Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım toplamda 9 çakra var benim 6. Çakra hariç her çakramda en az 1 harf var ama 1 harf olanları güçlendirme lazım yeterli değil. 6. Çakram boş onun eksikliği de hisler kuvvetli olmuyor, ben zaten hep derim ben hiç bişeyi hissedemem hep tersi çıkar diye. Kuruntular, ruhsal sağlık problemleri (anksiyete, depresyon gibi) ve davranış bozuklukluklarına sebep oluyor. Bende zaten anksiyete bol miktarda var o yüzden 6. Çakrayı da güçlendirmem lazım. Mesela bu fal tarot bakan kişilerin çoğunda 6. Çakra çok kuvvetli oluyor. Diğer adı da üçüncü göz çakrası zaten.
6. Çakra harfleri F,O,Ö,X
kızlık soyadımda bırtanesi var sadece herkeste çakra saysı değişiyomu

• Beğen
Reactions: niw
Evet 14. Ve 15. Günler takvim uygulamasına göre bakıyorum. Her iki günü de değerlendirdik. Bu nedenle inşallah kaliteli yumurtam çatlamıştır. 🙏

Başka tehlikeli bir durum olmasın 😔
Sanmıyorum cnm ben de bunun için kaç kez doktora gittim ara lekelenme oluyor diye her seferinde bakti doktor hatta smear bile verdim kac kez hic bisey cikmadi doktor da döngü ortasında olduğu için hep yumurtlama lekelenmesidir dedi

Günaydın kızlar 4 saatlik uykuyla duruyorum hatta 3 buçuk bile olabilir bugün iptalim 😬 minseo minseo cim haber var mı canım? Kaçırdım mı takip edemedim
Oyyy o ne yaa gerçi ben de öyleyim bi uyur bi uyanık geçti tüm gece başım ağrıyor. Hala haber yok ya radyoloğun keyfini bekliyoruz :sinirli: eşim hızlandırmaya çalışıyor

Oyyy o ne yaa gerçi ben de öyleyim bi uyur bi uyanık geçti tüm gece başım ağrıyor. Hala haber yok ya radyoloğun keyfini bekliyoruz :sinirli: eşim hızlandırmaya çalışıyor
Ayy valla ben bir hafta beklemiştim. İnşallah yazar hemen raporu ya bütün birikenleri toplayıp akşama kadar raporlarını bir halde yazmaz inşallah 😬
Dün burada 55 saat kıl tüy uzama hesabı yaptım "ne zaman alsam muayeneyle yumurta toplamaya temiz denk gelir" diye. Biriniz de çıkıp demediniz ki yumurta takibini de vajinal ultrasonla yapacak. Her halükarda yakalanıyorum 🤦🏻‍♀️
Benim doktorum hiç o taraflara bakmadığından 🤣🤣 onu hesaplayamadım canım 🤣

Kızlaaaar koşun

Eklentiler

• Screenshot_20210322_105237_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210322_105237_com.android.chrome.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 77
ya buna kahkaha attım ahshshjsjsjdjdj
Ya taktım kafama bunu da araştırdım biliyor musun 🤣 bazı doktorlar hastalar bu muayeneden çok gerildiği için özellikle mecbur kalmadıkça hep sedyede karından bakıyorlarmış. Hasta mahremiyeti hastanın rahatlığı falan. Hatta pek çok kadın sırf bu nedenle doktora gitmemeyi tercih ettiği için böyle bir hastalara rahatlık hareketi gibi bir şey var sanırım kadın doğumlular arasında 🤣🤣

Benim için sorun değildi halbuki 🤣🤭 kimlere nerelerimizi açtık bugünlere kadar ne doktorlar neler yaptı 😬

Kızlaaaar koşun
Canım bence sıkıntı yok iki tarafta da geçiş olmuş. Normal diyor. Sağ tarafta yani filmde bize göre sol olan tarafta uzak bölgede yapışıklık varmış hafif onu söylüyor bence. Genelde radyoloji uzmanları ileri bir operasyon veya müdahale veya takip gerekince en sona not düşerler. Laparoskopik açıdan değerlendirilmesi, 6 ay sonra izlenmesi vs falan.. uzak bölgede bir tık yapışıklık varmış ama şu an sorun yok gibi benim anladığım. Kadın doğumcu ile mi görüşeceksiniz bu doktorla da görüşecek misiniz?

Canım bence sıkıntı yok iki tarafta da geçiş olmuş. Normal diyor. Sağ tarafta yani filmde bize göre sol olan tarafta uzak bölgede yapışıklık varmış hafif onu söylüyor bence. Genelde radyoloji uzmanları ileri bir operasyon veya müdahale veya takip gerekince en sona not düşerler. Laparoskopik açıdan değerlendirilmesi, 6 ay sonra izlenmesi vs falan.. uzak bölgede bir tık yapışıklık varmış ama şu an sorun yok gibi benim anladığım. Kadın doğumcu ile mi görüşeceksiniz bu doktorla da görüşecek misiniz?
Doktora yazdım canım bakalım bekliyorum dönüş

Ya taktım kafama bunu da araştırdım biliyor musun 🤣 bazı doktorlar hastalar bu muayeneden çok gerildiği için özellikle mecbur kalmadıkça hep sedyede karından bakıyorlarmış. Hasta mahremiyeti hastanın rahatlığı falan. Hatta pek çok kadın sırf bu nedenle doktora gitmemeyi tercih ettiği için böyle bir hastalara rahatlık hareketi gibi bir şey var sanırım kadın doğumlular arasında 🤣🤣

Benim için sorun değildi halbuki 🤣🤭 kimlere nerelerimizi açtık bugünlere kadar ne doktorlar neler yaptı 😬
ahshsj bunu araştırmış dert edip yav. Gidip adama "Ben aççam lütfen bakar mısınız" dediğinde bakacaktı zaten 🤣

ahshsj bunu araştırmış dert edip yav. Gidip adama "Ben aççam lütfen bakar mısınız" dediğinde bakacaktı zaten 🤣
Bu sefer gittiğimde bir çıtlatçam bakalım 🤭 AA muayene masanız da güzelmiş yeni mi aldınız? Benim de bir akıntım var bir akıntım var sormayın 🙄 smear de yıllar oldu vermeyeli🙄

X