- 10 Ağustos 2020
- 999
- 10.040
- 29
Tamam kuzumGerçekten gerek yok yapma. Sabret cumartesi belli olacak zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzumGerçekten gerek yok yapma. Sabret cumartesi belli olacak zaten
Soz ver yapmak yokTamam kuzum
Söz yapmicamSoz ver yapmak yok
Öyleyse o zaman sen daha iyi biliyorsun belki erkene çekmiş olabilir yap bakalım nasıl olvak ben bilmiyorum burdaki yasakları hiçFotoğrafta çıkmadı bıturlu koyuluğu amagorundugu gibi değil benim eski testlerimde pikten bir gun oncesı gibi suan yarın anlarız pik olursa.hadi ya bende anlayan birini arıyorum konu açabılıyormuyuz kahve falı için varmı Boyle bir yasak felan
Evın farklı kosesinde cektım resimden minik bi tık daha koyu ilk attıgm fotoda hıc bellı olmuyordu ısıl vuruyodu lh dalgalanması yaşamıyorsam yarın pikÖyleyse o zaman sen daha iyi biliyorsun belki erkene çekmiş olabilir yap bakalım nasıl olvak ben bilmiyorum burdaki yasakları hiç
Bana hala baya soluk geliyor ama sen kendi vücudunu daha iyi tanıyorsun tabi canımEvın farklı kosesinde cektım resimden minik bi tık daha koyu ilk attıgm fotoda hıc bellı olmuyordu ısıl vuruyodu lh dalgalanması yaşamıyorsam yarın pik
Ay hadi İnşallaaaahYolların açık bence tüplern açıldığı anlamına geliyor ve çoook büyük bir kısmetin var haneye girdi girecek çok kısa zamanda
Kız 20 tane kağıt imzaladım kız ameliyata gircem gibi insan tribe giriyorAnladım canım baya iyi sizin hastane bence çok özenli yapıyorlar işlerini
3.77'den 3.02'ye düşmüştü kendisi ocaktan marta ama yine de yüksek dedi. bu ay tekrar bakılacak bakalım inşallah olması gereken aralığa düşer kendisi tsh da prolaktin de. ben hiç yumurta takibi de yaptırmadım bilmiyorum ki ama 2-3 gün arayla çağırıp bakacakmış ultrasonda. sanırım ona göre doz ayarlaması yapıyorlarAnladım canım hayırlısı olsun içine sindiyse en önemlisi o. Tsh 2.5 üstündeyse ilaca başlatır büyük ihtimal ki kullanmakta en doğrusu. Benim de gözüken bir sorunum yok değerlerim normal sadece tsh için ilaç kullanıyorum hormonlar temiz ama omega 3 ve qoenzim q10 kullanıyorum yine de. Çünkü normal seyrinde büyütmüyorlar iğneler ilaçlar vs. Bu takviyeler iyi olur diye düşünüyorum ama nasip inşallah bir sürü kaliteli çocuklarımız olsun
Hsg yok hsg geçmişte kaldı Reglin 3. günü ilaç başlamak için muayene bu. iki haftadan az bir zaman sonra da yumurta toplanacak sanırım. Tampon da hiç kullanmadım. Ben oraya fitil bile koyamıyorum tampon benim için çok uç noktacnm HSG öncesi yaptır ağdanı, sonra azcık üstünden geçersin... tampon varsa kullan tekrar ağda vur yani... jiletle de yapabilirsin çok yüzelsel.
Sen de evde doğurcan mecbur. Sigortalar doğumu karşılamıyorsa mademÖyle valla sigortadan onay gelene karar karalar bağladım evde, her şey çok pahalı
Biz de mi gitsek? Bana tüpçü bile yaptırmadı bunlarıYolların açık bence tüplern açıldığı anlamına geliyor ve çoook büyük bir kısmetin var haneye girdi girecek çok kısa zamanda
Anladım canım baya iyi sizin hastane bence çok özenli yapıyorlar işlerini
Ağdayı kendim yapıyorum ya orda sıkıntı yok. Zamanlaması sıkıntıBu önemli bir dert bence de ben senin yerinde olsam şimdi jilet yapardım. Opuda bence uzun süreli rahatlık daha önemli. Opu öncesi ağda yaptırıtsın. Ama dolgunluk falan olursa kasıklarda o bölge hassas olur mu bilemiyorum. Ben jiletçiyim bu durumlarda ama yapmam demişsin. Eyyorlamam bu kadar
Evet ondan istiyorum, olmuyor mu?Eee hem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın diyorsun sen de
Olacak olacak, kısmetini çok net gördümAy hadi İnşallaaaah
Kız 20 tane kağıt imzaladım kız ameliyata gircem gibi insan tribe giriyor
Ben göz koydum o hastaneye valla hem fiyat olarak avantajlı hem her şeyleri çok detaylı.Biz de mi gitsek? Bana tüpçü bile yaptırmadı bunları
Ağdayı kendim yapıyorum ya orda sıkıntı yok. Zamanlaması sıkıntı
Evet ondan istiyorum, olmuyor mu?
Hayırlısıyla sağlıkla olur inşallahKapaliymis canm açılmaz tedavisi yok dedi. Ugrasilsa tup alinir gerek yok dedi. Yani sol dan umit yok. Sol tupe tedavu yapilsa dahi dis gebelik olur dedi yani anlayacagin sag tupum de tek sansim var.
