

Aynen eskiden nenelerimiz boyle yok ters yok duz yok hemen kalkma gibi seyler mi biliyomus hepsi de en az 7 8 evlat dogurmus allah verdi mi oluyo be
Aynen canim Rabbim ol desin yeterki

Aslinda aklimda ama esime soylemeye cekiniyorum utaniyorum degisik geliyo yani
Normal ilişkiden farkı yok ki :) hiçbirşey olmaz eşine soyle birdenoyle deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…