- Emoji Skoru
- 4.064
- Puanlar
- 113
Prolaktainim de 70.1 canimiyi aksamlar sanirim sizinde
selam bende 5 aydir bebek istiyorum fakat olmuyor doktora gittim hormon testi yapti benimde prolaktin hormonum yüksekmis dostinex kullaniyorum bu ay olur diye cok bekledim fakat bugün yine hüsrana uğradim ilac kullandiğimiz halde niye hala gebelik yok her ay umutlarimin boşa cikmasi cok üzüyor beni Allah bebek isteyen herkese nasip etsin insaAllah bi de sormak istediğim bisey var prolaktin değeriniz kac cikti siz hangi ilaci kullaniyorsunuz
hayırli sabahlar hayirli cumalar olsun insaAllah Rabbim cuma hürmetine tüm sıkıntılarımızı gidersinProlaktainim de 70.1 canim
Hayirli cumalar canimmm. Insallah Rabbim tez zamanda sesimizi duyar istiyen bütün herkezin yuzunu gukdurur senin kac prolaktaininhayırli sabahlar hayirli cumalar olsun insaAllah Rabbim cuma hürmetine tüm sıkıntılarımızı gidersin
bitkisel ilaç kullaniyorum yazmissiniz hangi ilaci kullaniyorsunuz acaba bi de dostinexi haftada yarim mi tam mi iciyosunuz doktorum bana haftada yarim doz verdi bu ay kullan bi dahaki aya kan testi yapalim olmazsa dozu arttiririz dedi ve bunum yaninda folik asit d vitamini demir hapi da verdi 1 aydir icim dışım ilac olduProlaktainim de 70.1 canim
benim prolaktinimde 59.08Hayirli cumalar canimmm. Insallah Rabbim tez zamanda sesimizi duyar istiyen bütün herkezin yuzunu gukdurur senin kac prolaktainin
bitkisel ilaç kullaniyorum yazmissiniz hangi ilaci kullaniyorsunuz acaba bi de dostinexi haftada yarim mi tam mi iciyosunuz doktorum bana haftada yarim doz verdi bu ay kullan bi dahaki aya kan testi yapalim olmazsa dozu arttiririz dedi ve bunum yaninda folik asit d vitamini demir hapi da verdi 1 aydir icim dışım ilac oldupazartesi gidicem bakalim neler olcak
Seninki daha azmis nerde oturuyorsun hangi doktara gidiyorsunbenim prolaktinimde 59.08
tekirdağ cerkezköyde oturuyorum canim sen ? özel bi hastanede ilke topdağı aydin diye bi doktor var ona gidiyorumSeninki daha azmis nerde oturuyorsun hangi doktara gidiyorsun
evet bakildi canim hic bi sorunun olmadiği ve dostinexi kullanirkende hamile kalabilecegimi hic bi sikinti olmayacagini söyledi doktor bu ay olur diye cok bekledim ama ne yazik ki bosa umutlanmisimBursada oturuyorum bende ozel bi doktora gittim ama ne bilim senin tuplerine bakildi mi
Benim bakilmadi ondanda kafam karisti. Banada oyle dedi gecen ay cok umutlanmistim ama bu ay umutlanmiycam hersey akisina biraktimevet bakildi canim hic bi sorunun olmadiği ve dostinexi kullanirkende hamile kalabilecegimi hic bi sikinti olmayacagini söyledi doktor bu ay olur diye cok bekledim ama ne yazik ki bosa umutlanmisim
Sındırgı ilçesindeyimBursadayim ben balikesirin neresi
tamam canim sagolHer sabah iki tane fiyatı 160 tl ilacın adı Neptün'e kril oil canm
Anladim ama pahaliymis ya :)Kril yağı yumurtaları geliştirip olgunlaştırıyorsun canm
Keciboynuzunu biliyorum da digerlerini duymadim ama hemen ekran goruntusu aliyorum simdi :)İçsen ama faydası olur yinede olmuyorsa çare yok ilaçlarını vakitli kullan İnşAllah olur eşinde bu arada keçiboynuzu pekmezi içsin sende incir kürünü duydunmu?bide havuç suyuda yumurtlamaya yardımcı oluyor aklında bulunsun
Al al faydasını görürsün İnşAllah haberdar edersin bizide)Keciboynuzunu biliyorum da digerlerini duymadim ama hemen ekran goruntusu aliyorum simdi :)
Aminnnhayırli sabahlar hayirli cumalar olsun insaAllah Rabbim cuma hürmetine tüm sıkıntılarımızı gidersin
Sen ne diyosun valla oyle bisey olsun hepinize ayri bile mesaj atarim yeter ki olsun :)Al al faydasını görürsün İnşAllah haberdar edersin bizide)
aynen canim akısina birakmak gerek acaba olucak mi olmiycak mi diye düsünüp strese girmekten olmuyo belli de Allah nasip ederse insaAllah olacak en doğrusunu o bilir biz bol bol dua edelimBenim bakilmadi ondanda kafam karisti. Banada oyle dedi gecen ay cok umutlanmistim ama bu ay umutlanmiycam hersey akisina biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?