- 26 Aralık 2018
- 387
- 96
- 48
- 36
- Konu Sahibi Umutdolu47
İnşallah canım çok teşekkür ederimHayırlı haberler alırsın inşallah biran önce gelişmelerden haberdar edersin güzel haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok teşekkür ederimHayırlı haberler alırsın inşallah biran önce gelişmelerden haberdar edersin güzel haberlerini bekliyoruz
Canım bir fikrin var mı e2hormonum düşük çıktı çatlatma iğnesi vuruldum ama dr düşük dedi hormon tahlilimin ne gibi sıkıntı yaratır kiİnşallah canım çok teşekkür ederim
Canım ilaç vermedi mi peki.Canım bir fikrin var mı e2hormonum düşük çıktı çatlatma iğnesi vuruldum ama dr düşük dedi hormon tahlilimin ne gibi sıkıntı yaratır ki
Bütün bunları diğer doktorun görüp tedavi etmesi lazımdı aslında. Bende de troid yüksekliği vardı iğneler le beraber onun içinde ilaç aldmCanım bir fikrin var mı e2hormonum düşük çıktı çatlatma iğnesi vuruldum ama dr düşük dedi hormon tahlilimin ne gibi sıkıntı yaratır ki
Canım Benim hayırlı olsunKızlar size umud olmaya geldim .. simdi ben ayın 10 un da evim3 gectim son adet tarihim de 24 haziran ve 10 da ovulasyon testi ile bktım ki yumurtlama günüm size kullandığım markayıda bırakcam burya neyse eşim le birlikte olduk bide eşim asker 1 hafta evde oluyo 1 hafta dıs karakolda(baska ilçe de yani il dısına cıkmıyo) ama ben fazla yatmadım yatakta dedim ki olsa olur zaten bide boyle deniyim ( bide 1 sene 4 aydır cocuk istiyoruz) öyle gecti 10 gündür ama nasıl akıntım var koyu sarı renkte ve kokusuz boyle günlük pedim komple sarı oluyo bide gaz var hemde ac karna bile bnde üşüttüm diyom derken 14 gün yani gelmem den sonra ki 14. Gün vee test negatif cıktı(adete 2 gün var tabi ben müslüm babaya bağladım dertlendim konular actım neden olmuyo diye sonra 1 gün gecti adetim yani dün 25 in de öylesine bi ovulasyon testi yaptım oda hassas yaa oda görüyomus diye biliyom baktım iki çizgi de koyu .. acaba mı dedim ve eşim aksam bir h.testi aldı yaptım ne görim ikinci çizgi silik ... vee simdi hastaneye gidiyom hepinize umut olur inşallahh darısı hepinize kızlarr ❣❣❣❣ cok şükür RABBİM
Canım dr bana kaliteli yumurta olmayabilir dedi bende anlam veremedim bugun tekrar gideceğim doktoruma artık hayırlısı vallahi bıktım billahi bezdimBütün bunları diğer doktorun görüp tedavi etmesi lazımdı aslında. Bende de troid yüksekliği vardı iğneler le beraber onun içinde ilaç aldm
Canım dr bana kaliteli yumurta olmayabilir dedi bende anlam veremedim bugun tekrar gideceğim doktoruma artık hayorlıBütün bunları diğer doktorun görüp tedavi etmesi lazımdı aslında. Bende de troid yüksekliği vardı iğneler le beraber onun içinde ilaç aldm
Çatlıyorsa tam zamanı canım. Geç kalmazsın merak etme ama iyi değerlendir ve ilişkiden sonra yarm saat kalkma iyi dinlenKızlar lütfen bilgisi olan varsa bugun dr gittim ve yumurta çatlıyor şuan dedi ama öncesinde 5gün ilişki olmamıştı yanı sorum şu dr gelir gelmez ilişki oldu geç kalmış olmam değil mi?yani gebelik şansım var mı?
Çok teşekkür ederim canım allahım şu geçirdiğim iki hafta nasıl stresli nasıl korkunç belirsizlikler yaşadım yarını da değerlendiririm inşallah sonrası bekleme süresi allahım yardımcımız olsun.Çatlıyorsa tam zamanı canım. Geç kalmazsın merak etme ama iyi değerlendir ve ilişkiden sonra yarm saat kalkma iyi dinlen
Canım ne oldu sonucÇok teşekkür ederim canım allahım şu geçirdiğim iki hafta nasıl stresli nasıl korkunç belirsizlikler yaşadım yarını da değerlendiririm inşallah sonrası bekleme süresi allahım yardımcımız olsun.
Canım ne oldu sonuc
[/QUOTEbugun kan testi yaptırdım az önce sonucu öğrendim 8.3beta hcg bilemedim dr henüz söylemedim çünkü bat günüme daha 7 gün var dayanamadım kafayı yedim erken yaptırdım kan tahlilini
Canım bilmiyorum sence hamilemiyimCanım ne oldu sonuc
Canım geçen hafta arkadaşmda aynı durumdaydı çatlatma iğnesinin 9. Günüydü 8 çıktı iki gün sonra 30 oldu sonra 120 inşallah seninde öyledir. Çatlatma iğnesi olalı kaç gün oldu etkisiyle de yüksek çıkabiliyor bazen 8 9 güne etkisi geçiyor. Dün yaptırmışsn yarında yaptır ki emin olasınCanım bilmiyorum sence hamilemiyim
Cnm hamile misnCnm ya bende klomen kullaniyorum iki hafta oluyo bakalim bende bebis bekliyorum insllh yararli olur her ikimizede
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir canım ya ben iğnenin 10.günü yaptırdım bu sonuç rabbim hayırlısını nasip etsin sendende allah razı olsunCanım geçen hafta arkadaşmda aynı durumdaydı çatlatma iğnesinin 9. Günüydü 8 çıktı iki gün sonra 30 oldu sonra 120 inşallah seninde öyledir. Çatlatma iğnesi olalı kaç gün oldu etkisiyle de yüksek çıkabiliyor bazen 8 9 güne etkisi geçiyor. Dün yaptırmışsn yarında yaptır ki emin olasın
Yarın yada ptesi tekrar yaptıracağım bakalım hayırlısıÇok teşekkür ederim inşallah öyledir canım ya ben iğnenin 10.günü yaptırdım bu sonuç rabbim hayırlısını nasip etsin sendende allah razı olsun
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir canım yaCanım geçen hafta arkadaşmda aynı durumdaydı çatlatma iğnesinin 9. Günüydü 8 çıktı iki gün sonra 30 oldu sonra 120 inşallah seninde öyledir. Çatlatma iğnesi olalı kaç gün oldu etkisiyle de yüksek çıkabiliyor bazen 8 9 güne etkisi geçiyor. Dün yaptırmışsn yarında yaptır ki emin olasın
10. Günse yüzde doksan hamilesn zaten etkisi kalmaz o kadar. Ptesiyi bekleme hiç yarn acile gitÇok teşekkür ederim inşallah öyledir canım ya