- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Amanın yeşil bursa yar yanımda dursa ohh ne güzelYok canım Bursa'dayım şimdi. Diyar diyar büyükşehir gezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanın yeşil bursa yar yanımda dursa ohh ne güzelYok canım Bursa'dayım şimdi. Diyar diyar büyükşehir gezdim
Benimde kucuklugum altınolukta gectı yazlarıah altınoluk benim lise yıllarım ben doğduğumdan beri 2012 ye kadar her sene üç
ay ordaydım resmen. güreden hmeen sonra fener mahallesinde yazlığımız vardı bizim saattık sonra. suan çok pişmanız yine alıcaz ev bakıyoruz ama ben hırs yaptım eski yazlığımızı alcam sayısal oynuyom ondan hep
NeresindeeBen 5 sene orada yaşadım canımm
Ay Sivaslılarda ayran çorbası var bayılıyorum ona arkadaşım her buluşmamızda yapıp getirir banaDoğma büyüme İstanbul eşim Sivas
NeresindeeBen 5 sene orada yaşadım canımm
Benim bi ayağım bursa da evlendikten sonra kütük bursa olduYok canım Bursa'dayım şimdi. Diyar diyar büyükşehir gezdim
ya ne güzel yerler ne güzel günlerdi ben çok özlüyorum inşallah bir daha oralarda yaşamak nasip olsun isteyen herkeseBenimde kucuklugum altınolukta gectı yazları
Benim kütük İstanbulun bir semtinden başka bir semtine geçti ne saçma kütüğümüz kalsaydı baba evindeBenim bi ayağım bursa da evlendikten sonra kütük bursa oldu
Kızlar selam , benim adetlerim geç olduğu için teste de geç başladım bu ay.Anlamadım niye böyle oldu 12.gün koyulaşma var sonra açılmış şimdi tekrar koyu anlamadım gitti Acaba hatalı mı ?Birde sizler ne kullanıyorsunuz marka model nerden alıyorsunuz ben değiştircem sanırım testleri benim ki labaquik
Aynen ama onceden güzeldi kuğulu dere flan vardı sımdı heryerı mahvettilerya ne güzel yerler ne güzel günlerdi ben çok özlüyorum inşallah bir daha oralarda yaşamak nasip olsun isteyen herkese
Yarın yapacaktım ama çıkmaz 25 inde yapalım gel anlaşalımBiri ellerime vursun zor tutuyorum kendimi test yapmamak için
Hemen tuvalete git testten onceBiri ellerime vursun zor tutuyorum kendimi test yapmamak için
Off ya 25i bile 5 gün kalmış oluyoooYarın yapacaktım ama çıkmaz 25 inde yapalım gel anlaşalım
Ona ben de çok gıcık oldum ama neyseki yeni kimliklerde yazmıyorBenim kütük İstanbulun bir semtinden başka bir semtine geçti ne saçma kütüğümüz kalsaydı baba evinde
Aynen kuzum valla ben dayanamam yaparım ama pek de ümitli değilim hiç hamile kalabilecek gibi hissetmiyorumOff ya 25i bile 5 gün kalmış oluyooo
NoooBen dayanamcm 25 inde yapacağım test
Olmuştur inşallah yaaAynen kuzum valla ben dayanamam yaparım ama pek de ümitli değilim hiç hamile kalabilecek gibi hissetmiyorum