Anne olmak istiyorum 2020😍

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.055
4.153
Merhaba arkadaslar ben aylardir ugrasmama ragmen anne olamadim.
Hep birlikde derdimizi cabalarimizi paylasalim kimimize derman kimimize ortak olalim.
Ovulasyon testi
C life macunu
Kürler
Aşılamalar
Tüp bebek tedavisi
Ve bir cok deneyimlerimizi paylasalim.
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah.
Rabbim tüm isteyenlere anne olmayi nasip etsin.
hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adetim ayin 25 deydi 27 de gec yumurtladim 2 gun once bi deneyim ovu testini dedim silik cikti dun koyulasti bugun kop koyu şok oldum hic bu kadar koyu olmadi yarin idrar testi yapicam .
ovulasyon testi ile ögrenen varmi bu sekildemi oluyo yoksa yumurtluomuyum yine ? Hic bu kadar koyu olmadi testlerin resmini attim zaten ama cok bi belirtim yok gebelikle ilgili.
hala adet olmadim
Yumurtlama olmasindan korkuyorum oyuzden topik acmak istedim. Cok heycanliyim su an
canım hamile olabilirsin bende idrar tesıntinde iki çizgiyi gördüm bugünde merakımdan ovo testi yaptım böyle cektı

Eklentiler

• 358CE066-25C0-415C-8A12-77A3F497C939.jpeg
    358CE066-25C0-415C-8A12-77A3F497C939.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 538
Merhaba kizlar aslında adetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi dedim 3 kez yaptım sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 20200505_181621.jpg
    20200505_181621.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 488
Merhaba kizlar aslında adetime 2 gun var ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı hiç böyle denk gelmemişti bozuk olabilir mi dedim 3 kez yaptım sizce gebelik olabilir mi
Idrari cok bekletmissin oyuzden ucu daginik olmus cnm bnm ve gayet guzl cikmis sendemi hamissin acabaaaa 😲😲😲 sendemi dedim allah soletti hamismiyiz ne

Adetim ayin 25 deydi 27 de gec yumurtladim 2 gun once bi deneyim ovu testini dedim silik cikti dun koyulasti bugun kop koyu şok oldum hic bu kadar koyu olmadi yarin idrar testi yapicam .
ovulasyon testi ile ögrenen varmi bu sekildemi oluyo yoksa yumurtluomuyum yine ? Hic bu kadar koyu olmadi testlerin resmini attim zaten ama cok bi belirtim yok gebelikle ilgili.
hala adet olmadim
Yumurtlama olmasindan korkuyorum oyuzden topik acmak istedim. Cok heycanliyim su an
Canım bende bunu duymuştum evde hamilelik testim yoktu adetime 3 gün kala ovulasyon testi yapmıştım 2 çizgide aynı koyuluktaydı ertesi gün gebelik testi yaptım hamileydim
Hamile kalmadan 2-3 ay öncede denemiştim meraktan ozaman çizgi çıkmamıştı
Yani hamile olabilirsin

Canım bende bunu duymuştum evde hamilelik testim yoktu adetime 3 gün kala ovulasyon testi yapmıştım 2 çizgide aynı koyuluktaydı ertesi gün gebelik testi yaptım hamileydim
Hamile kalmadan 2-3 ay öncede denemiştim meraktan ozaman çizgi çıkmamıştı
Yani hamile olabilirsin
Amin insallah hamileyimdir ts ederm cok mutlu ettiniz 😍🥰🥰🥰🥰

X