- 20 Eylül 2014
- 1.933
- 2.633
Insallah olur kuzumm ordaki doktora mail atarimÇok bilenmiştim Fransa'daki doktora, nakil de nakil diye tutturunca. O kadar sevindim ki bu doktorun böyle konuşmasına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah olur kuzumm ordaki doktora mail atarimÇok bilenmiştim Fransa'daki doktora, nakil de nakil diye tutturunca. O kadar sevindim ki bu doktorun böyle konuşmasına
Evet kuzumm gercekten nagatif konusmadi. Bende gormustum o postu, hatta hastasi aglamis ilk randevudan sonra. Hersey dusundugumden kolay oldu simdiye kadar, hayirli olsun. Insallah sonucada dusundugumden kolay geliriz.Evet canım öyle hatırlıyorum ben de. Nasıl bu noktaya geldi kaçırdım sandım. Çok sevindim bence hayırlısı buymuş demek ki zaten içine sinen doktordu. Fiyatlar aynı gibi anladığım kadarıyla. İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla su gibi geçsin sürecin
Hahaha evet aynen ama içine sinen oydu daha çok diğer doktor da içine sinmişti ama bence bu iyi oldu böyle. Ben de baya olumlu dönüşler olduğunu biliyorum
Evet canım aynen öyle ama bu mra düşük amhlerde çok çok iyi bence. Hep paylaşımları amh 0a yakın değerlerde. Yumurta nakillik durumu yok demesi bile harika bence. Ultrasonda yumurtanı da görmüş. Geçen dedi ki zaten ben başta olumsuz şeyleri de söylüyorum bazen bana kızıyorlar üzülüyorlar ama sonra mutlu oluyorlar ve iyi ki bizimle tüm olasılıkları paylaştınız diyorlar dedi. Bence bu çok önemli. Çok sevindim valla inşallah güzel sonuç alacaksın
Aynen yaa şok duygulandım ben de Cartedor ile hastalıkdaş olduğumuz için kendim gibi hissediyorum süreci
Aynen canım bence benim sorunum da o zaten. Çok sevinirim. Salgıladığı maddeler hem sperme hem de oluşursa embriyoya zarar veriyor. O kısımları ben de şok merak ediyorum nasıl bir yönlendirme yapacaklar diye. İnşallah çok güzel sonuçlanacak beybi umudum senle
Olsun da at tabii. Güzel kapak olurInsallah olur kuzumm ordaki doktora mail atarim
Aynen gerçekten bir şekilde kader kısmet de devreye giriyor düşünmemişken koordinatör şak diye ona randevu vermiş. Hayırlısı buymuş belki de inşallah güzel haberlerinizi arka arkaya alırız.Evet onun için dedim ya içine sinen en iyisi. Öbürüne razı olmuştu ama yola çıkışta niyeti MRA'ydı. Hayırlısıyla güzel sonuç alırlar inşallah
Biz burda özdeşleşip birimiz hamile kalınca diğerimizin de kendini hamile kaldı sandığı bir yere doğru gidiyoruz hızla
Ya çok sevindim gerçekten. Ben çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Burada birisi tüp bebek için 40000 gibi bir fiyat demişti. Ben de korkmuştum herhalde bu merkez ortalamadan yüksek çok tutulduğu için o kadara mal olacak herhalde diye düşünmüştüm. Bir fark da yokmuş hemen hemen bence çok iyi olmuş. Ya gerçekten bütün sürecin su gibi geçsin İnşallah. Her şey çok hızlı oldu ama bence iyi ki oldu diyeceksin. Fransa'ya üç kişi döneceksiniz inşallah. O yumurta donasyonu yapsın bence diyen doktora da kapak olur inşallah.Evet kuzumm gercekten nagatif konusmadi. Bende gormustum o postu, hatta hastasi aglamis ilk randevudan sonra. Hersey dusundugumden kolay oldu simdiye kadar, hayirli olsun. Insallah sonucada dusundugumden kolay geliriz.
Kendimi nasil burda buldum hic bilmiyorum
Hedefimiz şu hemşireler gibi peşi sıra haberlerimizi vermekAynen gerçekten bir şekilde kader kısmet de devreye giriyor düşünmemişken koordinatör şak diye ona randevu vermiş. Hayırlısı buymuş belki de inşallah güzel haberlerinizi arka arkaya alırız.
Hahahah evet canım aynen öyle ben siz hamile kalınca tebrikleri kabul edeceğim
Ya çok sevindim gerçekten. Ben çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Burada birisi tüp bebek için 40000 gibi bir fiyat demişti. Ben de korkmuştum herhalde bu merkez ortalamadan yüksek çok tutulduğu için o kadara mal olacak herhalde diye düşünmüştüm. Bir fark da yokmuş hemen hemen bence çok iyi olmuş. Ya gerçekten bütün sürecin su gibi geçsin İnşallah. Her şey çok hızlı oldu ama bence iyi ki oldu diyeceksin. Fransa'ya üç kişi döneceksiniz inşallah. O yumurta donasyonu yapsın bence diyen doktora da kapak olur inşallah.
