- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Canım hastane çıkışı olabilir ufak 5 li setlerden ,battaniye ,nevresim , minik bir ilk adim degil ama ayakkabı panduf gibi , bornoz , birde ben bu ara baby nestler var onları cok begeniyorum minik yataklar2020'nin sonunda aldığım bebek hediyelerinin aynılarını şu anda alamıyorum Hepsi uçmuş. Önümüzdeki bir ayda doğacak üç kız bebeğe hediye bakıyorum. Fiyatları hayvani olmayan ama aynı zamanda kaliteli hediye önerilerine muhtacım. Online satın alacağım. Tşk.
Belki güzel bişeylerin habercisidirKızlar hsg den sonra sarı akıntı yaşayan oldu mu? 1 kutu antibiyotik içtim bata 5 gün var regl öncesi yine peçeteye sarı akıntı gelmeye başladı. Hsg ile mi ilgili yoksa enfeksiyon devam mı ediyor anlamadım. Kaşıntı, yanma yok
Kuzum aslinda fiyat aralığını bilsek daha iyi yardımcı olabiliruk2020'nin sonunda aldığım bebek hediyelerinin aynılarını şu anda alamıyorum Hepsi uçmuş. Önümüzdeki bir ayda doğacak üç kız bebeğe hediye bakıyorum. Fiyatları hayvani olmayan ama aynı zamanda kaliteli hediye önerilerine muhtacım. Online satın alacağım. Tşk.
sanmam kuşum başka bi belirtim yok hiç. memelerim bile yumuşacık bari onlar ağrısaydı azcık heveslenseydimminseo kiiz gebe misin yogusam benim hamilelik öğrendiğim ayda once sarı akintilar geldi günüm geçmeye yakin rakı beyazına döndü dur bakalım senin hep sarı mı kalacak hadi hayırlısı kuzum umut vaadettin suanda
Bizde ilk defa sgk nın işe yarayacağı tüp bebek tedavisi olacağız o yüzden en azından iğnelere o kadar para vermeyeceğim diyoruz. Ama heyet işi gerçekten zor. Ben yeni girdim sürece bakalım ne kadar sürede raporu vereceklerBiz sgk kriterlerini karşılamadığımız için hiç bulaşmamıştık cepten ödüyoruz her şeyi ama sonradan okuduklarımla kafam karıştı. Galiba kriterler internette yazanlardan farklı oluyor. Forumda bir sürü yazan olmuş. Yine de heyete giriliyor yanlış anlamadıysam. Her türlü zor iş valla. Diyecek bir şey bulamıyorum artık
Canım belirtiye takılma hiç. Göğüsler adete yakında çok ağrır şişer. O zamanda adet mi olucam diye düşünüyoruzsanmam kuşum başka bi belirtim yok hiç. memelerim bile yumuşacık bari onlar ağrısaydı azcık heveslenseydim
İnşallah canım inşallah hiç bi belirti yokken şak diye öğrensem cidden mucize olur benim içinCanım belirtiye takılma hiç. Göğüsler adete yakında çok ağrır şişer. O zamanda adet mi olucam diye düşünüyoruzBi sürpriz yaparsın belki
Her hamilelik ayni belirtiyi vermez ama cnm bekleyelim bakalım biz umutla görmedik mi burda sanki hiç hi belirtim yoktu testte ogrendim diyenlerisanmam kuşum başka bi belirtim yok hiç. memelerim bile yumuşacık bari onlar ağrısaydı azcık heveslenseydim
Canım hastane çıkışı olabilir ufak 5 li setlerden ,battaniye ,nevresim , minik bir ilk adim degil ama ayakkabı panduf gibi , bornoz , birde ben bu ara baby nestler var onları cok begeniyorum minik yataklar
Belki güzel bişeylerin habercisidirinşallah
