- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
pik canımbugün ve üç günü değerlendiirrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pik canımbugün ve üç günü değerlendiirrrr
Şimdi yumurtlamamı var demek oluyor bu ? Yoksa silikleşincemi yumurtlama gerçekleşti demek? İlk defa ovü kullandım. Ben bu gece çatlama ipnesi yapacaktım, cuma günü aşımala yapılacaktıYumurtlama var canım bugünü degerlendir derim
Tmmdir cok tesekkur ederim ☺Yumurtlama var canım bugünü degerlendir derim
Canım pik olmuş bugünü ve yarını değerlendirKızlar bu gece çatlama iğnesi vuracam, dün yumurtalıklarım 20 mm idi bugün max 22 mm olmuştur. Ovülasyon testim pik yapmışmı kızlar? En sonuncusunu yarım saat önce yaptım.
Eki Görüntüle 2695511
canımm çok güzel pik maşalllah şans seninle olsun testin markası neKızlar bu gece çatlama iğnesi vuracam, dün yumurtalıklarım 20 mm idi bugün max 22 mm olmuştur. Ovülasyon testim pik yapmışmı kızlar? En sonuncusunu yarım saat önce yaptım.
Eki Görüntüle 2695511
Toplam 4 gun yani dogru mu anladimpik canımbugün ve üç günü değerlendiirrrr
Yumurtan büyümüş iğne vurunca çatlıcak canım sıkıntı yokŞimdi yumurtlamamı var demek oluyor bu ? Yoksa silikleşincemi yumurtlama gerçekleşti demek? İlk defa ovü kullandım. Ben bu gece çatlama ipnesi yapacaktım, cuma günü aşımala yapılacaktı
Rica ederim bugün dedm ama 3 günü değerlendirin siz ben bugün pik diye öyle dedm insallh hayırlı sonuçlar olur ve ovulasyon testi varsa hergun yapmaya devam edin ki catladiginida ogrenin o gün de 3 gün degerlendirinTmmdir cok tesekkur ederim ☺
Bugunle beraber 3 gun muRica ederim bugün dedm ama 3 günü değerlendirin siz ben bugün pik diye öyle dedm insallh hayırlı sonuçlar olur ve ovulasyon testi varsa hergun yapmaya devam edin ki catladiginida ogrenin o gün de 3 gün degerlendirin
Ninni söyle çabuk uyusunNizde çocuğun uyumasını bekliyorum
Valla kuzum onu da anlamak lazım ağır bişey yaşamış ölüm korkusu psikolojisi çok zor ama malesef cinsellikte eşlerin arasında çok önemli yoksa evliliğin bi anlamı kalmıyor çok sıkıntılı bi durumEvet canım zaten yormamak adına o kadar kısa tutuyoruz ki , e bari şu zamanları değerlendirelim zatem sperm sayısı da az ihtimalimiz zaten düşük bunları o benden daha iyi biliyor,tüp bebek istesem onu da istemiyormuş, Bilmiyorum ki hiç sormadı öyle bir şey doktora kaç kere dedim sor, ama asıl o ilaçlar daha iyimiş damarlarını açıyor,
canım benim de seninle hemen hmeen aynı durumlarım. bende doktorlar ilişki sıklığına da takılıyor eşimin yapısı böyle. ben de artık saldım ve sadece o istediğinde olucağı kafasından çıkması için o yanaştığında da artık ben kaçıyorum ben zaten inadımdan yanaşmıyorum olursa ovü döneminde bir ilişkiyle falan olur benim. tek atımlık kurşunum var anlıycağınSöyledim testlerimi de görüyor ortada tapmıyor istemiyorum da demiyor keşke istemiyorum dese o zaman bende bilirim gerçek niyetini 1 ay yaşamasak özel şeyler aklına gelmez , sırf çocuk için yapmadığını düşnüyorum ben artık
İğne vurunca hala ovülasyona devam etsem ne zaman çatladığını görebilirmiyim? Silikleşme olacakmıdır?Yumurtan büyümüş iğne vurunca çatlıcak canım sıkıntı yok
Ya öyle düşünme kuzum. Belki canı sıkkındır bişeye. Konuşmayı denedin mi?BEN iyi değil bat arkadaşım, bugün çift çizhi gördüm ovülasyonda akıntı da geldi karnım da ağrıyor sağ taraf , ama eşim bırak çocuk yapmayı yanıma bile uğramıyor, istiyorum diyor ama yok, hadi sevgiyle aşkla yapalım diyorum ına da yok ovülasyon gününde olsun bari yapalım yok, benim kocam beni sevmiyor bence benden çocuğu olsun istemiyor , insan karısını arzular, habire yorgunum diyor seksi olmaya çalışsam konik olmuşsun deyip gülüyor, ne yapıcam bilmiyorum olmuyor vazgeçeyim en iyisi aylar sonra ilk kez ovülasyon gördüm
Hoşgeldin kuzuMerhabalar bende sizlerle bebek beklemek istiyorum yolcu ve yoldaş olmak istyorm sizlerle ama benm bir adet tarihim yok nasıl bat vericem size
Sohbetlere katılırsın işte. Açılırsın. Keyiflenirsin hem biraz.Polikstk over var bende adet söktürücü kullanmadığım takdirde olmuyorm onuda gebelik olmadığından emin olduğun zaman alıp içip oluyorm bu yüzden de zaten farkli tarihlerde oluyorum ama yumurtlama görüyorum yumurtam catliyorda nasıl katılıcam peki size
OlmusKızlar bu gece çatlama iğnesi vuracam, dün yumurtalıklarım 20 mm idi bugün max 22 mm olmuştur. Ovülasyon testim pik yapmışmı kızlar? En sonuncusunu yarım saat önce yaptım.
Eki Görüntüle 2695511
Ne desen haklısın ama bu durumları konussan keske, ne ıstedıgını soylesın o da... Boyle tek basına kendını yıprattıgınla kalacaksınİnsan bence en güzel vasıf anne baba olmak, kazanabileceği en güzel başarı bu, iyi bir grafiker olmak ona sadece para kazandırı ama iyi bir baba olmak ona dünyaları kazandırır, benim verdiğim önemi vermiyor , çabaladığını görsem hiç böyle hissetmem gitmiş içeride dizi açmış elinde telefon okey oynuyor boş insanlar gibi, ben başka odadayım farkında bile değil gelip bir şey bile sormuyor ve ben hiç bir şey yapmadım, evde oturuyorum temizlik yapıyorum yemek yapıyorum bütün gün,alışveriş yapmıyorum para harcamıyorum ne istiyor benden daha napabilirim ki