Evde test var ama yapmadım canım daha erken diyehus3545 canım evde testin var mı yap istersen iğne etkisi geçmiş mi anlarsın
Erkense diye cesaret edemedim yaBence baktir cnm nasilsa gidiyorsun kan vericeksin... sonucunu bizede bildir cnm..
canım tsh aşırı düşük, yaniSelam kızlar troid testi yaptırdım bakabilirmisiniz sonucuma kötü değildir inşallah
Herşey çok güzel ilerliyor emin ollBen dayanıyorum da midem pek dayanamıyor. Son üç gündür bulantılarla yatıp kalkıyorum kaygıdan hep. Dua edin her şey sağlıkla ilerlesin. Hayırlısıyla güzel haberle de gelebilirim inşallah
Az önce iğnelerden birini hazırlarken sıvının bir kısmını şişeye verirken sehpaya verdim. Kendimi kesesim geliyor artık. Şu iğneler beni psikolojik olarak mahvetti. İnşallah sonunda bütün bunlara değdi diyebilirim hayırlısıyla :/Herşey çok güzel ilerliyor emin oll
Evet kuzum euthyrox 100 lük vermişti en son ilk 50 başladım sonra 75 yaptı en son gittiğimde de 100 yapmıştı 1 ay öncesicanım tsh aşırı düşük, yani
ilaçlarla mı bu kadar düştü ?
Yapma böyle kendine canım benim yaaaa Allaha bırak üzme kendini yaaaBen dayanıyorum da midem pek dayanamıyor. Son üç gündür bulantılarla yatıp kalkıyorum kaygıdan hep. Dua edin her şey sağlıkla ilerlesin. Hayırlısıyla güzel haberle de gelebilirim inşallah
Kuzu bişi olmaz, olur öyle. Azcık daha sabır inşallah sonucu çok güzel olacak hep beta hcg sonucu aldığın günü düşün bunların hiç birini hatırlamıcaksın. Bu süreç seni ruhen büyütüyor daha iyi bir anne olabilmek için seni yetiştiriyor öyle düşün.Az önce iğnelerden birini hazırlarken sıvının bir kısmını şişeye verirken sehpaya verdim. Kendimi kesesim geliyor artık. Şu iğneler beni psikolojik olarak mahvetti. İnşallah sonunda bütün bunlara değdi diyebilirim hayırlısıyla :/
san diyorum hep dicem dobarlan bıragma kendini. çooook haklsın ama çok az kaldı ve sonucu inşallah çok güzel olcak az dayanAz önce iğnelerden birini hazırlarken sıvının bir kısmını şişeye verirken sehpaya verdim. Kendimi kesesim geliyor artık. Şu iğneler beni psikolojik olarak mahvetti. İnşallah sonunda bütün bunlara değdi diyebilirim hayırlısıyla :/
Kuzu bişi olmaz, olur öyle. Azcık daha sabır inşallah sonucu çok güzel olacak hep beta hcg sonucu aldığın günü düşün bunların hiç birini hatırlamıcaksın. Bu süreç seni ruhen büyütüyor daha iyi bir anne olabilmek için seni yetiştiriyor öyle düşün.
Hcg'yi hiç hayal edemiyorum ilginç bir şekilde. 2-3 gün öncesine kadar haberi insanlara verişimi hayal ediyordum. O da gitti. Niye böyle oldum bilmiyorum Galiba anestezi korkum dürtüklüyor. Bir de yumurtalar büyüdükçe kendi kendilerine çatlarlarsa, çatladıklarında içimde fazla sıvı birikimi olursa falan korkusu başladı. Hep kötü bir şey olacak korkusuyla yatıp kalkıyorum. O da mideme vuruyor. Rüyamda kontrole gidiyordum, doktor "Çok büyümüşler napıcaz" diye çaresizce bana soruyordu :/ Kafayı yedim hepten.san diyorum hep dicem dobarlan bıragma kendini. çooook haklsın ama çok az kaldı ve sonucu inşallah çok güzel olcak az dayan
sakin ol yani bu süreçte bunu nasıl başarıcaksın neler ypabiliriz bilmiyorum ama inan benim terapstim suraya girmemiHcg'yi hiç hayal edemiyorum ilginç bir şekilde. 2-3 gün öncesine kadar haberi insanlara verişimi hayal ediyordum. O da gitti. Niye böyle oldum bilmiyorum Galiba anestezi korkum dürtüklüyor. Bir de yumurtalar büyüdükçe kendi kendilerine çatlarlarsa, çatladıklarında içimde fazla sıvı birikimi olursa falan korkusu başladı. Hep kötü bir şey olacak korkusuyla yatıp kalkıyorum. O da mideme vuruyor. Rüyamda kontrole gidiyordum, doktor "Çok büyümüşler napıcaz" diye çaresizce bana soruyordu :/ Kafayı yedim hepten.
Çatlamayı önlesin diye de iğne yapıyorum zaten her gün ama beyin bedava işte. Başka şeylerle kendini ikna ediyor benden bağımsız :/ Deniyorum bir şeyler, bir süre oyalıyor da arka planda kafam bildiğini okuyorsakin ol yani bu süreçte bunu nasıl başarıcaksın neler ypabiliriz bilmiyorum ama inan benim terapstim suraya girmemi
yasakladı. kim dinleeeer
büyüdükçe kendilerince çatlamazlar onu önlemek için de önlemine bakıcaklar. anestezi korkun için o ana kadar olabildiğince düşünme . dizi izle ne biliyim poğaca börek yap.
o an kafanı ne dağıtıcaksa. bilinçaltımız resmen çöplük gibi ama su anksyete durumunu tamamen ortadan kaldıramıycaz bu kesin. en aza indirgemek de böyle dönemlerde imkansız hale geliyo ama bu geçici bir süreç ve süreç
çok kısa hep öyle telkin et kendini. güzel olucak
evet o arkada hep işliyo ben farkındayım.Çatlamayı önlesin diye de iğne yapıyorum zaten her gün ama beyin bedava işte. Başka şeylerle kendini ikna ediyor benden bağımsız :/ Deniyorum bir şeyler, bir süre oyalıyor da arka planda kafam bildiğini okuyor