- 18 Eylül 2019
- 87
- 26
- 18
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etme çok kişi var pcos oluo hamile kalan bende öyleyim klomen bittikten sonra yumurtalıklarinin boyutuna bakacak altta muayene olması gereken boya gelince iğne vurulacaksin ve o iğneden 36 saat sonra ilişki olacak sonra 14 gün bekleyip test yapacaksın ben bu tedaviyi 3 ay gördüm ama hamile kalmadım bu ay aşılamaya geçiyoruz bu tedavide ilk sefer de hamile kalan da var ama çoğunluk 2. Ayda hamile kalıyor bu tedavide hamile kalmazsan aşılama var hiç pes etme 2 buçuk sene oldu bekliyorum bende ama çabalıyorumMerhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime
İnşallah cnm ya rabbim hepimize nasip etsin inşallah 3 yıldır gitmediğim hastane kalmadı her seferinde bir şeyin yok deyip gönderiyorlardı ama bugün gittiğim hastanede polikist over olduğunu söyledi doktor çok üzüldüm ama ümidimi kaybetmeyeceğim kaybetmeyeceğimMerak etme çok kişi var pcos oluo hamile kalan bende öyleyim klomen bittikten sonra yumurtalıklarinin boyutuna bakacak altta muayene olması gereken boya gelince iğne vurulacaksin ve o iğneden 36 saat sonra ilişki olacak sonra 14 gün bekleyip test yapacaksın ben bu tedaviyi 3 ay gördüm ama hamile kalmadım bu ay aşılamaya geçiyoruz bu tedavide ilk sefer de hamile kalan da var ama çoğunluk 2. Ayda hamile kalıyor bu tedavide hamile kalmazsan aşılama var hiç pes etme 2 buçuk sene oldu bekliyorum bende ama çabalıyorum
Savaşacağız hep beraberiz adetin düzenlimiydi normalde pcos olanlar ilaç ile adet görür benim adetim duzebliydi mesela sen bu doktora git sonuna kadar git amh FSH lh tahlili yapacaktır büyük ihtimal ins bir sorun yoksa çatlatma iğnesi olmazsa aşılamayi da denersin ama hiç umudunu kaybetme zaten biz anne olmak isteyenler her adet oluşumuzda üzülüp adet bitiminde yeniden umutlanmıyor muyuzİnşallah cnm ya rabbim hepimize nasip etsin inşallah 3 yıldır gitmediğim hastane kalmadı her seferinde bir şeyin yok deyip gönderiyorlardı ama bugün gittiğim hastanede polikist over olduğunu söyledi doktor çok üzüldüm ama ümidimi kaybetmeyeceğim kaybetmeyeceğim
Merhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime
Kaç kilosun şuan?
Pko varsa muhtemelen kilo da vardır. Ve o işi bozar. Hemen bi diyetisyene git o seni yönlendirir. Ve Pko nun çözümü hareket. Yürüyüş olmazsa olmazın olsun. Rabbim şifa versin korkma gebeliğe engel değil. Bu sürede eşinde gitsin ama doktora.
Ben Pkoluyum 2 pacos
Pcos hormon degerleriylede anlasilirmiKaç kilosun şuan?
Pko varsa muhtemelen kilo da vardır. Ve o işi bozar. Hemen bi diyetisyene git o seni yönlendirir. Ve Pko nun çözümü hareket. Yürüyüş olmazsa olmazın olsun. Rabbim şifa versin korkma gebeliğe engel değil. Bu sürede eşinde gitsin ama doktora.
Ben Pkoluyum 2 çocuğum var
Hormon değerleri ve pcos ultrason görüntüsü ile net anlaşılır.Hormon degerleriylede anlasilirmi pcos bende doktora gttgm hormon değerime baktılar ama temiz dediler bazen bazı doktrlarada attgmdada pcos diyorlar ama emin değilim
Alttan muayenemdedir temiz olduğunu söylediler değerlerim içinde öyle ama bazı doktorlar pcos olabilir dediler kafam çok karıştı sizin kaçtı değerlerinizHormon değerleri ve pcos ultrason görüntüsü ile net anlaşılır.
