- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
ee gecikmiş ki daha neden yapmıyosunn yoksa yaptın poz de bizi mi kandırıyonSize bir ekşın yasatayim hadi bugün bendensiniz adetim gecikti 3. Gun bugün yarın sabah test yapayim diyorum evdeki stokta var testim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee gecikmiş ki daha neden yapmıyosunn yoksa yaptın poz de bizi mi kandırıyonSize bir ekşın yasatayim hadi bugün bendensiniz adetim gecikti 3. Gun bugün yarın sabah test yapayim diyorum evdeki stokta var testim
Bu zamana kadar kistim oldu, hamileliğim oldu, belki elli kere belki yüz kere gittim. Bir kere çatala çıkarmadılar.Sadece bir doktorum öyle sedyede muayene etti çok şaşırmıştım. Öncekiler hep çatalda bakıyordu valla ben ondan daha az yapıldığını düşündüm bunun. ama sonra o da çatala da çıkartmıştı
Benim astımcım da öyle ya. Allah böyle iyi doktorları eksik etmesin başımızdan. Ellerine düşürmesin ama onlarsız da bırakmasın. Kaygı bozukluğum olduğunu da biliyor. Kafana ne takılırsa biriktir bana sor ya da whatsapp'tan yaz diyor. Kafa doktorumla da acayip bir iletişimimiz var. Seansta karşılıklı çay içmişliğimiz var Dün de dedi ki "Benim 3'te çıkmam lazım bak anlatacaklarını ona göre ayarla eksik bir şey kalmasın" Tamam dedim, çıktığımızda 3'ü 10 geçiyorduBenim hem reflü hem de göğsümün kontrolleri için gittiğim genel cerrah öyleydi. Adam prof. yaşlıca bi adam ama otursan seninle yarım saat hem hastalığın hem hayatın hakkında muhabbet eder.
En son üç ay önce gittim, hocam doktor progestan verdi, göğsümdeki kistleri etkiler mi diye sormaya. Hayat nasıl diyo, evlenmişsin diyo, bi çay eksik adam öyle muhabbetli.
Hiç alakasız bi belirti sor, hastalık sor, oturur uzun uzun anlatır, ben çıkarken görüşürüz falan diyorum adama, artık yıllardır kontrole gide gele o kıvama geldik.
Vajinal muayene mi peki sedyede yine? Yoksa benim doktor gibi yeminli mi seninkiler de aşağı bakmamayaBu zamana kadar kistim oldu, hamileliğim oldu, belki elli kere belki yüz kere gittim. Bir kere çatala çıkarmadılar.
Vay arkadaş.
Aaa ben bunu kaçırmışım kız hadi yapdanaSize bir ekşın yasatayim hadi bugün bendensiniz adetim gecikti 3. Gun bugün yarın sabah test yapayim diyorum evdeki stokta var testim
Du bakalım belki de gelmeyecek, çift çizgi gelecekKeşke süreç bizde de hızlı olsa da... 19 unda daha doktorla ne yapalım diye görüşmemiz var. Sancılı süreç... bari regl gelirse ovü günlerinde kendi çapımızda deneyelim....
Bana da öyle geliyor zeynep-ahmet yoksa aaa korunuyoduk nasıl oldu mu diyeceksin sen deee gecikmiş ki daha neden yapmıyosunn yoksa yaptın poz de bizi mi kandırıyon
Benimki benden aldığı paralarla piyano dersi alıyodu en son. Her hafta giden bi müşteri bulmuş tabi.Benim astımcım da öyle ya. Allah böyle iyi doktorları eksik etmesin başımızdan. Ellerine düşürmesin ama onlarsız da bırakmasın. Kaygı bozukluğum olduğunu da biliyor. Kafana ne takılırsa biriktir bana sor ya da whatsapp'tan yaz diyor. Kafa doktorumla da acayip bir iletişimimiz var. Seansta karşılıklı çay içmişliğimiz var Dün de dedi ki "Benim 3'te çıkmam lazım bak anlatacaklarını ona göre ayarla eksik bir şey kalmasın" Tamam dedim, çıktığımızda 3'ü 10 geçiyordu
Hani kist için bekarlıkta gittim, ondan bakmamışlardır ona tamam, ama sadece hamilelik için 4 ayda 4 doktor değiştirdim. Hiç biri vajinal muayene gereği duymadı.Vajinal muayene mi peki sedyede yine? Yoksa benim doktor gibi yeminli mi seninkiler de aşağı bakmamaya
Nasıl yaa Ben sedyede vajinal bakıldığını burda ilk kez duyuyorumBu zamana kadar kistim oldu, hamileliğim oldu, belki elli kere belki yüz kere gittim. Bir kere çatala çıkarmadılar.
