- 7 Ağustos 2019
- 503
- 745
Valla terapi gibi olur gerçekten azıcık da gülelim hep ağlıyoruzKesinlikle arada dedikodu saati falan yapalım son hayalet çizgi bükücü fiona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla terapi gibi olur gerçekten azıcık da gülelim hep ağlıyoruzKesinlikle arada dedikodu saati falan yapalım son hayalet çizgi bükücü fiona
Allahım biz su içsek zararı olur millete bak ne rahatlarHey allaam ya delirmelere ramak kaldı huni takıp gezeceğiz artık ya
Valla bırakın diyorlar benim elim 2 bebekte de sigarasını hiç bırakmadı kızmamıza rahmen çift rahmi var doktorlar hamile kalamazsın dedi yine de maşallah 2 tane doğurdu.. Bir arkadaşım doğurdu doğuracak gün sayıyoruz arada şarap içiyordu Bi kadem felan geçen rakı içmiş ama bişey olmaz demiş doktoru
biHey allaam ya delirmelere ramak kaldı huni takıp gezeceğiz artık ya
Valla bırakın diyorlar benim elim 2 bebekte de sigarasını hiç bırakmadı kızmamıza rahmen çift rahmi var doktorlar hamile kalamazsın dedi yine de maşallah 2 tane doğurdu.. Bir arkadaşım doğurdu doğuracak gün sayıyoruz arada şarap içiyordu Bi kadem felan geçen rakı içmiş ama bişey olmaz demiş doktoru
Di mi arada geyik muhabbet iyi oluyorValla terapi gibi olur gerçekten azıcık da gülelim hep ağlıyoruz
bak bak kafaya bak nerden kaldıysa aklımda ananas rahim temizliyo düşüğe sebep oluyo diye az önce ananas kestim de yemedim. olmayan bbebeğimin sağlığını düşünürken meAllahım biz su içsek zararı olur millete bak ne rahatlar
Hay allahım ye gitsin daha varsa bile ortada bebek yokbak bak kafaya bak nerden kaldıysa aklımda ananas rahim temizliyo düşüğe sebep oluyo diye az önce ananas kestim de yemedim. olmayan bbebeğimin sağlığını düşünürken me
Sorma sormaaaAllahım biz su içsek zararı olur millete bak ne rahatlar
Aynen öyle 6 ay hiç alkol almadım spor yaptım düzenli sağlıklı beslendim olmadı o arada pcos olduğumu öğrendim sonra kendimi alkole verdim psikolojim bozuldu eşim zorla kahveyi yutturuyordu bana çok kötüydüm millette herşey var nokta atışıyla gebe kalıyorlarbi
kadeh şaraba izin veriyolar da işte aslında sigaradan alkolden önce başka sorun varsa müdahale gerektircek istersen mükkemmel beslen spor yap nafile
biliyosun yeşil çay içicem diye gebelik testi yapmşlığım var bebişim düşmesn diye ahaahha ay allahım sen yardım et şu kullarınaHay allahım ye gitsin daha varsa bile ortada bebek yok
Yaa kuzum sanada çok geçmiş olsun teşekkür ederim sen neden kürtaj olduÇok geçmiş olsun kuzu bende ekim ayında oldum psikolojikmen çok kötü bi durum
ben de işte pko yüzünden bi ara oaket gıda işte gluten falan azaltiym dedm ama hep olmuyo ömür öyle geçmiyo mantı yemeyelim mi yani ikiSorma sormaaa
Aynen öyle 6 ay hiç alkol almadım spor yaptım düzenli sağlıklı beslendim olmadı o arada pcos olduğumu öğrendim sonra kendimi alkole verdim psikolojim bozuldu eşim zorla kahveyi yutturuyordu bana çok kötüydüm millette herşey var nokta atışıyla gebe kalıyorlar
Güler misin ağlar mısın ya valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık yazık bizebiliyosun yeşil çay içicem diye gebelik testi yapmşlığım var bebişim düşmesn diye ahaahha ay allahım sen yardım et şu kullarına
Düzenli hayat bana göre değil ben de 1 2 ayda fazla yapamıyorum dışardan konulan kurallara asla uyamıyorum illa kendi bildiğimi yapcam ikizler burcu olmak...Sorma sormaaa
Aynen öyle 6 ay hiç alkol almadım spor yaptım düzenli sağlıklı beslendim olmadı o arada pcos olduğumu öğrendim sonra kendimi alkole verdim psikolojim bozuldu eşim zorla kahveyi yutturuyordu bana çok kötüydüm millette herşey var nokta atışıyla gebe kalıyorlar
Valla hele yılbaşı geliyor yasak olmasa biz ailelerimizin yanına gidecektik izmirde kimsemiz yok eşimle baş başayız yani ne yapalım kurup sofrayı içecezben de işte pko yüzünden bi ara oaket gıda işte gluten falan azaltiym dedm ama hep olmuyo ömür öyle geçmiyo mantı yemeyelim mi yani iki
kadeh rakı gömmeyelim mi
Bana bırak dedi bırakamazsan günde 5 taneyi geçme dedibağımlılık demişken alkol sigara kullanan ane adayları doktorunuz bırakın diye illa şart koşuyo mu
gülelim ya baya komik bence ben dışardan kendime bakınca diyorum nasıl iyi saçmalıyorum maşallahGüler misin ağlar mısın ya valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık yazık bize
Allah korusun kuzum halsizlik falan var mı bi test yaptırsanaBugün benim de belim ve bacaklarım kopuyor ağrıdan resmen korona mı oldum acaba
o 5 taneyi de artık filtresine kadar emcüklerizBana bırak dedi bırakamazsan günde 5 taneyi geçme dedi
senin de izmirle biValla hele yılbaşı geliyor yasak olmasa biz ailelerimizin yanına gidecektik izmirde kimsemiz yok eşimle baş başayız yani ne yapalım kurup sofrayı içecez
Bize gelin biz de yalnızızValla hele yılbaşı geliyor yasak olmasa biz ailelerimizin yanına gidecektik izmirde kimsemiz yok eşimle baş başayız yani ne yapalım kurup sofrayı içecez
Yok bebişim heralde yorgunluktan şimdi uzanınca iyi geldiAllah korusun kuzum halsizlik falan var mı bi test yaptırsana
Ay Allah seni ne yapmasın su içiyordum yazdığını okurken püskürttüm ağzımdan resmeno 5 taneyi de artık filtresine kadar emcükleriz