İnşallah ya. Ben
minseo gibi hemen inkar etmiyorum. Olabilir yani umudum var her ay
vermedi canım. İlk ay sormuştum ekstra bir şey verecek misiniz rahim kalınlığım iyi mi diye. O da gayet iyi dedi vermedi. İkinci ay da rahim kalınlığın da iyi dedi tekrar sormadım o nedenle.
Ya ben bu progestan konusunda biraz okumalar yapmıştım yine
bu konuda da Türkiye'de çokça kullanıldığını, ama aslında ekstra bir katkısının çok olmadığını hatta tıpta kötüyr kullanım gibi bir yabancı tabir vardı o şekilde geçtiğini aslında falan okudum. Ama tabi doktor değiliz hiçbirimiz bu dediğim bir doktorun yazısıydı kafamı karıştırdı. Ama tıpçılar da zaten hep ikiye ayrılıyorlaR o nedenle bence herkes kendi doktoruna güvensin
Doktorsitesi diye bir sayfadan cevaplara sen de bakıyorsun sanırım. Orada aşırı muhalefet ve sinirli bir doktor var, Kutay biberoğlu. Bütün doktorların tedavilerine saydırıyor
onun blogu var oradaki bilgilendirici yazılarını falan okudum. O nedenle artık fazla sorgulamıyorum benim doktorun dediklerini, ha bariz şekilde kafama yatmayan bişi olursa değiştiririm ya da başka bi görğş almaya arada aldatırım onu diye düşünüyorum
Folike devam et kız. Zararı yok fazlası atılıyor zaten idrarla. Sana mini mini iğneler başlayacaklar. Dün yine banu çiftçinin bir videosunu izledim. Folik asit bir b9 vitamindir ilaç gibi takviye gibi düşünmeyin. Hatta DSÖ gebelik düşüncesi olsun olmasın üreme çağındaki her kadın kullansın diuor, ne olur ne olmaz gebe kalırsa diye.