Anne olmak istiyorum

Prolaktainim de 70.1 canim

hayırli sabahlar hayirli cumalar olsun insaAllah Rabbim cuma hürmetine tüm sıkıntılarımızı gidersin
Hayirli cumalar canimmm. Insallah Rabbim tez zamanda sesimizi duyar istiyen bütün herkezin yuzunu gukdurur senin kac prolaktainin

Prolaktainim de 70.1 canim
bitkisel ilaç kullaniyorum yazmissiniz hangi ilaci kullaniyorsunuz acaba bi de dostinexi haftada yarim mi tam mi iciyosunuz doktorum bana haftada yarim doz verdi bu ay kullan bi dahaki aya kan testi yapalim olmazsa dozu arttiririz dedi ve bunum yaninda folik asit d vitamini demir hapi da verdi 1 aydir icim dışım ilac oldu pazartesi gidicem bakalim neler olcak

Ben de yarim yarim kullaniyorum sadece folik asit verdi bana... Hic kontrele gel demedi 6 ay kullan olmazsa gel dedi.. 6 ay cok uzun bi sure bende bi doktor buldum simdi mayista ona gidicemm.. Hayit otu suyu kullaniyorum aslan pencesi isirgannn kullaniyorumm canim

Bursada oturuyorum bende ozel bi doktora gittim ama ne bilim senin tuplerine bakildi mi

Bursada oturuyorum bende ozel bi doktora gittim ama ne bilim senin tuplerine bakildi mi
evet bakildi canim hic bi sorunun olmadiği ve dostinexi kullanirkende hamile kalabilecegimi hic bi sikinti olmayacagini söyledi doktor bu ay olur diye cok bekledim ama ne yazik ki bosa umutlanmisim

evet bakildi canim hic bi sorunun olmadiği ve dostinexi kullanirkende hamile kalabilecegimi hic bi sikinti olmayacagini söyledi doktor bu ay olur diye cok bekledim ama ne yazik ki bosa umutlanmisim
Benim bakilmadi ondanda kafam karisti. Banada oyle dedi gecen ay cok umutlanmistim ama bu ay umutlanmiycam hersey akisina biraktim

Keciboynuzunu biliyorum da digerlerini duymadim ama hemen ekran goruntusu aliyorum simdi :)

Benim bakilmadi ondanda kafam karisti. Banada oyle dedi gecen ay cok umutlanmistim ama bu ay umutlanmiycam hersey akisina biraktim
aynen canim akısina birakmak gerek acaba olucak mi olmiycak mi diye düsünüp strese girmekten olmuyo belli de Allah nasip ederse insaAllah olacak en doğrusunu o bilir biz bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…