Benim hormon değerlerim normal ve güzel ama her iki tarafta da pcos var bende anlamadım bu nedir ? 31 yaşındayim ve 11 yaşında ilk regli olduğum andan beri pcosum ,20 senedir çok nadir ilaçsız ayda bir regl gördüm ama kan tahlili hormonlarım ise şükürler olsun güzel . 1,5 senelik evliyim ve henüz çocuğum yok . Bir tüp bebek birde aşılama tedavisi gördüm herşey o kadar güzel ve olumlu idi , kimyasal gebelik yaşadım... Şimdi de tekrardan aşılama tedavisi görüyorum aksine bukez hep aksi ve zor gidiyor attığım her adım . Dilerim rabbim daha fazla bekletmez biran önce hayırlı şekilde bebeğimin güzel haberini alırım. Ve bekleyen ,dileyen herkes.Alttan muayenemdedir temiz olduğunu söylediler değerlerim içinde öyle ama bazı doktorlar pcos olabilir dediler kafam çok karıştı sizin kaçtı değerleriniz
Inş hayırlısı olsuncanım bende 1 seneye geldim tam ama benimde yok rahim filmide istedi doktorum onuda eğer olmazsam bu ay cektrcemBenim hormon değerlerim normal ve güzel ama her iki tarafta da pcos var bende anlamadım bu nedir ? 31 yaşındayim ve 11 yaşında ilk regli olduğum andan beri pcosum ,20 senedir çok nadir ilaçsız ayda bir regl gördüm ama kan tahlili hormonlarım ise şükürler olsun güzel . 1,5 senelik evliyim ve henüz çocuğum yok . Bir tüp bebek birde aşılama tedavisi gördüm herşey o kadar güzel ve olumlu idi , kimyasal gebelik yaşadım... Şimdi de tekrardan aşılama tedavisi görüyorum aksine bukez hep aksi ve zor gidiyor attığım her adım . Dilerim rabbim daha fazla bekletmez biran önce hayırlı şekilde bebeğimin güzel haberini alırım. Ve bekleyen ,dileyen herkes.
Bende yeni çekildim geçen hafta yani henüz daha aşılama tarihime var . Aşılamadan önce istedi doktorum. Geçen sene daha biz 1 senelik değilken aşılama + tüp bebek tedavisi yaptık özel merkezde ama hsg istemedi kendim dile getirdiğim halde senin rahminde temiz , herşeyin de düzgün dedi Dr.mInş hayırlısı olsuncanım bende 1 seneye geldim tam ama benimde yok rahim filmide istedi doktorum onuda eğer olmazsam bu ay cektrcem
Rahim filmini çektir için rahatlasın . Buarada hsg yi çok abartı şekilde korkutuyolar ama önemli olan da o acıyı çekmekmis . Aşırı süren bir işlem değil 1 2 dakikalık işlem korkma sakın ben tek gittim yaptırdım anestesiz vs milletin hep yanında birileri vardı evet aciyo ama çokta korkmamak lazımInş hayırlısı olsuncanım bende 1 seneye geldim tam ama benimde yok rahim filmide istedi doktorum onuda eğer olmazsam bu ay cektrcem
Evet çok haklısın her seferinde üzülmek istemiyorum bekarken bı sıkıntı yokdu reglmda ama evlendikten sonra ilk sene iyiydi sonra 6 ayda bı olmaya başladımSavaşacağız hep beraberiz adetin düzenlimiydi normalde pcos olanlar ilaç ile adet görür benim adetim duzebliydi mesela sen bu doktora git sonuna kadar git amh FSH lh tahlili yapacaktır büyük ihtimal ins bir sorun yoksa çatlatma iğnesi olmazsa aşılamayi da denersin ama hiç umudunu kaybetme zaten biz anne olmak isteyenler her adet oluşumuzda üzülüp adet bitiminde yeniden umutlanmıyor muyuz
Maalesef 8 ay içerisinde 2 defa ilaçla oldum hiç doğal yolla olmadım ondan sonra şüphelendim hastaneye gittimDüzenli regl oluyor musunuz merak ettim ?
Dün çekti doktor cnm normal ultrasonda bişey demedi rahim filmi çekelim dedi çekti ama başka bı hastaneye daha gitmeyi düşünüyorum İstanbul'da v.sRahim filmini çektir için rahatlasın . Buarada hsg yi çok abartı şekilde korkutuyolar ama önemli olan da o acıyı çekmekmis . Aşırı süren bir işlem değil 1 2 dakikalık işlem korkma sakın ben tek gittim yaptırdım anestesiz vs milletin hep yanında birileri vardı evet aciyo ama çokta korkmamak lazım
Ya çok geçmiş olsun cnm acaba benim dün çektirdiğim baksa bişey miydi çünkü ben acı çekmedimBende yeni çekildim geçen hafta yani henüz daha aşılama tarihime var . Aşılamadan önce istedi doktorum. Geçen sene daha biz 1 senelik değilken aşılama + tüp bebek tedavisi yaptık özel merkezde ama hsg istemedi kendim dile getirdiğim halde senin rahminde temiz , herşeyin de düzgün dedi Dr.m
Ama şimdi üni Hastanesinde tedavimi görüyorum ,doktorum yine de hsg istedi ve anestesiz yaptırdım içim hiç olmazsa rahatladı tüpler temiz açık ve rahimde de sorun yok . İnşallah seninde çok güzel çıkar korkma hsg den beni çok korkuttular evet acı çekiyorsun ama yapacak bişey yok kaldı ki tek başıma gittim yaptırdım :)
Inş benmde aklımda o var çektirmek istiyorum için rahat etsin sonrasında ne yol izlenir bilmm ama hayırlısı olsun hakkimzdaRahim filmini çektir için rahatlasın . Buarada hsg yi çok abartı şekilde korkutuyolar ama önemli olan da o acıyı çekmekmis . Aşırı süren bir işlem değil 1 2 dakikalık işlem korkma sakın ben tek gittim yaptırdım anestesiz vs milletin hep yanında birileri vardı evet aciyo ama çokta korkmamak lazım