Gidelim ya burnumuzun ucu sayılırOlacak olacak, kısmetini çok net gördüm
Valla canım gerçekten bence İzmir'de bu sağlık olayı daha iyi. Biz eskiden çok memnunduk oradayken devlet ve üniversite hastaneleri bile çok güzeldi. Özeller de işlerini güzel yapıyorlar bence. Diyorum ya sana burada annemin o kadar riskli hastalıkları olmasına rağmen bunları yapmadılar hayretler içindeyim şu an
Tribe sokuyor insanı haklısın geriliyorsun ama bence olması gereken bu ya grrçekten
Ben göz koydum o hastaneye valla hem fiyat olarak avantajlı hem her şeyleri çok detaylı.
Bu önemli bir dert. Ben senaryo yazmadım hem. Mevcut bir durumdan bahsediyorum. İstemiyorsan yazmayabilirsin uzay, rahatsız olduysan şikayet et uzay, beni uzaklaştırttır uzay, kov beni kov tabiiBirinden birinde azcık uzun olacak o zaman canım. Normalde ne sıklıkta uzuyor? Haftada bir alınacak duruma gelmez mi? Yani şimdi senin kıl uzama uzunluğunu hesaplıyoruz ya hallam yareppim
Dayanamadım cnm gittim teste daha cikmadi sonuç insallah negatif çıkar yaa hastalık değil de korkusu öldürecek insanı çok kötü biseyHaftaya kadar bir şey varsa artar belirtiler perşembe gibi test yaptır bence risk almaya değmez, onlara bulaşırsa kötü olur.
Kızlar, Ocak ortası benim doğum gümündü o zaman eşime hamilelik haberi veremedim, 14 şubat dedim veririm o da olmadı. Dua ettim -19 Mart için -eşimin doğum gününe olsa da güzel haber versem diye olmadı yine... Üstelik Allahım beni sanki sınıyordu, 19 Mart tam da o gün yeni evlenen Kaynım ve eşi bebek beklediklerinin haberini verdiler bize... Onlar adına mutlu oldum elbette ama göğsüme birşeyler oturdu, ağlamamak için çok zor durdum. Lavaboya gittim yüzümü yıkadım, Mutfağa gittim su içtim. sonra dedim ki.. Adaletin bu mu dünya... O gün bize yemeğe gelmişlerdi, kayınvalidemler görümcemler de bizdeydi.. herkes bir ağızdan tebriklerini sunuyordu 1 saat boyunca isim aradılar doğacak bebeğe.. Ben de katıldım tabi, çaktırmamaya çalıştım mutlu bir yüz çizdim.. lakin içimi Allah biliyor.. Zor kızlar çok zor...
Ben de özel günlere çok takmıştım ya. Birine denk gelse derken özel olmayan herhangi bir güne de denk getiremedim bir şeyKızlar hep dua ediyorsunuz eşinizin doğum günü ya daha ne olsun.. Kardeşi kendinden 8 yaş küçük daha yeni evlendi, biz 1 bucuk yıldır evliyiz. aynı apartmanda yaşıyoruz. alt katta kayınvalidemler ortada biz üstte onlar... onun bebeği şuanda öncelikli...oysa ki ben ilk haberi kayınvalidemlere vermeyi çok ama çok isterdim... Benden duysun çok isterdim eşim...eşim de büyük bir bebek eşyaları fabrikasında çalısıyorgüzel bir indirimi de var, onlar şimdiden bizim için alışveriş yapar mısın diyorlar.. eşimle kurduğum hayalleri şuanda onlar yaşıyor.bense seyirciyim. istemeden de olsa yanlarında durmak zorundayım...
İnsanlar ne kadar düşüncesiz gerçekten. Yapabiliyorsan mesafe koy bence de. Bu işlerin öncesi sonrası ayarlanamıyor maalesef ama ailenin tavrı da bu olmamalıBenim suratım asılıncada senin ki de olur üzülme dedi bidaha gitmicem zaten ya çok molerim bozuldu görümcem bide bendn sonra evlendi mahsus mu yapıyor kp anlmiom
Önemli dedim zaten ben kendim şimdiden hamile kalmadan bu konuyu düşündüğüm için yok ben kıyamam sen miyim ben beğenmedim atıp puan düşütttürttürtütüreyim?Gidelim ya burnumuzun ucu sayılır
Bu önemli bir dert. Ben senaryo yazmadım hem. Mevcut bir durumdan bahsediyorum. İstemiyorsan yazmayabilirsin uzay, rahatsız olduysan şikayet et uzay, beni uzaklaştırttır uzay, kov beni kov tabii
Alınacak hale gelmiyor 3-4 haftadan önce. Karar verdim zaten yarın öbür gün o işi halledeyim. Regle kadar tam çıkmamış olur. Yumurtalara kadar da herhalde bir 3 hafta kalıyor olur uzar o zamana yeterince diye umuyorum
Hayııır hiçbir belirtim yok yarın iğneden sonra 11.gün, bi denicem şansımı test yapıcam, hayırlısı... Sende var mı belirti?
Beğenmedim değil kızgın kafa attım. O da mı puan düşürttürüyor? Öyle değilmiştir bence? Öyle mi? Öyleyse aç avcunu sana kendi puanlarımdan vericem alÖnemli dedim zaten ben kendim şimdiden hamile kalmadan bu konuyu düşündüğüm için yok ben kıyamam sen miyim ben beğenmedim atıp puan düşütttürttürtütüreyim?
Bence bu mantıklı haftaya kadar falan ilk kontrole pek uzamaz bence de. O zamana kadar da herhalde alınırlar. Olmadı artık mecbur jiletlicen kendini bu arada sen hep böyle yapıyorsan gebe kalınca sıkıntı bak. İlk zamanlar sık kontroller olacak bu yetişmez ki hep farklı zamanlara denk gelecek
Amin inşallahHayırlısıyla sağlıkla olur inşallah