Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet doğru tüm bunlr yapılıyor ama ne kadar en iyi yumurta seçilse de en mükemmel sperm bulunsa da bunun genetiğini görme şansları yok maalesef. O yüzden bazı insanlar hiç bir şekilde riske atmak istemiyor ve genetik tarama testleri öncelikleri oluyor. Ama dediğin gibi ilk denemede tavsiye edilmiyor. Düşük öyküsü de yoksa birde. 35 yaş üstü ve sperm morfolojik yapısı sıkıntılı olanlarda ilk denemede de tavsiye ettikleri oluyor. Tabiki her şey çiftlerin ne düşündürüyor ve maddiyatla da alakalı canım.

Reactions: niw
böyle düşünmemen lazım ama süreci olumsuz etkılersın. sen bır adım attın ve gönlündekine bir adım daha yaklaştın pes etmek yok valla ısırırım he hep senmı tokat atcan ulen

günaydın kızlar nasılsınız iloveme canım belkide olmazsn regl belli mi olur haftasonu giremedim hiç eşimin doğum günüydü .kızlar değişik şekilde gögüslerim ağrıyo ve geçen gün ansızın az bir kananmam oldu acaba sökülemedğimden mi bu göğüs ağrısı anlayamadm

reglıye kac gun var ki

Selamlar geçmiş olsun çocukken bende ciddi enfeksiyon vardı çok çektim o konuda bol bol yeşil sebze doğal çözüm. gebelik için zararı yoksa ebegümeci enfeksiyon için birebir. Ispanak yemeği gibi pisirerek yenebilir

reglıye kac gun var ki
canım aslında 30nda regl oldm die düşndm normlde 2 nisanda olmam gerekyordu 2 gn çok az bir kanamam oldu iknci gün hatta damla damla sonrasnda sökülemedm die dşndm ama göğüs ağrım çok fena birde midem dün geceden beri bulnyor

inş olmazsın ama olursan doktora gidicenmi bu ay
İnşallah ama bugün ateşim düşmüş yüksek ihtimal olcam kuzu. Doktora gitmeyeceğim 2 ay daha 3 ay korunmasız ilişki dedi
Günaydın canım, bat geçti mi bi gebelik testi yapsaydın keşke
Selam canım teşekkür ederim tavsiyeler için, biz çok sebze yeşillik tüketiyoruz aslında izmirliyim ben. Ya doktora kalsa hiç antibiyotik bile vermicekti öyle ciddiye alınacak bi akıntı yok dedi. Koku kaşıntı idrarda yanma yok ama akıntı bu ay yine 1 defa geldi belki de vücut olanı atıyor bakalım önümüzdeki ay ne olacak. Eşime de dedim sen de baktır diye belki onda varsa ondan bana bulaşıyor diye aklıma geldi

Valla canım zor ben 7 yaşında hastanelik durumdaydım tüm idrar yolunu sarmıştı. İğneler ilaçlar vs. Akması iyi derlerdi bizede. Olmadı başka bir doktora daha gitmekte fayda var esininde görünmesi iyi olur dediğin gibi

bende de sıfır belırtı belkı gec reglı olcam yıne bılmıyorum, bu ay reglı olursam gıtmıcem yıne doktora macunla denicem bu ay gene olmazsa öyle gidicem

bi kan felanmı versen acaba yinede

Offf çok kötü çok geçmiş olsun evet canım o da baktıracak sperm versin kontrol edilsin. Ben de devam ederse tekrar bi görüneceğim doktora
bende de sıfır belırtı belkı gec reglı olcam yıne bılmıyorum, bu ay reglı olursam gıtmıcem yıne doktora macunla denicem bu ay gene olmazsa öyle gidicem
Benim de aynı kuzu valla, bu ay senin güzel yumurtalar olacak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…