Vay arkadaş.
Vajinal bakmadılar ki hiç. Hep karından baktılar.Nasıl yaa Ben sedyede vajinal bakıldığını burda ilk kez duyuyorum
Hamilelikte vajinali mecbur kalmadıkça pek tercih etmiyorlar galiba ama öncesinde de mi bakmadılarBenimki benden aldığı paralarla piyano dersi alıyodu en son. Her hafta giden bi müşteri bulmuş tabi.
Hani kist için bekarlıkta gittim, ondan bakmamışlardır ona tamam, ama sadece hamilelik için 4 ayda 4 doktor değiştirdim. Hiç biri vajinal muayene gereği duymadı.
Size heyecan yasatacagim cnm yarin sabaha kadaree gecikmiş ki daha neden yapmıyosunn yoksa yaptın poz de bizi mi kandırıyon
Yarın sabah yapacağım cnm çift çizgimin koyu olmasını istiyorum ziraa ilk idrarlaAaa ben bunu kaçırmışım kız hadi yapdana
Aaa cnm ya sürprizimi bozuyorsun ama yapma böyleBana da öyle geliyor zeynep-ahmet yoksa aaa korunuyoduk nasıl oldu mu diyeceksin sen de
Sıffır sıffır sıffır. Yani ben de gerek duymadılar herhalde dedim, dört tane doktorun dördü de bakmıyosa.Hamilelikte vajinali mecbur kalmadıkça pek tercih etmiyorlar galiba ama öncesinde de mi bakmadılar
Senin doktorun ruh ikizini bulmuş Miss BrideVajinal muayene mi peki sedyede yine? Yoksa benim doktor gibi yeminli mi seninkiler de aşağı bakmamaya
Gerçekten mi ben de bekarken tipime bakıp bakire değilsin dimi geç çatala diyorlardı yoo falan deyince bozuluyordu doktor evlenmeden önce her doktpr istisnasız çatala çıkarmaya çalıştı hep vajinal muayene yapmaya çalıştı hem ultrasonla hem de elle muayene düşün.Benimki benden aldığı paralarla piyano dersi alıyodu en son. Her hafta giden bi müşteri bulmuş tabi.
Hani kist için bekarlıkta gittim, ondan bakmamışlardır ona tamam, ama sadece hamilelik için 4 ayda 4 doktor değiştirdim. Hiç biri vajinal muayene gereği duymadı.
Vay canınaSıffır sıffır sıffır. Yani ben de gerek duymadılar herhalde dedim, dört tane doktorun dördü de bakmıyosa.
Açıp biz mi gösterelim napalım, haklı kız. Hayır bi o kaldı çünkü.Senin doktorun ruh ikizini bulmuş Miss Bride
Ben de bir kere deneyimlerim sadece çok şaşırmıştım. Yüzlerce doktor hep çatalda şaaptı. minseo nin doktoru hep öyle yapıyormuş bakNasıl yaa Ben sedyede vajinal bakıldığını burda ilk kez duyuyorum
"Allah'ın adını verdim bak doktoooor gel bak bi n'oğluur bak"Açıp biz mi gösterelim napalım, haklı kız. Hayır bi o kaldı çünkü.