Babynest hiç gelmemişti aklıma. Ne güzel modelleri ve setleri varmış. Bir tanesine bunun parasını ayırabilirim. Diğerlerine de bornoz falan bakayım olmadı. Bir yıldan kısa bir sürede yedi bebek oldu :/Kuzum aslinda fiyat aralığını bilsek daha iyi yardımcı olabilirukmesela arkadaşın dediği gibi babynest ler çok talep görüyor bornoz alabilirsin ya da ne bilim güzel bir hastane çıkışı olabilir isme özel emziklik falan yapiyorlar o tarz bisey olabilir ya da oturma koltukları var o da olur kanguru kullanabilrceklerini dusunuyorsan o da çok makul bir hediye bunları bi düşün bakalim
Biz zaten çok hızlı ve gergin giriştik bu sürece. Üstüne heyet ve bekleme sürelerini görünce "Ben zaten yapamazmışım" dedim. Olmazsa ve mecbur kalırsak başvururuz tabii. Çok çok masraflı, bu süreçte attığın her adıma para ödüyorsun resmen :/ Bir an evvel çıkar inşallah raporun, içine sinen bir doktor bulursun o arada daBizde ilk defa sgk nın işe yarayacağı tüp bebek tedavisi olacağız o yüzden en azından iğnelere o kadar para vermeyeceğim diyoruz. Ama heyet işi gerçekten zor. Ben yeni girdim sürece bakalım ne kadar sürede raporu verecekler
Tatlım gerçekten hiç belirti arama. Benim de akıntıdan başka hiçbişey olmadı. Memeleri her gün kontrol ediyordum tık yoktu. Adet gününde anca belli belirsiz ucunda acı vardı o kadar. Hala bile yumuşacıksanmam kuşum başka bi belirtim yok hiç. memelerim bile yumuşacık bari onlar ağrısaydı azcık heveslenseydim
Fazladan embryo elde edilmiyomu canim? Her seferinde yeniden mi basliosun?Ben orada 1 deneme yaptım Remzi hocayla. Bize çok kolay gözüyle baktılar. Genelde öyle baktıkları hastalarda bazı şeleri göz ardı ediyorlar bence. Negatif oldu maalesef. Yakın zamanda başka bir yerde negatifim var. Şimdi yine arayış içindeyim. İnaşallah içime sinen bir yer bulurum
Her hamilelik ayni belirtiyi vermez ama cnm bekleyelim bakalım biz umutla görmedik mi burda sanki hiç hi belirtim yoktu testte ogrendim diyenleri
İnşallah kızlar inşallahTatlım gerçekten hiç belirti arama. Benim de akıntıdan başka hiçbişey olmadı. Memeleri her gün kontrol ediyordum tık yoktu. Adet gününde anca belli belirsiz ucunda acı vardı o kadar. Hala bile yumuşacıkilaçlara iğneye rağmen bile kasık ağrım vs de olmadı. İnşallah inşallah öyledir
Sağol canımKızlar nasılsınız nasıl gidiyorOkuyorum arada mesajlarınızı dualarim hep sizinle. Özellikle aklimda kalanlar sizlere çok dua ediyorum minseo U Uzaygemisi35 MEMUR54 Cartedor zeynep-ahmet Jane Jetgil
Gerçekten de öyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Güzel şeylerin olacağına dair inancım her zaman tamBiz zaten çok hızlı ve gergin giriştik bu sürece. Üstüne heyet ve bekleme sürelerini görünce "Ben zaten yapamazmışım" dedim. Olmazsa ve mecbur kalırsak başvururuz tabii. Çok çok masraflı, bu süreçte attığın her adıma para ödüyorsun resmen :/ Bir an evvel çıkar inşallah raporun, içine sinen bir doktor bulursun o arada da
Amin amin inşallahGerçekten de öyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Güzel şeylerin olacağına dair inancım her zaman tam
İyiyiz canm sen nasılsınnnnKızlar nasılsınız nasıl gidiyorOkuyorum arada mesajlarınızı dualarim hep sizinle. Özellikle aklimda kalanlar sizlere çok dua ediyorum minseo U Uzaygemisi35 MEMUR54 Cartedor zeynep-ahmet Jane Jetgil