Anne olmak istiyorum 2020😍

Yapcam yapcam 2 saat bkleyim idrar tutuyum snra yapayim dedim daha net ciksin bari 😍 dua et hamilesin belki dilek kapin aciktir bizede nasip olsun annelik 🙁
Bende sabah yapmıştım adetime 3 gün var çıkmaz diye
Allah hayırlısını nasip etsin bebeğine en kısa sürede kavuşman dileğiyle

Bende sabah yapmıştım adetime 3 gün var çıkmaz diye
Allah hayırlısını nasip etsin bebeğine en kısa sürede kavuşman dileğiyle
Amin amin insallah rabbim bebegini hayirli saglikli bisekilde kucagina almak nasip etsin kolay dogumun olsun ts ederm

Amin amin insallah rabbim bebegini hayirli saglikli bisekilde kucagina almak nasip etsin kolay dogumun olsun ts ederm
İnşallah daha önce hamile kaldın mı bilmiyorum ama hamile kalmak zor ilk aylar dahada zor bulantılar kokular halsizlikler
Allah yardımcımız olsun sanada en kısa sürede nasip etsin

İnşallah daha önce hamile kaldın mı bilmiyorum ama hamile kalmak zor ilk aylar dahada zor bulantılar kokular halsizlikler
Allah yardımcımız olsun sanada en kısa sürede nasip etsin
Ilk gebeligim olucak olursa tabi rabbim kolaylik versin olsunda dayanmaya calisirim 2 sene oldu yeterki gelsin raziyim 😭

Amin inşallah kür fln denedinizmi hiç
Bu ay c life denedim ilk kez ve son 10 gundur incir kurusu yiyorum sabah aksam o kadar ha bide gunah yazmasin iliskiden sonra direk wc ye gitmeden 3 4 kere uyudum tutsun die baska bisey yok ovu testinide ilk kez bu ay denedim

Bu ay c life denedim ilk kez ve son 10 gundur incir kurusu yiyorum sabah aksam o kadar ha bide gunah yazmasin iliskiden sonra direk wc ye gitmeden 3 4 kere uyudum tutsun die baska bisey yok ovu testinide ilk kez bu ay denedim
Bende çok şey denedim ama hamile kaldığıma
AY testeredişli aslan pençesi çayı yapıp içmiştim

Kızlar bende burda yazdıklarınızı görünce deniyim dedim benimde şuan hesabıma göre adetim 3 gün var ovulasyon testi yaptım elimde hamilelik testi yok. 2.çizgi ilk çizgiye bakarak biraz daha silik duruyor böyle bir durumu nasıl yorumlarınız?

22 nisanda çatlama iğnesi oldum doktorun dediği günleri değerlendirdik. Geçen ay 4ünde adet olmuştum şuan adet belirtisi yok gibi bişi.. İnternetten araştırıdığımda normalde çatlatmadan 14 gün sonra adet olunuyormuş o yüzden adet günümü 8i diye baz alarak yazdım size.. Yanlış mı hesap yapıyım bilmiyorum tabi. Aydınlatırsanız sevinirim

Kızlar bende burda yazdıklarınızı görünce deniyim dedim benimde şuan hesabıma göre adetim 3 gün var ovulasyon testi yaptım elimde hamilelik testi yok. 2.çizgi ilk çizgiye bakarak biraz daha silik duruyor böyle bir durumu nasıl yorumlarınız?

22 nisanda çatlama iğnesi oldum doktorun dediği günleri değerlendirdik. Geçen ay 4ünde adet olmuştum şuan adet belirtisi yok gibi bişi.. İnternetten araştırıdığımda normalde çatlatmadan 14 gün sonra adet olunuyormuş o yüzden adet günümü 8i diye baz alarak yazdım size.. Yanlış mı hesap yapıyım bilmiyorum tabi. Aydınlatırsanız sevinirim
Fotoğrafını atarmısın testin

Kuzum testini atsana bide ewt catladikdan snra ki ilac ve igne ile yapildiginda mutlaka 14 17 gun arasi adet olunuo asilamalarimdan biliorum duzenlimi adetin ?

Eklentiler

• IMG_20200505_202301.jpg
    IMG_20200505_202301.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 256
Test bozuk mı diye de düşünüyorum ama laboquick marka almıştım toptan alım yaptım bilmiyorum içinde bozuk olanlar var mıdır

Hayır adetim genelde düzenli değildir canım. Yaptığın testin sonucu bu
Hmmm güzel silikte değil hemen hemen benimkine benziyor seni heycanlandırmak istemem ama olabilir ben hamile değilken de evde belki çıkar diye adetime yakın ovulasyon yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı ama hamileyken yaptığımda hemen hemen böyle çıktı belki biraz daha koyu dur buluyim

Hayır adetim genelde düzenli değildir canım. Yaptığın testin sonucu bu
Bnce test bozuk degil dun bnmde boleydi buyuk cok koyu cikti kuzum bnm bile asiri koyu olmasina ragmen belli degil ki adetim 10 gun gecti sen bugunu degerlendir yarinda bi ovu dene bnde ole yaptim koyu cikiosa gebelik testi yap bnce

Aaa evet hemen hemen benimki gibi bende heyecanlanmak istemiyorum ama inşallah vardır ya şu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻 geçen ay bende testi denemiştim adetim yakın falan hep tek çzigi çıkmıştı geçen gün yumurtlama zamanı bitti mi diye merak ettim bunun gibi çıkmıştı yine şimdi sizlerin mesajlarını gördüm yine denedim yine bu şekilde çıktı heyecanlanmak istemiyorum ama inşallah vardı bebiş. Bide geçen hafta çok bel ağrım oldu ağır falan da kaldıermadım anlamadım neden o kadar belim ağrıdı kasıkta batma da vardı bilmiyorum bazen kendi kendime sebep mi arıyorum diyorum 🙄

X