- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Kuzum ben yazmıştım sana 2 nisanda etiket mi yapmadım acaba Ben 2 nisanda oldum kuşum yeni adet tarihim 1 Mayıs ama İnşaAllah olmamKızlar durumunda değişiklik olan var mı ? Regl olanlardan yeni bat ı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ben yazmıştım sana 2 nisanda etiket mi yapmadım acaba Ben 2 nisanda oldum kuşum yeni adet tarihim 1 Mayıs ama İnşaAllah olmamKızlar durumunda değişiklik olan var mı ? Regl olanlardan yeni bat ı bekliyorum
doktorun ne diyecek bakalım canım beni de etiketle görüşünce canım ben de onu düşünüyorumEvet kuzum eşimde de bende de bir sorun yok çok şükür. Evet mikroçip aşılamanın tutma oranı daha yüksek kuzum. Bende bugün doktoruma gideceğim çağırdı
Tüp bebeğe geçiş isteyeceğim yok derse mikroçipi konuşacağım bakalım
ben tam günümde olmuştum canım gecikme yaşamadımDaha önce kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar, bir sonraki reglinizi ne zaman oldunuz?
gözümden kaçmış olabilir canım ekliyimKuzum ben yazmıştım sana 2 nisanda etiket mi yapmadım acaba Ben 2 nisanda oldum kuşum yeni adet tarihim 1 Mayıs ama İnşaAllah olmam
Benim dün olması gerekiyordu normalde bir gün önce test yaptım 3 nisanda silik çıktı dün tekrarladım bariz negatif ben artık çok sıkıldım gerçekten yine mi kimyasal oldu test mi bozuktu bilmiyorum. Testi de ekliyim hatta bata 1 gün kala olanıben tam günümde olmuştum canım gecikme yaşamadım
3 gün gecikmeli olmuştum ben kuzumDaha önce kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar, bir sonraki reglinizi ne zaman oldunuz?
Bu beklemeden mi çıktı canım ben kendimde bunu görsem bariz hamileyim derdim kuruma çizgisi değil demi kaç dk da çektin?Benim dün olması gerekiyordu normalde bir gün önce test yaptım 3 nisanda silik çıktı dün tekrarladım bariz negatif ben artık çok sıkıldım gerçekten yine mi kimyasal oldu test mi bozuktu bilmiyorum. Testi de ekliyim hatta bata 1 gün kala olanı
Senden öyle bir potansiyel de bekliyorum ben ne güzel olur valla. Benim dün 35ti bugün 36.3 olmuş benim yükseği senin en düşük halin gibiHadi güzel güzel geçsin inşallah
tamam canım hamiş olunca eklerim
düşünsene vücut ısım 35 lere düşüyomuş ve bu ay hamileymişim
Kuzum sen ovulasyon takipli sayfadan macun alıp kullansanaKizlar simdi benim bir yumurtam oluştu ya sadece bir de bir buçuk yıldır olmuyor pko kaynaklı kalitesiz yumurtalarim yani . Umut etmeyim demi ya saçma sapan ümitlere kapılıyorum benim tüp bebek hariç olmaz galiba dimi malum esimin de yüksek baş anomalisi var
Tamam bana da der misin bileyimAynen kuzum bugün kendi doktoruma muaynem var çağırdı
Sorucam ona bakalım devlet hastanesinde yapılıyor mu diye
Ya ne bileyim inanmadım hiç onlara ben cidden ise yarıyor mu kiKuzum sen ovulasyon takipli sayfadan macun alıp kullansana
Canım bariz çizgi var burda hayalet falan da değil bence yine kimyasal olabilir bana kalırsa bu ay pıhtılaşma testlerinizi yaptırın canım eşin de sen deBenim dün olması gerekiyordu normalde bir gün önce test yaptım 3 nisanda silik çıktı dün tekrarladım bariz negatif ben artık çok sıkıldım gerçekten yine mi kimyasal oldu test mi bozuktu bilmiyorum. Testi de ekliyim hatta bata 1 gün kala olanı
Eşimle ben kullanıyoruz aradaki farka inanamazsın benim kistim vardı ya doktor doğum kontrol hapı vermiştiYa ne bileyim inanmadım hiç onlara ben cidden ise yarıyor mu ki
bence umut hep var çok kaptırmadan kendini bekleKizlar simdi benim bir yumurtam oluştu ya sadece bir de bir buçuk yıldır olmuyor pko kaynaklı kalitesiz yumurtalarim yani . Umut etmeyim demi ya saçma sapan ümitlere kapılıyorum benim tüp bebek hariç olmaz galiba dimi malum esimin de yüksek baş anomalisi var
Kuzum sen ovulasyon takipli sayfadan macun alıp kullansana
evet yarıyor, hamile kalırsın kesin diyemem ama yumurta geliştiriyor orası kesin, ben kendim de kullanıyorum çünkü yumurtlama akıntısı bile farklı oluyor yediğim aylar. pko lu bi arkadaşım bu ay o macunu yiyerek hamile kaldı 2 yılı geçkin istiyorduYa ne bileyim inanmadım hiç onlara ben cidden ise yarıyor mu ki
Hihii yerimmHadi güzel güzel geçsin inşallah
tamam canım hamiş olunca eklerim
eşime ben de aldım bu ay cidden çok faydalı macunu kötüleyen kesim de inanılmaz fazla ama ben aşırı fayda görüyorum klomen ve femara gibi sentetik hormonlar almaktansa bana çok daha makul geliyor, kistleri de kesinlikle küçültüyorEşimle ben kullanıyoruz aradaki farka inanamazsın benim kistim vardı ya doktor doğum kontrol hapı vermişti
Ben o sıra macunda kullanıyordum macunun ikinci ayındaydım
Hem kistim gitti hemde 3 tane yumurta oluştu
Eşimede öylesine vitamin olsun diye almıştım
Spermleri tavan yapmış resmen
Hastanede laboratuvardaki abla içeri çağırdı bizi siz ne yaptınız ne kullandıysanız bizede söyleyin dedi
Fotoğrafı geç çektim ama çizgi 10-15 dakikada filan görünür olduBu beklemeden mi çıktı canım ben kendimde bunu görsem bariz hamileyim derdim kuruma çizgisi değil demi kaç dk da çektin?
Aynen kuzum kistten ziyade 3 tane yumurta oluştu bende o ay kisti yoketmesine rağmen şok olmuştumeşime ben de aldım bu ay cidden çok faydalı macunu kötüleyen kesim de inanılmaz fazla ama ben aşırı fayda görüyorum klomen ve femara gibi sentetik hormonlar almaktansa bana çok daha makul geliyor, kistleri de kesinlikle küçültüyor