Diğer topıkte işte, Bi önceki gün sordugu şeyi yıne sordu aynı yerde, oncekı gun de yarım saatimi ayırdım cevap yazdım, hatta baskaları da yazdı, aynı seyı bida sorunca sınırlendım, tatmın etmedı herhalde dedım, sonra agzını bozdu, ben de degmezsın dedım oyle ıstenerde kavga ettiniz ki konu neydi
Topluca psikoterapi seansına gitmemiz lazım bence50 tane gebelik testini boşuna mı aldım yapar dururum nasılsa alıştım negatiflere
Aynen degmez işteya ben okumuştum tartışmanızı salla gitsin
aa biliyorum tamam ay onun için mi banladılar seni sen bişey demedin ki ben de başka bi kavga falan oldu sandımDiğer topıkte işte, Bi önceki gün sordugu şeyi yıne sordu aynı yerde, oncekı gun de yarım saatimi ayırdım cevap yazdım, hatta baskaları da yazdı, aynı seyı bida sorunca sınırlendım, tatmın etmedı herhalde dedım, sonra agzını bozdu, ben de degmezsın dedım oyle ıste
O yuzden degmezsın dedım diye banladılar, ama bu kız banlandıktan 3 saat sonra oldu, yanı o kız sıkayet etmemıs olabılır.aa biliyorum tamam ay onun için mi banladılar seni sen bişey demedin ki ben de başka bi kavga falan oldu sandım
Bi kere de birine atasozu soyledım diye banladılar, it ürür kervan yürür yazmıstım.. Yanı küfür de yoktu hiç, ki ben asla küfür etmem.. Ama banlıyolar işte boynumuz kıldan ince..aa biliyorum tamam ay onun için mi banladılar seni sen bişey demedin ki ben de başka bi kavga falan oldu sandım
İnşallah canımYaaaa öylemisevincimizde aynı olur inşallah canım
Banlanmadan önce şikayet etmiş olabilir kuzuO yuzden degmezsın dedım diye banladılar, ama bu kız banlandıktan 3 saat sonra oldu, yanı o kız sıkayet etmemıs olabılır.
Ama 3 saat sonra mı gelır sonucu, ben onu ettım ilk 10 dk sonra banladılar hatta bana rapor gonderdıler ıslem yapıldı gıbısınden, 3 saat sonra da ben işte.. Sadece o mu baskası mı dıye kafam takıldıBanlanmadan önce şikayet etmiş olabilir kuzu
olabilir içimizde bir köstebek mi vardıAma 3 saat sonra mı gelır sonucu, ben onu ettım ilk 10 dk sonra banladılar hatta bana rapor gonderdıler ıslem yapıldı gıbısınden, 3 saat sonra da ben işte.. Sadece o mu baskası mı dıye kafam takıldı
Ayy U Uzaygemisi35 canım, gelmez miyimEvet bana da bir fincan filtre kahveye izin verdi ama fincanımın boyutunu görse aynı şeyi söyler mi emin değilimdevasa bir kupayla içiyorum, neyse teke indirmek bile büyük başarı benim için. Şimdilik fincan boyutunu söylemediniz ki ama doktor bey demeyi düşünüyorum ev yoğurdu geçmişte birkaç kez denedim ama tutmadı, marketlerden alınan günlük sütlerle denemiştim. Belki ondandır diye düşündüm. Şimdi sokaktan günlük süt bulursam onla deneyeceğim. Bir de nassau önermişti mis bakraç süt, bulamazsam da onla yapmayı deneyeceğim.
Aynassau sen yoksan buraya da gelsene adını anmışken
Yoğurt haftada iki kilo yiyoruz nerdeyse yani gerçekten yapmam lazım bence de çünkü çok seviyoruz. Deneyeceğim bu ay bakalım inşallah tutar, kefir de hiç sevmiyorum ama onu da mayalamak istiyorum o da çok faydalı diyorlar
Yaaaa canisin insallah canim insallah oyle olur dilerim allahtan hepimiz tez zamanda cikarizBAT şampiyonlarımız bu ay bu ekipten hamile çıkar bence
@-Haziran- 08.10.2020 1 AY @Bayan Kamez 08.10.2020 1,5 YIL U Uzaygemisi35 08.10.2020 3 AY @Canikox 08.10.2020 13 AY @eczhnm 09.10.2020 2,5 YIL @minise 09.10.2020 3 AY fiona13 09.10.2020 2 YIL A Aleyna0825 09.10.2020 7 AY
Onu adet bitti hementaotim cmtsi gunu