Afsfsg bu ben zaten direkt
Ya kızım sen niye benim meşazlarımı beğenmedimliyorsun? Başına bela mı arıyon olluuum. Öyle işine gelmeyeni beğenme yok öyle bence beğenmeyenler de banlansınn
Pazarlık için geçmiş olsun. Bunlar baya tüccara dönmüş resmen bağlamaya çalışıyorlar. Üç gün sonra ben gitsem aynısını derler. Spor salonları da böyle. Bir de tipine bakıp fiyat çıkaranlar var. Nereye küfrediyorduk?
Valla haklısın kuzum zaten hastalık kaygım var diyorsun. Bence şimdi öyle kendiliğinden olsa üç gün beş gün değil 9 ay yer bitirirsin kendini gibi geliyor anlattığın tabloda. Yoksa keşke olsa, belki hiçbir şey de olmayacak ama senin içşn çok stresli olacak. Ödeyin 4bin gaymeyi kurtulun
Kız senin daha çok fırın ekmek yemen laxım, senin stratejiler ters tepiyor.
minseo çözmüş bu işi, evcilleştirmiş yontmuş çoktan
Afaffs yorum çok iyi. Bayılırım. Ama tatlı içkiler beni şaapmıyor ya.
Valla yazıktır senin bugün tüpe bile gideceğini unutmuş baksana
minseo ilgi başka yere kaydı demek
Aynen bence de dedikleri yerler çok iyi kızların. Eğer sabit gittiğin bir doktorun olsa ona çekil derdim ama öylemdeğil sanırım. Hadi bakalım su gibi geçsin ve bebişe vesile olsun inşallah
Kıx sen regl mi oldun? Nasıl ya? Ben kaçırdım bunu. Olmadın olamazsın ama ateşin düşmedi ki
hayır yaa
Yuhhh gerçekten mi. Kız senin de sesin çıkmıyor arada kayboluyorsun ama baya bomba dedikoduyla gelmişsin affettşk
yaa şaka gibi valla, ben de okumuştum yasak diye ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum.
Ayyy ucuz yırtmışsın. Bırak sen oraları gel buraya