Doktorla anlaşsın kocan hemen salsın seni
veya kocanın odasında dinlendirsinler seni işlem bitince
ya valla baya işlerini düzgün yapıyorlar çünkü o kadar kronik hastalığı falan olmasına ve riskli bir durumda olmasına rağmen anneme bunların hiçbirini yapmadılar biliyor musun? Kadın felç geçirdi kalp krizi geçirdi pıhtılaşma sorunu var birçok başka hastalık daha. Ona rağmen şak diye işleme aldılar valla. Sizin hastaneye getircem annemi de bu gidişle.
Epimedyum ne oluyor canım ilk defa duydum. Düz duvara tırmandıran cinsten mi
nöbet günlerinde içirme bari yazıktır
İnşallah canım. Ya karın bölgemin ortasında göbek deliğine doğru içeride böyle arada sancı gibi yoklayan feğişik bir ağrı. Yani karın kası ağrısı değil, içeriden bir yerden geliyor. Yumurtalıklarda falan değil yan tarafta değil.. ortada böyle ama yüzeye yakın değil yani daha karnın içine ortasına doğru bir yerden geliyor. Regl ağrısı gibi de değil, yani rahim filminden sonra çok hafif karın boşluğuna dağıldığı anda hissettiğim bölgelerde bir şey gibi. Yani edemiyorum işte tarif gerçekten ilk defa yaşıyorum. Sabit bir ağrı da değil yani ara ara yokluyor sancıma gibi kramp gibi. Şimdiye kadar hiç belirti aramadım kendimi de dinlemedim hatta iğne etkisi ilaç etkisi bile doğru düzgün yaşamadım biliyorsun. Bu sefer de kendi kendime kurmuş olmam inşallah. Neyse haftaya ak koyun kara koyun belli olacak:) ama dün ve bugün tam da yerleşmenin olabileceği zamanlar falan diye düşününce bir hevesleniyorum işte. Neyse hayırlısı olsun Allah utandırmasın diyelim.