Gerçek hayatta bir başarı sağlayamamış insanlar kendini burada inandıkları hayatı yaşıyormuş gibi gösterip tatmin oluyorlarİnsanlar manyamış anacım. Ne zevk aldın yani bu durumdan kitap mı yazcan ondan mı yaptın bunu derdin ne yani
Evet doğru tüm bunlr yapılıyor ama ne kadar en iyi yumurta seçilse de en mükemmel sperm bulunsa da bunun genetiğini görme şansları yok maalesef. O yüzden bazı insanlar hiç bir şekilde riske atmak istemiyor ve genetik tarama testleri öncelikleri oluyor. Ama dediğin gibi ilk denemede tavsiye edilmiyor. Düşük öyküsü de yoksa birde. 35 yaş üstü ve sperm morfolojik yapısı sıkıntılı olanlarda ilk denemede de tavsiye ettikleri oluyor. Tabiki her şey çiftlerin ne düşündürüyor ve maddiyatla da alakalı canım.Ürologla bunu da konuşmuştuk biz. Zaman kaybetmeden artık tüpe geçebilirsiniz dediğinde çok panikledim. O zamana kadar çok da araştırmıştım. Pgt mi deniyordu işte DNA hasarı baktıralım mı dedik. O da dedi ki ilk denemede bakılması pek tercih edilmiyor. Biz zaten yaptırdık genetik testleri. Bir tanesi çıktı da tek başına yorumlanamaz deyip çıktısını vermediler. İnternette de sonuç görüntlenmiyor. Sadece sonuç çıktı bilgisi veriyorlar. İki hafta içinde öteki de çıkar diye bekliyoruz ama bilemedim. Gerekli görürlerse sanırım söylerler tüpçüdekiler. Bir de bu şununla da alakalı olabilir gibi geldi bana. IVF'de spermler seçilip yumurtanın etrafına bırakılıyor ve kendisinin döllenmesi bekleniyormuş. ICSI'de spermler bilmem kaç kat büyütülüp incelenip ona göre seçilip yumurta içine direkt enjekte ediliyormuş. Bir de embryoskop diye bir şeyden bahsetti ürologumuz. Gittiğimiz merkezde de bunu anlatan kartı verdiler de ayrıntısını hatırlamıyorum. İnceleniyor onunla da embriyolar.
Bunu bilmiyordum bak valla sagol dünden beri başım şiştiKuzu ayarlardan kapatabiliyosun bildirimleri ben kapadım kafam rahat etti
hayır olsun inşallahh canımm bilinç altı durmuyor hiç hiçGünaydın kızlar, rüyamda betam 11 çıkıyordu reglden 3 4 gün önceymiş nasıl bulutların üzerindeydim. Uyanmamla yerlere çakılmam bir oldu.
böyle düşünmemen lazım ama süreci olumsuz etkılersın. sen bır adım attın ve gönlündekine bir adım daha yaklaştın pes etmek yok valla ısırırım he hep senmı tokat atcan ulenNe bileyim. Günler geçtikçe kaygılarım ağır basmaya başladı. Kontrolüm dışında oluyor
minseo de orayı dedi de ya biz çocukken LcWaikiki çok gözde bir markaydı. Son yıllarda sanki ucuz ve kalitesiz gibi bir imajı var. Bence öyle değil kendime hala bir şeyler alıyorum oradan ama hediye olarak insanlarda yanlış izlenim bırakır mı diye çekiniyorum biraz
inş olmazsın ama olursan doktora gidicenmi bu ayU Uzaygemisi35 bu sabah ateşim 36,8 çıktı düşüşe geçmiş regl is coming
reglıye kac gun var kigünaydın kızlar nasılsınız iloveme canım belkide olmazsn regl belli mi olur haftasonu giremedim hiç eşimin doğum günüydü .kızlar değişik şekilde gögüslerim ağrıyo ve geçen gün ansızın az bir kananmam oldu acaba sökülemedğimden mi bu göğüs ağrısı anlayamadm
Selamlar geçmiş olsun çocukken bende ciddi enfeksiyon vardı çok çektim o konuda bol bol yeşil sebze doğal çözüm. gebelik için zararı yoksa ebegümeci enfeksiyon için birebir. Ispanak yemeği gibi pisirerek yenebilirKızlar hsg den sonra sarı akıntı yaşayan oldu mu? 1 kutu antibiyotik içtim bata 5 gün var regl öncesi yine peçeteye sarı akıntı gelmeye başladı. Hsg ile mi ilgili yoksa enfeksiyon devam mı ediyor anlamadım. Kaşıntı, yanma yok
canım aslında 30nda regl oldm die düşndm normlde 2 nisanda olmam gerekyordu 2 gn çok az bir kanamam oldu iknci gün hatta damla damla sonrasnda sökülemedm die dşndm ama göğüs ağrım çok fena birde midem dün geceden beri bulnyorreglıye kac gun var ki
