Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da boğum boğum bi değişikdiğer tüp açıkmış dimi. sonradan olmustur bence kımyaasl yuzunden cunku bıkere kaldın hamıle. hayır neden alsınlar tüpü en kotusunu dusunme sımdı.
Anladım canım Allah korusun. Bak geç olsun güç olmasın diyoruz hep. Her ay olmadıkça üzüldük ama belki daha sıkıntılı bir durum olacaktı senin sağlığın için. İnşallah şimdi baştan her şeye sıfırdan başlayacaksın tertemiz sağlıklı bir bedenle.O, zaten demişti kimyasaldan sonra yapışma olabilir diye şu durumda gebelik olsa da dış gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi
E tamam o zaman iyi ki çektirdin diyoruz bir kez daha. Allah korusun, çözebilecek demek ki dış gebelik ihtimali de dışarda bırakılacakO, zaten demişti kimyasaldan sonra yapışma olabilir diye şu durumda gebelik olsa da dış gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi
Çok geçmiş olsun canmÇıktlm ben kızlar rahim normal ama sol taraf tıkalı sağ taraftan da boğum boğum geçmiş, biliyodum zaten böyle bişey olacağını. Laporoskopi gerebilir dedi
BEN BİLE RAHATLADIM ŞUAN. aynen öyle yani elde çok fazla ek seçenek va. aşılama bile tutar yaniminseo Kuzucum diyelim ki en en en kötü ihtimali düşünmek istiyorsun. Beraber düşünelim Benim anladığım sana böyle bir şey de denmemiş çünkü tüp şişmiş, enfeksiyonlu, sıvı birikimli şu bu kurtarılamaz dememiş ama diyelim ki dediğin gibi. Diyelim en kötü ihtimal oldu, o tüp alındı. Öteki de boğum boğum sıvı zor geçti diyorsun ama geçti. Tamam diyelim orda da en kötü ihtimal oldu, sperm geçemedi (sıvının geçtiği yerden sperm de geçer ama diyelim geçemedi) aşılama ve tüp bebek bunlar için var. Rahim düzgün demişler, orada bir sorun yok demişler. Destekleyici tedavide önemli olan bunlar değil mi? Eşinde bir sıkıntı yok? Spermlerinde yapışıklık da varsa aşılamada da tüp bebekte de ikisi de engel değil. Doktorun sana zaten mikroenjeksiyon önermişti. En kötü senaryoda bile doktorunun önerisini uygulamaya geçebiliyorsunuz
Pazartesi konuşcaz diğer doktor da rapor yazacak çünkü radyologminseo iiçindeki sıkıntıyı yüreğimde hissediyorum inan. ama sana kımse kısırsın demedi. eşinide değerlri iyi. tüpü acmayı denıcekler bellı ki . yok olmadımı tek tüplede kalmak zormu dediler. ozaman direk tup bbek yaparsın . ama Alalhın ıznıyle gelecek o bebek yani. belkı ugrastırcak ama olacak. ki bence tüpede gerek kalmıcak . kendıne gelince doktorla bıdaha gorusemezmısın
Hayırlısı artık dicek bişey bulamıyorum şuan ne hissedeceğimi bilmiyorumminseo Kuzucum diyelim ki en en en kötü ihtimali düşünmek istiyorsun. Beraber düşünelim Benim anladığım sana böyle bir şey de denmemiş çünkü tüp şişmiş, enfeksiyonlu, sıvı birikimli şu bu kurtarılamaz dememiş ama diyelim ki dediğin gibi. Diyelim en kötü ihtimal oldu, o tüp alındı. Öteki de boğum boğum sıvı zor geçti diyorsun ama geçti. Tamam diyelim orda da en kötü ihtimal oldu, sperm geçemedi (sıvının geçtiği yerden sperm de geçer ama diyelim geçemedi) aşılama ve tüp bebek bunlar için var. Rahim düzgün demişler, orada bir sorun yok demişler. Destekleyici tedavide önemli olan bunlar değil mi? Eşinde bir sıkıntı yok? Spermlerinde yapışıklık da varsa aşılamada da tüp bebekte de ikisi de engel değil. Doktorun sana zaten mikroenjeksiyon önermişti. En kötü senaryoda bile doktorunun önerisini uygulamaya geçebiliyorsunuz
Hayırlısı olsun tatlım , dilerim bu son olurKızlar zaten kaç gündür bekliyorduk ama benden bu ay da güzel haber yok. Lekelenmelerim başladı. fiona13 minseo @NealStreet Cartedor ipek_annesi .