İnşallah ama bugün ateşim düşmüş yüksek ihtimal olcam kuzu. Doktora gitmeyeceğim 2 ay daha 3 ay korunmasız ilişki dediinş olmazsın ama olursan doktora gidicenmi bu ay
Günaydın canım, bat geçti mi bi gebelik testi yapsaydın keşkegünaydın kızlar nasılsınız iloveme canım belkide olmazsn regl belli mi olur haftasonu giremedim hiç eşimin doğum günüydü .kızlar değişik şekilde gögüslerim ağrıyo ve geçen gün ansızın az bir kananmam oldu acaba sökülemedğimden mi bu göğüs ağrısı anlayamadm
Selam canım teşekkür ederim tavsiyeler için, biz çok sebze yeşillik tüketiyoruz aslında izmirliyim ben. Ya doktora kalsa hiç antibiyotik bile vermicekti öyle ciddiye alınacak bi akıntı yok dedi. Koku kaşıntı idrarda yanma yok ama akıntı bu ay yine 1 defa geldi belki de vücut olanı atıyor bakalım önümüzdeki ay ne olacak. Eşime de dedim sen de baktır diye belki onda varsa ondan bana bulaşıyor diye aklıma geldiSelamlar geçmiş olsun çocukken bende ciddi enfeksiyon vardı çok çektim o konuda bol bol yeşil sebze doğal çözüm. gebelik için zararı yoksa ebegümeci enfeksiyon için birebir. Ispanak yemeği gibi pisirerek yenebilir
Valla canım zor ben 7 yaşında hastanelik durumdaydım tüm idrar yolunu sarmıştı. İğneler ilaçlar vs. Akması iyi derlerdi bizede. Olmadı başka bir doktora daha gitmekte fayda var esininde görünmesi iyi olur dediğin gibiSelam canım teşekkür ederim tavsiyeler için, biz çok sebze yeşillik tüketiyoruz aslında izmirliyim ben. Ya doktora kalsa hiç antibiyotik bile vermicekti öyle ciddiye alınacak bi akıntı yok dedi. Koku kaşıntı idrarda yanma yok ama akıntı bu ay yine 1 defa geldi belki de vücut olanı atıyor bakalım önümüzdeki ay ne olacak. Eşime de dedim sen de baktır diye belki onda varsa ondan bana bulaşıyor diye aklıma geldi
bende de sıfır belırtı belkı gec reglı olcam yıne bılmıyorum, bu ay reglı olursam gıtmıcem yıne doktora macunla denicem bu ay gene olmazsa öyle gidicemİnşallah ama bugün ateşim düşmüş yüksek ihtimal olcam kuzu. Doktora gitmeyeceğim 2 ay daha 3 ay korunmasız ilişki dedi
Günaydın canım, bat geçti mi bi gebelik testi yapsaydın keşke
Selam canım teşekkür ederim tavsiyeler için, biz çok sebze yeşillik tüketiyoruz aslında izmirliyim ben. Ya doktora kalsa hiç antibiyotik bile vermicekti öyle ciddiye alınacak bi akıntı yok dedi. Koku kaşıntı idrarda yanma yok ama akıntı bu ay yine 1 defa geldi belki de vücut olanı atıyor bakalım önümüzdeki ay ne olacak. Eşime de dedim sen de baktır diye belki onda varsa ondan bana bulaşıyor diye aklıma geldi
bi kan felanmı versen acaba yinedecanım aslında 30nda regl oldm die düşndm normlde 2 nisanda olmam gerekyordu 2 gn çok az bir kanamam oldu iknci gün hatta damla damla sonrasnda sökülemedm die dşndm ama göğüs ağrım çok fena birde midem dün geceden beri bulnyor
canım ondan da korkuyorum öncesnde hep yaptrdım sonuç negatif olunca cesaret edemyorm olmadı birkaç gün daha bekliyim geçmezse ağrım ve mide bulntım kan testi veriyim idrarda baksam sanrm negatif olurbi kan felanmı versen acaba yinede
Offf çok kötü çok geçmiş olsunValla canım zor ben 7 yaşında hastanelik durumdaydım tüm idrar yolunu sarmıştı. İğneler ilaçlar vs. Akması iyi derlerdi bizede. Olmadı başka bir doktora daha gitmekte fayda var esininde görünmesi iyi olur dediğin gibi
Benim de aynı kuzu valla, bu ay senin güzel yumurtalar olacak inanıyorumbende de sıfır belırtı belkı gec reglı olcam yıne bılmıyorum, bu ay reglı olursam gıtmıcem yıne doktora macunla denicem bu ay gene olmazsa öyle gidicem