İnşallah bugün minseo bize güzel haberlerle dönecek
Gecmis olsun canım, en azından probleme odaklı tedavi uygulanır.Iyi ki cekilmissin ,inşallah bundan sonrası hızlıca olurÇıktlm ben kızlar rahim normal ama sol taraf tıkalı sağ taraftan da boğum boğum geçmiş, biliyodum zaten böyle bişey olacağını. Laporoskopi gerebilir dedi
Tüp kapalıysa aşılama önerilmiyor bildiğim kadarıyla ama laparoskopide illa ki açarlar diye düşünüyorum ve en en kötü yine tüp şansı hiç bu işlemleri yapmadan bile vardırminseo Kuzucum diyelim ki en en en kötü ihtimali düşünmek istiyorsun. Beraber düşünelim Benim anladığım sana böyle bir şey de denmemiş çünkü tüp şişmiş, enfeksiyonlu, sıvı birikimli şu bu kurtarılamaz dememiş ama diyelim ki dediğin gibi. Diyelim en kötü ihtimal oldu, o tüp alındı. Öteki de boğum boğum sıvı zor geçti diyorsun ama geçti. Tamam diyelim orda da en kötü ihtimal oldu, sperm geçemedi (sıvının geçtiği yerden sperm de geçer ama diyelim geçemedi) aşılama ve tüp bebek bunlar için var. Rahim düzgün demişler, orada bir sorun yok demişler. Destekleyici tedavide önemli olan bunlar değil mi? Eşinde bir sıkıntı yok? Spermlerinde yapışıklık da varsa aşılamada da tüp bebekte de ikisi de engel değil. Doktorun sana zaten mikroenjeksiyon önermişti. En kötü senaryoda bile doktorunun önerisini uygulamaya geçebiliyorsunuz
Herşeyde bir hayr var derler belki olsaydı dış gebelik olurdu denmişya , o zaman operasyon allah korusun belki tüp kaybı , iyi ki cektiŕmişsin canım en azından soruna odaklanicaksinız hep senin de dediğin gibiO, zaten demişti kimyasaldan sonra yapışma olabilir diye şu durumda gebelik olsa da dış gebelik olma ihtimali çok yüksek dedi
Açacaklar yanı alınır felan dıye dusunme hıc ole bi durum yok kiPazartesi konuşcaz diğer doktor da rapor yazacak çünkü radyolog
Ayy çok teşekkür ederim sabahtan beri araştırıyorum içime su serptiniz valla Allah razı olsunBişey olmaz canım aşılama ilaçlarına adetin 3 ile 5 inci günü aralığında başlanıyor
minseo aynen canimm bende boyle dusunuyorum. Ameliyat olursun uc ay icinde hamile kalirsin insallah kuzum. Kendine uzme hichadi yaa. tamam enazından sorunu çözzdük. sebebini bulduk yolumuzu çizebileceğiz. açılabilrmiş dimi
Tevekkül et bunda da senin bizim bilmediğimiz bi hayır vardır mutlaka, biz şer görürüz ama Allah içine hayırlar gizlemiştir...Herşey güzel olucak Rabbimin izniyleHayırlısı artık dicek bişey bulamıyorum şuan ne hissedeceğimi bilmiyorum